0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на Zyza
« Отговор #40 -: Юли 14, 2010, 21:09:03 pm »
Зизка, не се ядосвай излишно :balk_21:
Минало, заминало няма връщане и оправяне.
Важното е, че сте на правилната пътека вече - ей къде е Август, ще мине и замине и ще отпушите тръбите...
...И после най-специалното бебче ще се появи :wink:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #41 -: Юли 14, 2010, 22:32:54 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #42 -: Юли 15, 2010, 09:26:15 am »
Чакаме Август с пълна сила и стискаме палци ,нов месец , нов късмет  :bighug:
*
« Отговор #43 -: Юли 15, 2010, 19:01:16 pm »
Чакаме Август с пълна сила и стискаме палци ,нов месец , нов късмет  :bighug:
  Мерси Жени :balk_21:!Късмет и на теб!

*
« Отговор #44 -: Август 08, 2010, 09:41:53 am »
Зузи,
Стискам палци за утре.
Не се ядосвай, приеми нещата, които не зависят от теб.
Ще очакваме добри новини :crossfingers: yahoo_17
*
« Отговор #45 -: Август 08, 2010, 09:48:45 am »
Зузка ,миличка късмет и стискам палчета всичко да си влезе в ритъм от тук нататък .
 :goodluck: :goodluck: :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #46 -: Август 08, 2010, 12:03:30 pm »
Зизка, с теб съм мила :balk_21:
Само позитивно мислене и всичко ще бъде наред :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #47 -: Август 08, 2010, 13:14:35 pm »
Ей милите ми те-не сте ме забравили :grouphug2:-Благодаря ви много много  :bighug: :bighug: :bighug:!!!Само се моля да не ми дойде и ивсичко да мине утре-че и Т' ми взе да спада.Късмет и на вас милички!

*
« Отговор #48 -: Август 08, 2010, 13:56:43 pm »
Зизи стискам палци мила, дано да не ти дойде.

И успех за утре, не се притеснявай мила. Всичко ще е наред. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck: :balk_602:

Цунки, цунки, цунки  :balk_21:
*
« Отговор #49 -: Август 08, 2010, 14:18:55 pm »
успех Зизи ,не се притеснявай ще мине "като по вода" osi_9 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

*
« Отговор #50 -: Август 08, 2010, 17:29:17 pm »
Мда момичетата са прави, всичко ще е наред , ние стискаме палци  :crossfingers:
*
« Отговор #51 -: Август 08, 2010, 17:44:14 pm »
Зузке, успех утре  :crossfingers: Още една крачка по-близко до :babyflips: Прегръдки :bighug:

*
« Отговор #52 -: Август 08, 2010, 18:15:54 pm »
Благодаря ви!!!Благодаря ви че ме подкрепяте в такъв момент! :bighug: :bighug: :bighug:Много си ви обичкам всички!Утре като се прибера ще ви пиша как е минало!

« Отговор #53 -: Август 09, 2010, 09:08:00 am »
Зузи....успех!Всичко ще е наред  :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #54 -: Август 09, 2010, 17:16:02 pm »
Зизи,как си душо? :ask:

*
« Отговор #55 -: Август 09, 2010, 22:28:01 pm »
Благодаря ви милички на всички!Току що се прибирам от болницата.Добре съм-даже мн.добре!Имам болки само в раменете отпред над гърдите,изписаха ми хапчета и като пия хапчето спират болките,и ми се гади-но не повръщам,замаяно състояние.Имам само 2 дупки от лапароскопията-на пъпа и в ляво.Най-важното е че резултатите са мн.хубави-тръбите ми са отпушени,нямам ендометриоза или хидросалпинкс от което се притеснявах.Преди това им казох,че ако имам хидросалпинкс-съм съгласна да ми премахнат тръбата-но слава на Бога-нямам.И те не знаят защо ц.с.е показала запушени тръби.Доктор Стенли Около беше супер-все едно д-р Александров-разговаряше с мен все едно мн.отдавна се познаваме.Целия състав бяха много мили-браво и аз не очаквах толкова хубаво обслужване.Асистентката му след като се събудих дойде и ми обясни всичко това какви са ми резултатите от лапарото,и снимки ми показа от лапарото.А доктора го е видял съпругат ми като си е тръгвал и му е казал,че всичко е минало добре-даже мн.добре.И сега асистентката му ми каза,че следващата стъпка е инсеминация(може би 4 инсета) и ако не се получи-следва инвитро.Питах-ами ако пак стане извънматочна с инсеминацията-и тя вика на късмет работата.Още нямам М.-то ще е от стреса-сигурно утре ще ме навести.Пак ще говорим допълнително за всичко на следващата ни среща с доктора.Дано наистина са видели всичко и не са пропуснали нищо,з-то сега наистина мн.се чудя как съм имала извънматочни с отпушени тръби.Ще разберем наистина колко са добри след като забременея нормално и родя здраво бебче-дано наистина ми помогнат и скоро да има резултат!Благодаря ви още веднъж на всички за подкрепата-обичам ви много и пожелавам скоро всички да сме с бебенца :grouphug: :bighug: :grouphug: :bighug: :grouphug: :bighug:

*
« Отговор #56 -: Август 09, 2010, 23:36:36 pm »
страхотни новини ,Зузи . Скорошно възтановяване,и дай боже скоро да ни зарадваш с успешна проседура .
*
« Отговор #57 -: Август 10, 2010, 00:08:37 am »
 :D :D :D Браво Зизка, много се радвам че всичко е минало лекo и че резултатите са супер!!!! Щом следвате вече план няма начин да не успеете. :balk_602:
Успех миличка  :balk_21:
*
« Отговор #58 -: Август 10, 2010, 01:15:16 am »
Зузке, страхотни новини!! Как те бяха объркали преди не знам, ама това, че тръбите са отпушени и двете е направо радост за ушите!! Сега много спокойствие, почини си, и после с нови сили. Пък дано още от първото инсе успеете :crossfingers: Прегръдки  :bighug:
ПС По време на лапароскопията надуват корема с газ някаква, за да се вижда по-добре какво става вътре.Отнема малко време да излезе от тялото. Гърдите отвътре болят, и сигурно те боли като дишаш, но това е от тая газ..  При мен беше много болезнено, ревах една вечер като магаре, защото не можех и да дишам! Направи си разходки, пораздвижи се, помага да се разкара това чудо! :)

*
« Отговор #59 -: Август 10, 2010, 07:48:09 am »
Ехаааааа Зизи добре ,че е минало така и с толкова добри резултати!Много се радвам да знаеш :hug2:
За пореден път се убеждавам ,че жените сме силния пол