0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Здравейте и от мен. Аз напоследък все за малко и не ми остава време да пиша, а пък и вие все хуквате на някъде.Аххх виееее.

Ив честит празник миличка и поздравления за прегледа. Нека всичко си върви като по вода до самия прекрасен финал.

РТФ, Чоки успеееех. Ще чакаме да казвате какво става с вас.

Маринка еее не се оплаквай, то тъй хубаво болят крачетата когато е от това...

Ние малко почивка, че един камък в ляв бъбрек ми съсипа нощта, деня, и настроението за много дълго време. Джи пи-то каза, че е рисковано да има бебе с този камък, и да се консултирам с някой друг доктор. Незнам какво да правя, не искам да отлагаме вече този момент, в същото време ме е страх да рискуваме с инсето и това да го провали. сигурно ще се побъркам в най-скоро време момичета.

*
Благодаря ви, милички за пожеланията. Мисля довечера да изкараме една романтична вечеря, само двамата, без купон. Четох, че 10-тата годишнина била цветна сватба /сватба на розите/. Ух, колко романтично само :D хи хи

Йоли, бързо да се оправяш. Консултирай се и с друг доктор. 

Аз вкъщи тези дни нямам нет, а след малко си тръгвам от работа. Така че ви пожелавам лека вечер, цунки по муцунки и много, много любов.
« Последна редакция: Юни 10, 2010, 16:32:26 pm от iv_z »

*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Здравейтеее! Какво става тук ?!  8O .... Голяма пустош - не сте хванали пътя за морето предполагам  :lol: :lol: :lol: ама то събота и неделя май натам му се полага да се ходи.
Ив-З честита ти годишнина и много хубаво да си изкарате довечера - първо  :dating: и после
РТФ успех и дано в този прекрасен месец и твоята мечта да стане реалност!
Приятна вечер на всички!  :bighug:
*
Здравейте момичета, аз днес имах работа в Търново- разходих се след това, заредих с положителна енергия и преди малко се прибрахх адски изтощена след почти 3 часа шофиране без почивка. Пожелавам ви лека вечер, аз се зареждам да гледам Биг брадър, не защото го харесвам толкова- напротив, радвам се че свършва, защото днес е последният снимачен ден  на това бойно поле за моето момче!!  :wave:
*
Момичета, благодаря ви за пожеланията. Отидох сутринта да ме дупчат и влезе една мацка с коремче за записи и аз докато я гледах и се представях на нейното място и хоп! бях надупчена с Гоналчето без нищо да усетя,  :)
Ив, честит празник.  :flower:
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
ртфртф пожелавам ти лека и безболезнена стимулация, положителен тест и радост след 9 месеца  :D
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Чоки благодаря за кафенцето,благодаря ,че дойде  да ни видиш нас със бебо - вече сме си в къщи ,дано да няма повече стресови ситуации - чакаме добри новини и от теб Чокинце и да се пазиш !

Ооо, Вивка, добре дошла! Прибрала си се по-раничко май. Щом доки те е пуснал да си ходиш в къщи, значи си добре.  osi_9

Ив, честита годишнина. Приятно изкарване на остатъка от вечерта!  :biglove:

Да си кажа, та да ми олекне. Сутринта си пуснах едно ЧХГ, теста е отрицателен. Опитът ни за съжаление е неуспешен  :(. Още не ми е дошло, но ще чакам М.
*
Здравейте момичета  :D
Влизам да честитя на всички нови мами които са видяли двете чертички и най-вече на теб Monkey   :bighug: Отдавна не бях влизала във форума поради грижите които имам покрай малкия и ето влизам и  виждам линийката ти  :lol: Суперрррррррррр
Леки 9 месеца ти желая от все сърце.
   Подай ръка, може би някой има нужда!
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Добро утро.Чоки,миличка съжалявам,знам колко боли,но борбата продължава.Бъди силна,каквото и да кажа знам че няма да те успокоя,просто поплачи и продължи напред.
[/color]
Да ви забъркам и кафенцето и да отивам да се потрудя

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
Добро утро!
Чоки, миличка, съжалявам! :( Ти си силна! Борбата продължава!
Маринка, мерсаж за прекрасното кафе, което ни поднасяш винаги :wink:
Лек и спорен петъчен ден!
*
Здравейте, благодаря за кафенцето. Пожелавам ползотворен и усмихнат ден на всички ;)
*

anizi

• 1806
Добро утро! Маринка, приказно кафенце си забъркала  :bighug:
Чоки, много съжалявам миличка..... :( Горе главата и смело напред, защото нашата борба никога няма да спре  :bighug:
Хайде момичета хубав ден ви пожелавам и да се пазите слънцето да не изгорим на ръкавчета.
*
Добро утро .Маринка страхотно кафенце си ни направила днес ,Мерси мила .
Чоки съжалявам миличка за резултата .
Лек ден на всички .
Добро утро :)
 Мари мерси за кафенцето ;)
 Чокинцеее съжавалява,няма да говоря врели некипели само ще ти кажа вдигаи главата и пак напред с нови сили мила ;)
 Аемиии съкровище,благодаря ти от сърце за пожеланието мила,чаках да видя кога ще се появиш ти  :wink:  :bighug: :bighug: :bighug:
 Лек ден от мен :)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Добро утро момичета благодаря за кафенцето  :coke: имам нужда от положителната ви енергия защото ме чака много труден ден на работа :(
Ние от тази вечер започваме слагането на сърчица за едно сърчице  :bed: :heartbeat: :D Дано този месец ние късметлийски хайде някой да пусне малко вирусчета,че и до мен да стигнат!
Пожелавам на всички хубав и спокоен ден  :D
Горе главите момичета все пак всичко хубаво тепърва предстои  :) :bighug: :balk_21: :balk_64:

*
Здравейте сладурки, Чоки горе главата миличка, другия месец дано стане от само себе си  :D
Чини хайде стискам за утрешния тест
Ани ти гледай ти да не се разхождаш много, че ....... :D
БЖИ успех в лова
Маринка благодарско за кафенцето
Оливчееее къде сиииии
Гардже, а и на всички честит ви петък  :D
Йоли как си миличка, по-добре ли си?
Лек ден милички и повече положителни емоции
Добро утро :-)

Аз не пиша много, защото няма нищо ново или особено хубаво около мен :-)
Но на всички вас желая супер много хубави емоции :–) Стискам палци за всички, в каквато и фаза да сте. Чоки,  :bighug:

Момичета, утре някой от вас ще ходи ли на ДРЗ? Знам, че започва от 10:00, но не зная колко по-рано да сме там, как ще става организацията, после консултациите... Ако някой има инфо, моля да пише :-)

*
Привет и от мен сладурки!
Чоки ,не унивай душо :hug2:!
Йоли,Жени ,Снежи,Исиии,Мари,   Йоани,Анизиии то не остана,бе мила :D лек ден !
Бжи,успешен старт :crossfingers:
ртфртф успешна стимулация :crossfingers:
« Последна редакция: Юни 11, 2010, 09:38:36 am от moniks_s »

*

anizi

• 1806
Моник-с и аз това гледах днес на графиката си , че направо не остана  8O . Кога остана толкова малко направо не разбрах  8O
..................Дано този месец ние късметлийски хайде някой да пусне малко вирусчета,че и до мен да стигнат!
Вируси по поръчка  :green_dust_1: :green_dust_1: Взимайте си колкото искате, че скоро няма да има от моите ......... или май ще въведа традицията бебешки вируси да пускам :wink: .....ще видим.
Добър ден на всички !
Веднага се потопвам под вирусчетата на Ани :balk_183:
то найстина временцето не останало скоро бебончето ще се появи
Чоки горе главата мила борбата продължава с по големи сили
Лек ден на всички !

Вярвам!!!!