Леле, колко сте активни, и нова темичка сте пуснали , вече. Нека и аз се запиша преди да сте я изписали
Относно килограмите аз съм 8+, но освен на коремчето, на другите места изглеждам по скоро подпухнала , отколкото напълняла.Подувам се вечер, а пък сутрин съм си добре, но за кратко.
За пола - на мен ми го казаха 15 г.с и познаха.Но бебчо се показа доста добре.Има случай, в които бебчетата са срамежливи и се показват по-късно
За съня - на мен ми е толкова удобно да спя по гръб, но доколкото знам не трябва и все се опитвам да се завъртам на ляво.Бебо , обаче това не ми харесва и започва да човърка като къртица, докато не се обърна на дясно.Ползвате ли някаква по-специална възглавница за сън?
Вчера бях на ЖК в МД.Отново не ме измериха и с голям зор ги накарах да ми пуснат изследвания, особено тези за антителата тъй като съм с - резус.Това, което ме озадачи, е че докторът ми каза , че 28 г.с. трябвало да си сложа профилактично, Анти -Д гама глобулин, за който знам, че се слага след раждането при първа бременност.Има ли някой, който да е наясно как се процедира.Решила съм , че ще питам д-р Дяволов и каквото каже той, но все пак някое друго мнение няма да ми е излишно.