Здравейте.
Много непослушни мамчета сте вие! Два дни да не ви погледне човек и половината сте настинали ааа Бързо да оздравяват всички и да не се повтаря! Ясно?
Благодаря на момичетата, които са ми писали какво да правя с моя безобразен стомах. В крайна сметка, в петък се консултирах с гастроентеролог по въпроса. Изписа ми Смекта /1-2 на ден/, пектин и нова диета съдържаща месо и...месо
/действало запичащо/. Каза за момента да оставя плодовете и зеленчуците, а за гарнитура на мръвките - картофки и ориз. Не съм от месоядните, ама щом се налага... Засега има ефект предписаното "лечение", споделям го с вас, в случай, че някоя мама се докара до моето положение /дано не се случва!/. И пак напомням - никакви сушени кайсии!!!
Извън чисто бременните въпроси, ще помрънкам, че в петък през нощта нашата котка е паднала от терасата /ПАК!!!/
от година не се беше случвало поне. Ниско е и със сигурност не се е ударила, отдолу е градинка, ама по нощите докато се усетим, че я няма и явно нещо я е стреснало и е духнала в неизвестна посока. Та до 5 ч. сутринта с мъжа ми ходихме с едни фенери да я търсим, един само дето не ни би, понеже ни помисли за крадци
И цял уикенд това правихме - търсихме маца. Счупи ни се километража от обикаляне, разлепихме къде ли не обяви с цветни снимки, с обещано възнаграждение...няма и няма - все едно се изпари това животно
Не знам вече какво да правим, а съм много разстроена и сън не ме лови, може да ви звучи тъпо, ама постоянно я мисля. Почти на 8 години е и е живяла само в апартамент, идва зима и...въобще някакви черни мисли ми се въртят по въпроса.
Още имам надежда някой да звънне, че я е видял, или я е намерил. Дано! Хайде оплаках ви се, извинете ме пак, че ви занимавам, ама ми е мъчно.
Както ми е мега смотано, вчера реших да се разсея с нещо приятно и напазарувах за бебето малко. Поръчах едно "нещо", което е комбиниран стол за хранене, шезлонг и люлка на Пег Перего, на клипчето изглеждаше много добро, ама утре като го доставят - ще ви кажа дали наистина е читаво, или само така изглеждаше. И въпросния предпазен колан за кола поръчах, та и за него ще споделя като дойде...
На всички пожелавам слънчев ден, да сте здрави и да нямате ядове от каквото и да било естество!