0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда 3
« Отговор #580 -: Юни 04, 2010, 13:10:51 pm »
Благодаря на всички ви  :balk_104: !
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

milokami

• 198
  • Това ще е нашата година!
« Отговор #581 -: Юни 04, 2010, 15:11:31 pm »
TaIChi, Благодаря ти за отговора. По фонда съм, но имам бележка от д-ра от Тутракан, а не от Силвия.
" Когато си на дъното на пъкъла,
когато си най-тъжен, най-злочест,
от парещите въглени на мъката
си направи сам стълба и излез..."
« Отговор #582 -: Юни 04, 2010, 15:59:16 pm »
Здравейте,момичета. Да питам - след трансфер при разширени вени какво са ви изписали? На мен ми изписаха фраксипарин 20 инжекции - по 1 на ден. При вас така ли е? и още един въпрос - утрогестана пак след тарнсфер как го вземате, както е изписан преди трансфера ли? Уж все слушам какво ми казват лекарите и после все имам чуството, че съм пропуснала нещо... Благодаря ви предварително. Сигурно звуча объркано или странно, но от притеснение все ми се струва, че съм пропуснала нещо....
« Отговор #583 -: Юни 04, 2010, 16:12:45 pm »
Утрогестана-най-добре вагинално.
Фраксипарина се изписва при доста случаи.
« Отговор #584 -: Юни 04, 2010, 16:28:16 pm »
Може ли и на мен да ми дадете телефона на д-р Шевкедова!!Благодаря предварително
*
« Отговор #585 -: Юни 04, 2010, 16:59:57 pm »
Момичета,във  фонда за подаване на док. до обяд ли работеха или са цял ден ?
« Последна редакция: Юни 04, 2010, 18:01:55 pm от mimi6e »
« Отговор #586 -: Юни 04, 2010, 17:16:34 pm »
Момечета,във  фонда за подаване на док. до обяд ли работеха или са цял ден ?

До 17 часа ,до колкото помня.
*
« Отговор #587 -: Юни 04, 2010, 18:03:18 pm »
Дидомира -мерси !
« Отговор #588 -: Юни 04, 2010, 22:16:58 pm »
Фонда работи до 16ч , даже дали не беше и до 15.30...много рано беше и ние на косъм да не успеем да подадем в същия ден.

Когато , обаче, си вземаш готовата заповед трябва да се отиде между 9 и 12 преди обед!
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #589 -: Юни 05, 2010, 16:25:58 pm »
Момичета - мислех в понеделник да пусна имунологични изследвания,
но от няколко дена съм доста болна - грип или настинка, кой го знае.. .
Пия тайлол хот на прахчета. Правя си промивки на носа със стеримар . Гледам да не приемам много химия. Усещам , че се поправям. Температура не съм вдигала повече от 37.1.
Чудя се - вреди ли това състояние на изследванията , какво ще ме посъветвате, някой има ли опит. Благодаря за отговорите!
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #590 -: Юни 06, 2010, 11:02:52 am »
New Love, най-добре не пускай сега имунологични. Заради болестта е възможно да излязат завишени НК клетки, тъй като организма ти се бори с "нашествениците".
Поздрави!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

« Отговор #591 -: Юни 06, 2010, 12:02:48 pm »
И аз благодаря за телефона
*
« Отговор #592 -: Юни 06, 2010, 14:22:21 pm »
Момичета имам един въпрос:прекалих с дуфастона.Какво да очаквам?Док каза че ще изкървя а после?
« Отговор #593 -: Юни 06, 2010, 20:11:59 pm »
Здр момичета, аз да споделя, в петък  ми беше трансефа и сега съм в процес на чакане! Много съм доволна от отношението в клиниката! При трансфера ми дадоха 2 диска (единия "Тайната на водата", а втория нещо като хипнотерапия), любопитно ми е за този с хипнотерапията, слушате ли го и дали ви помага по някакъв начин?
« Последна редакция: Юни 06, 2010, 20:14:32 pm от Remi G. »
« Отговор #594 -: Юни 06, 2010, 21:51:53 pm »
Момичета, има ли някоя от вас на която са слагали хормон на растежа! Има ли ефект от него?
Remi G., на мен през февруари като правих предишния ми опит ми дадоха един диск и на него пише: " С надежда раждаме живот!". Състои се от две части хипнотерапия едната част е до трансфера, другата след трансфера. На мен ми действа успокояващо.

Аз искам да питам ако искам да правя акупунктура по време на стимулацията от кой ден се започва, колко пъти се прави и колко струва?
*
« Отговор #595 -: Юни 07, 2010, 08:38:35 am »
Аз слушах диска с хипнотерапията всеки ден през първите два месеца. Действаше ми много успокояващо, а и резултатно :oops:
За акопунктурата , доколкото знам е различно. Аз правих 2 сеанса - единият веднага след трансфера, а вторият на третия ден от трансфера. Мисля че беше 160 лв. Много успех на всички  :bfp1: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*

Zai

• 955
  • Вкъщи сме вече 4 заека!
« Отговор #596 -: Юни 07, 2010, 10:51:22 am »
Едно въпросченце имам - д-р Персенска ми каза да си запиша час за втори ден от цикъла за почване на стимулация за инсеминация. Струва ми се "мисията невъзможна" да си запиша час от днес за утре, права ли съм?

Спермограма - задължително с морфология по Крюгер и САМО в клиника по репродуктивна медицина!
*
« Отговор #597 -: Юни 07, 2010, 10:55:04 am »
Едно въпросченце имам - д-р Персенска ми каза да си запиша час за втори ден от цикъла за почване на стимулация за инсеминация. Струва ми се "мисията невъзможна" да си запиша час от днес за утре, права ли съм?
Казваш че си за стимулация, би трябвало да те запишат, в такъв случай отказват само ако е съвсем препълнен графика.
*

Zai

• 955
  • Вкъщи сме вече 4 заека!
« Отговор #598 -: Юни 07, 2010, 10:58:33 am »
Казваш че си за стимулация, би трябвало да те запишат, в такъв случай отказват само ако е съвсем препълнен графика.
Благодаря много!

Спермограма - задължително с морфология по Крюгер и САМО в клиника по репродуктивна медицина!
« Отговор #599 -: Юни 07, 2010, 11:59:05 am »
Аз, преди малко си записах час, за 14.06.2010г. за започване на стимулация. Дамата беше любезна и отзивчива /както винаги/, пациентка съм на д-р Персенска.
Успех, на всички ВИ.