КЪДИ, на мен ми казаха, че е добре имунологичните да не са много преди опита. Период около 2 месеца е добре. Аз мислех да ги правя сега, но много се разболях от някакъв грип и сега даже ме е страх да не е станала бронхопневмония. Дори и да исках, мисля че сега не е момента да правя имунологични. Нали едно заболяване би се отразило на резултата? А и моят Док ме посъветва да е по-близо до следващия опит. През декември Надежда няма да работят и тогава няма да стане.
Лошото е, не зная кога този фонд ще заработи с по-нормални темпове. Днес звънях и ми казаха, че не могат със сигурност да ми кажат кога ще се обадят. Каквото има наредят, това правят жените. Казаха да не се тревожа, ще се нормализирали нещата, не виждали причина за паника. Но нищо конкретно не ми казаха. Нито дали и колко пари са отпуснати за другата година, нито кога ще започнат да звънят на хората за януари и на колко човека ще се обаждат на месец. Бяха много любезни и ми е ясно, че се довършват нещата в момента. Изплащат старите задължения и всичко ще започне след Нова година.
КЪДИ, наистина ще съм ти благодарна за информация от кога започват да работят в Надежда. Ако имаш някаква възможност питай има ли някакви проблеми със започването на опитите на жените по ФАР от догодина. Явно сега вече не работят с тях.