Не се карайте сега - този въпрос, който на лекарите не им е на 100% ясен, ние май няма да можем да го изясним напълно.
Това, което искам всъщност да кажа е, че тези биопсии който не иска - просто ги отказва.
И не пиша това за да се заяждам, а защото разсъждавах над този вариант - понеже имам инвитро след серийка от биопсии - за съжаление неуспешен. И сега - преди старта на поредното моят лекар ми предложи да направим контролна биопсия и тогава да стартираме. И нямам проблеми с NK клетки при кръвните изседвания.
Мислих предварително по въпроса (знаех че така се практикува с такива инати като мен) и накрая реших да приема и да я правим тази биопсия.
Макар че не намерих твърде убедителни данни за това повторение, в крайна сметка си казах:първо и най-важно - не знам колкото моите лекари; второ - имам доверие на моя лекар и май е добре да слушам; трето - дори да е само заради статистиката, "научен труд" или там каквото е - все ще е полезно за някой; четвърто - аз знам за себе си, че стандартните схеми при мен много много не работят и просто трябва да е интересно - тъй че продължаваме така - биопсия, четвърта и контролна; пето - интуицията ми подсказва да я правя тази биопсия; и шесто - и не най-малко важно е, че знам че ще стане и вярвам в това, та ако ще от носа, чрез долен достъп да ми вземат биопсия;
Хайде - давайте го по-весело малко! А на който не му се правят биопсии (не че са много приятни) да ги зареже;