0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Дайте да ви видя графиката...
« Отговор #400 -: Януари 06, 2006, 10:14:08 am »
а аз не разбирам как реши че това е адреса за нейната графика след като сама каза че има проблеми с влилзането-и явно неможе да си я попълва :roll:  :wink:  :P  :lol:
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #401 -: Януари 06, 2006, 10:15:26 am »
Розичке, за да се вижда нейната графика трябва да е регистрирана във ФОРУМА НА ЗАЧАТИЕ. Тя има проблем с регистрацията.
После ще видим какво е направила с календара.
« Отговор #402 -: Януари 06, 2006, 10:18:26 am »
писала е в темата за похвали и оплаквания :arrow: че има проблеми с регистрацията.
а колкото до календара нали и аз това казвам-хем има проблем,пък пляска някакъв адрес и не гледа на кой е:) ама съм поласкана че ми излиза мойта графика-явно се харесва-нищо че не върши работа :P  :P  :P  :flower:
*

gygri

« Отговор #403 -: Януари 06, 2006, 10:18:36 am »
Регистрацията ми тук е с потребит. име: gygri, е-мейл: mvitkova@abv.bg, но не мога да вляза от "Вход". Дава ми съобщения "Невалиден вход".

Преди няколко месеца се регистрирах с друго потребителски име: Milena и е-мейл: mbalcheva@yahoo.com, ситуацията беше същата.

Затова се регистрирах наново и си октрих нов е-майл в абв-то, защото стария в yahoo- вече го има тук и не ми го приема.

А що се отнася до графиката ми:BLACK_ROSE, това си е линка на моята графика, току що го проверих. :D, твоята е съвсем различна. В овулационния календар съм с име: zaek и това, го пише отгоре.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #404 -: Януари 06, 2006, 10:21:29 am »
Розичке, излиза твойта графика, защото ТИ цъкаш върху този линк!!!!
Като цъкна АЗ върху същия линк - излиза моята графика!!!
Това се получава, защото тя не е регистрирана тук.
*
« Отговор #405 -: Януари 06, 2006, 10:25:55 am »
Здрасти gygri,
Нямаше  преди малко създаден такъв потребител с твоето име, явно не си успяла да го направиш. Не знам защо.
Направих ти го ръчно:
потребител: gygri
парола: изпращам ти я веднага на abv-to пощата ти :)
Ако не искаш да е такава пиши ми каква искаш да е :)
*
« Отговор #406 -: Януари 06, 2006, 10:45:01 am »
Цитат на: cygnus
Здрасти gygri,
Нямаше  преди малко създаден такъв потребител с твоето име, явно не си успяла да го направиш. Не знам защо.
Направих ти го ръчно:
потребител: gygri
парола: изпращам ти я веднага на abv-to пощата ти :)
Ако не искаш да е такава пиши ми каква искаш да е :)

Благодаря ти, страшно много, cygnus  :D  :D  :D ! Много съм ти признателна!!!
« Отговор #407 -: Януари 06, 2006, 10:54:08 am »
gygri :P
дано сега вече да нямаш проблеми с вллизането :P
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #408 -: Януари 06, 2006, 11:24:41 am »
:welcome3: ,gygri!И успех! :wink:
*
« Отговор #409 -: Януари 06, 2006, 12:17:47 pm »
Ще ми погледнете ли графиката? мисля, че трябва да излезе вече...с общи усилия.  :D
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #410 -: Януари 06, 2006, 14:50:29 pm »
Цитат на: gygri
Ще ми погледнете ли графиката? мисля, че трябва да излезе вече...с общи усилия.  :D

Здравей!
Все още не се отчита овулация.Тя може да е била вчера,да е днес или след 2-3 дена.
По мои наблюдения, много момичета забременяват с по дълга  пролиферативна фаза, ако това те претеснява  :)
Например ако преди е била 14-16 дена ,то при забременяването това става при 19-20 ден.Не твърдя че е вярно...просто ми е направило впечатление.Доста по-късно се покачва БТ.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #411 -: Януари 07, 2006, 20:56:10 pm »
Здравейте
Определено имам нужда от вашата компетентност.
Последните ми 2 цикъла,бяха с 3 фазна графика.Трудно ми е да разбера,кога точно овулирам без лекарска намеса.A eто и линковете към тях:
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=5792&userLoginName=iliyanas

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=7313&userLoginName=iliyanas
Ще съм ви благодарна,ако успеете да ми помогнете
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #412 -: Януари 08, 2006, 09:46:41 am »
Цитат на: iliyanas
Здравейте
Определено имам нужда от вашата компетентност.
Последните ми 2 цикъла,бяха с 3 фазна графика.Трудно ми е да разбера,кога точно овулирам без лекарска намеса.A eто и линковете към тях:
http://calendar.all-soft.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=5792&userLoginName=iliyanas

http://calendar.all-soft.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=7313&userLoginName=iliyanas
Ще съм ви благодарна,ако успеете да ми помогнете

Здравей!
Моето мнение е следното:
Невиждам нито в първата нито във втората графика трифазност (трифазност е когато след овулацията се задържи температурата 6-5 -10 дена по висока от първата фаза-получава се двуфазна графика и тогава на база второто покачване се установи по-висока температура с 1-2-3 градуса и се задържи трайно,като разликата втора-трета фаза е по малка от 1-2 фаза.) Дано да съм обеснила разбираемо. :)
В първата графика или няма овулация или има ранно загиване на чйцеклетката.
Според мен има някакви хорнонални проблеми-за това показват както промените във Цслуз(ако точно си ги определила-кога е кремообразна и кога белтъкоподобна) така и отчитането на 2 пъти висок ЛХ.
Като цяло и двете ти графики показват проблем.
Това да не може да се задържи висока температурата във втората фаза сочи и за недостиг на жълтото тяло (недостиг на Прогестерон)при условие че е имало Ову.
Трябва да отидеш на лекар и то добър специалист.
Незнам къде мериш температурата-мери винаги анално...ако е в устата -го зарежи това ...

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #413 -: Януари 08, 2006, 14:21:02 pm »
За първата ти графика съм съгласна с denis.
За втората моето мнение е, че .... всъщност имам три варианта. Първият е - да си ранна овулация на 9-и ден и тогава графиката ти става трифазна, но пък ЛФ става доста дълга - като за бременност, но този спад накрая показва /поне при мен/ много скорошно идване на М. Вторият вариант е - да си имала овулация на 16-и ден, обаче, ако приемем този спад на 26-и ден като показател за идване на М., то тогава пък ти е много къса ЛФ. И трети вариант - ановулаторен цикъл.
Това е от мен  :D
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

« Отговор #414 -: Януари 09, 2006, 15:54:41 pm »
момичета, здравейте!
съсвем пробно, бихте ли се опитали да ми видите графиката? нанесла съм само една стойност за този месец, но ако съм се справила успешно с регистрацията, ще нанеса БТ за предните 3 месеца и ще ви помоля за коментар.
Благодаря!:)
« Отговор #415 -: Януари 09, 2006, 16:04:50 pm »
http://calendar.all-soft.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&userLoginName=seasmilebg

seasmilebg, мисля че си успяла. Ама това верно ли 101-и ден?
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

« Отговор #416 -: Януари 09, 2006, 16:17:44 pm »
101 ден?! Оф, кой знае какво съм написала при регистарцията. Не, не е. Всъщност къде се вижда този 101 ден? би трябвало да е 12 или 13 ден от последния М.
Радвам се, че съм успяла с графиката:) Но защо аз не виждам никаква картинка в подписа си долу, като пиша във форума?
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #417 -: Януари 09, 2006, 16:20:55 pm »
Нищо не си успяла.
Първо в календара трябва да посочиш първи ден на цикъла.
После отиваш на лентички, избираш си, копираш кода в подписа си в профила в Зачатие. Трябва да разрешиш да виждаме подписа ти.
*

Anonymous

« Отговор #418 -: Януари 09, 2006, 17:07:24 pm »
как се разрешава виждане на подпис? другите неща ги направих.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #419 -: Януари 09, 2006, 17:10:05 pm »
Като си влезеш в профила в Зачатие - има въпрос дали да разрешиш подписа ти да се вижда.