Това е кошмарно, изключително изкривено, долно, евтино и грубо! И достига до масата, която не е наясно с медицинските факти, пълно е с тъпи, безпочвени въпроси и отговори.
"Тва са едни готови хора за раждане" ами че то тогава, унищожавайки останалите ембриони, а не дарявайки или продавайки ги, ги убиват тез "готови хора"....
Моля се да има повече измежду народа, които мислят логично и не се вързват на тази публична простотия!
От край време се използва донорска сперма в цял свят, дали ще е оплождане чрез инсеминация или ин витро..и това се прави именно по каталог колкото и цинично да го карат да звучи, как иначе да избереш ?!
А по въпроса, върху, който не се акцентира толкова и ясно, а трябва да е основен, е злоупотребата с донорските яйцеклетки, злоупотребите на въпросната клиника....
Пародия! Потресена съм !!!
В това видео забелязах, че се споменава за д-р Джунков като играч в София за препратка на пациенти в Якентро. Аз бях излъгана и пратена там от него, с думите, че няма кой да ми помогне в България и САМО там имаме шансове.. И съм страшно благодарна, че от клиниката се отнесоха изключително непрофесионално към молбата да ни вземат парите /около Велик ден ми се извиниха,под формата на мейл че се бавят с отговора, поради празниците, а аз им бях писала преди 9 месеца
/. Бях ужасно уплашена, изключително неинформирана и отчаяно чаках цели 3 месеца, с надеждата да попадна в "търговската мрежа"..или да кажа само 3 месеца, че все пак в крайна сметка си отворих очите, благодарение на всички вас, които пишете тук!
Благодаря ви!