0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Проблемите на FreshBreeze
« Отговор #280 -: Януари 30, 2007, 09:59:02 am »
Здравей,Фреши.Аз съм съвсем отскоро в този форум,но прочетох малко за твоя проблем.Искам да ти кажа да не се отказваш.Аз лично съм имала три неуспешни опита за ин-витро и сега се подготвям за следващия,като преди това ще ми направят имунологични изследвания.Всъщност вече ми взеха кръв и сега чакам резултатите,пък да видим какво ще излезе.Също съм притеснена и малко обезверена и вече не очаквам да стане,но аз нямам друг избор-проблема е такъв,че мога да забременея само ин-витро или.. да си осиновим детенце.На 33 години съм и мисля,че още е рано да се отказвам,макар че вече 10 години "ходим по мъките".Чао и доскоро.Стискам палци.
*
« Отговор #281 -: Януари 30, 2007, 11:22:58 am »
Фреши,  :bighug:

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #282 -: Януари 30, 2007, 12:11:48 pm »
Фрешинко,
при мен например излезе повишено  ТСХ. Де да знам, ще го оправим, пък ще видим. Ти твоите тироидни от кога не си ги проверявала
В очакване ....
« Отговор #283 -: Януари 30, 2007, 12:39:11 pm »
Фреши, съжалявам много.  :( Дано следващия опит бъде успешен!
"Надеждата" е създание хвъркато,
което се загнездва в душата,
пее ни без думи
и никога не спира...не спира..."
                     Емили Диксън
« Отговор #284 -: Януари 30, 2007, 16:59:48 pm »
Сладурки, благодаря ви много за подкрепата!
Щитовидната съм я отметнала, няма проблем и там.

Мисля си, че ми трябва чудо :? Просто всичко от наред по-наред, пък не става - защо ли? Ще ми помогне ли въобще АРТ, или същата работа :?
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #285 -: Януари 30, 2007, 19:12:46 pm »

Фреши,много ми е мъчно за теб и ти съчувствам,но дерзай, не се предавай и не унивай, рано или късно ще бъдеш възнаградена!!!!!!!!!!!!!
*
« Отговор #286 -: Януари 31, 2007, 10:01:44 am »
Фреши, съжалявам, мила!
Дано изскочи този заек отнякъде, бе - това пък направо не е за вярване  :(
*
« Отговор #287 -: Февруари 01, 2007, 09:10:27 am »
Фреши, знаеш как се чудя и аз за такива случаи като нашите дали Арт изобщо ще помогне, но какво друго ни остава освен да опитваме  :(.
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

« Отговор #288 -: Февруари 01, 2007, 11:12:39 am »
Фреши мила съжалявам  :( :( :( Чак сега виждам  :(
 :bighug:

Все си мисля дали в крайна сметка решението няма да е в тази активна имунизация, за която пишеше Албена Денчева  :roll: Жалко, че за сега у нас не се прави. Дано скоро това да се промени.
« Отговор #289 -: Февруари 01, 2007, 11:51:31 am »
Фреши, има чудо за всички нас, ама защо са всички тези изпитания?  :?
« Отговор #290 -: Февруари 01, 2007, 12:35:52 pm »
Мерси, Сладурки!

Така ми се иска всички да успеем!!!
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #291 -: Февруари 01, 2007, 12:45:55 pm »
Фреши, любима (ти знаеш колко и  защо  :lol:),
незнам НИЕ дали ще успеем, но, че ТИ ще успееш в това съм повече от убедена. Просто време иска и опити за съжаление... На прав път сме, според мен си уцелихме метода, сега само не трябва да се отказваме.
Целувам те и не увесвай нос

П.С
Забравила съм, генетични прави ли?
В очакване ....
« Отговор #292 -: Февруари 01, 2007, 12:58:19 pm »
Правих, Фани, имам хомозиготна мутация МТХФР, за която взимам увеличена доза фолиева и вит. В6 и В12, както и аспиринче - но това нямало отношение точно към зачеването.
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #293 -: Април 07, 2007, 19:07:42 pm »
Да се ъпдейтна малко. Напускахме си сума тестове, дано инвестицията в тях да се окаже по-разумна от инвестиция в процедури, които засега не водят до успех. С идеята да правим LIT пуснахме в Александровска ХЛА типизиране, антигени A, B, DR, DQ, както и кросмач. В Плевен си пуснах пълен панел антифосфолипидни, да видим има ли необходимост от хепарин, три теста от групата на антинуклеарните, които досега не съм изследвала, както и хомоцистин - да видим само с 0.4 мг Неофолик Мета как стоят нещата, без аспирин. Така и така се разтествахме, та мъж ми си пусна също наследствените фактори за тромбофилия. Също и SDI тест. Така че чакаме резултати тези дни, и ще се отчета :D
Направихме консултация с д-р Русев. Питах за обичайно дебелата лигавица при мен, той каза, че била "мечтата на всеки ендокринолог" :D Препоръча ни да се съсредоточим върху свалянето на НК клетките (варианти: интралипид, LIT), даже ни посъветва, докато не ги свалим, въобще да не правим опити.
Благодаря ти, Бени!

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #294 -: Април 07, 2007, 19:18:13 pm »
Фреши миличка,от давна чета твоята история.....,не съм много редовен читател :oops:,но зная колко много неща опитваш и през колко перипети минаваш.От цялото си сърце ти желая в много скоро време да попаднеш на подходящо място в подходящ момент ,за да разбереш каде точно е проблема ако има такъв и Дай Боже много скоро борбата ти да се овенчае с успех! :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #295 -: Април 07, 2007, 21:46:20 pm »
фреш, ти от кога си на фолиева мета. пускала ли си фолиева да видиш как са ти стойностите.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
« Отговор #296 -: Април 09, 2007, 10:49:08 am »
Лили, на Фолиева Мета съм от около месец и половина. Не съм се наканила да пусна тест за фолиева още ... Твоят хомоцистин стана ли готов всъщност?
Благодаря ти, Бени!

*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #297 -: Април 09, 2007, 18:28:26 pm »
отдавна :D. написала съм си резултатите на всички изследвания, които пуснах последно в мойта тема а тук някъде бях пуснала линк за да не се повтарям 8)
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
« Отговор #298 -: Април 10, 2007, 09:29:41 am »
С идеята да правим LIT пуснахме в Александровска ХЛА типизиране, антигени A, B, DR, DQ, както и кросмач.
Фреши, нищо не разбрах от това изречение.  :oops: Какви са тези изследвания?
*

NDK

• *
  • 174
  • Двете слънца които топлят сърцето ми.
« Отговор #299 -: Април 10, 2007, 09:51:44 am »
Алия - прави се HLA  т 1 ви и 2-ри клас, за да се определи дали активната имунизация  ще спомогне да се изградят блокиращи  антитела при опит за  имплантиране.  Съвпадение  при DQ   може да се окаже, че АИ може и да няма необходимия положителен ефект.