Наха, дано да се е спукал!Дано!Само искам да кажа, че прогестеронът ти може да е добър и без да се е спукал, защото лутенизиращият фоликул също произвежда прогестерон.Не съжалявай толкова, че не си пускала хормони. Не знам, може и да не съм права, но като че ли се предприема нещо, само когато проблемът е в пролактина и щитовидните. Не съм чула за някакво лечение, освен изброените в тази тема противозачатъчни, дуфастон, утрогестан- и това е.Прочетох по-горе, че кистите могат да са резултат от възпалителни процеси в яйчниците. На някого констатирали ли са възпаление на яйчника и да го лекуват с нещо- антибиотик или билки. На мъжа ми бяха открили бактери миналата година и ги трепахме с антибиотик. Моята микробиология е добре, но си мисля- проблемите ми започнаха миналата година.Дали не се е загнездила някоя бактерийка в яйчника ми да създава проблеми?Дали е възможно?
Лан, резултатът ми е:
ЛХ-3,69/1.9-12.5/
ФСХ-8,92/2.5-10.2/
Естрадиол171/46-607/
Когато имам ову, съотношението е по-добро.
Казват ми, че е нормално, и Александров във Варна, и Попов от Шейново, но според мен не е нормално.Между другото, когато пия билки, става по- добре, но нали не са като хапчетата- варене, киснене, бързо ги занемарявам.
Целувки и успех, момичета!