0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на Краси
« Отговор #80 -: Септември 20, 2011, 09:14:15 am »
Много сте мили с мен мацки!!!!
...Аз чакам да си замине вещураната и излизам на тепиха хахах.
Погледнах в каледара, че следващите фертилни дни ми се падат м/у 30.09 и 04.10 ... а точно тогава сме на почивка....дано там да свършим хубава работа!

Стистакм палци на всички ви!!! Целувки
Краси

« Отговор #81 -: Септември 20, 2011, 09:38:17 am »
И на почивка - Супер, Краси! Успех в лова!  :goodluck: :bighug: :bighug:
« Отговор #82 -: Септември 20, 2011, 19:48:28 pm »
Да Красиии.Оползотворете най-рационално времето, през което ще сте сами заедно с половинката :bed:.Дай Боже да получите най-прекрасният подарък :babyflips:. Много късмет мила :crossfingers: :bighug: :goodluck:
*
« Отговор #83 -: Септември 20, 2011, 23:15:57 pm »
Идеално се получават нещата...значи ще има сериозен лов  :lol: и после  :bfp:

« Отговор #84 -: Септември 21, 2011, 08:28:34 am »
Успех! :goodluck: Дано отбележиш най-сладката победа и след 9 месеца си получите наградата! :balk_104:
« Отговор #85 -: Септември 21, 2011, 09:21:12 am »
хах
Много сте мили мацки!
... Днес викам на моето момче ..."Почивката свърши...обявявам ловният сезон за открит!" ...и той "Ааа, кога?" ...казвам "ДНЕС! Стягай се!!!"

Хубав ден на всички!
Краси

*
« Отговор #86 -: Септември 21, 2011, 10:24:58 am »
Дано това е твоят месец мила!! :crossfingers: :crossfingers:Хайде на сърчицата!! :bed:
« Отговор #87 -: Септември 21, 2011, 20:02:28 pm »
Ха така, АТАКААА !!!  :pleasantry: Приятен и успешен лов, Краси!  :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Септември 21, 2011, 20:04:14 pm от rosefromstars »
« Отговор #88 -: Септември 21, 2011, 21:00:02 pm »
хах
... Днес викам на моето момче ..."Почивката свърши...обявявам ловният сезон за открит!" ...и той "Ааа, кога?" ...казвам "ДНЕС! Стягай се!!!"
:pipy_longstocking:
Давай Краси,никаква почивка  :D
Този месец здраво да го заклещите яйцето  :P
 :goodluck: :eggsperm: :bighug: :bighug:

Вярвам!!!!
« Отговор #89 -: Септември 24, 2011, 19:33:46 pm »
 Краси дръж здраво мъжо този месец сладурано :balk_68:. Много късмет :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:.
« Отговор #90 -: Септември 24, 2011, 20:54:28 pm »
Успешен  любовен сезон от мен!:P
*
« Отговор #91 -: Септември 25, 2011, 17:29:15 pm »
Краси..къде изчезна бе слънце? Стискам палци за успешен лов :) :goodluck: :goodluck: :wink:

« Отговор #92 -: Септември 26, 2011, 10:08:59 am »
Здравейте мацки, много е хубаво като вляза тук и видя, че сте ми понаписали някое редче.
Ами къде изчезнах Жоли!!!...В нашият дом ПОЧИВНИ ДНИ = БОЙ ЗА КОМПЮТЪР! Не мога да се доредя хиххи!
Какво да ви кажа нещо много задачки ме се насъбраха като за дълги почивни дни: Гледах кучето на майка ми, с бъдещата етърва  :wink: :D избираме ресторант за сватба, посетихме баба и така!
Чудя се какво да направим сега и ще се радвам да ме посъветвате. Утре приключва лечението на моето момче и се чудя за кога да му запиша час при уролога. Той сега е в командировка до сряда, така че ще си спазим въздържанието и в четвъртък отива да дава материал. Или пък след почивката и следователно след моята предполагаема овулация.. Аз започнах да меря от днес БТ, ще купя и тестове и ще следя.

Хайде мацки лек ден за сега! Целувки на всички!
Краси

« Отговор #93 -: Септември 26, 2011, 10:51:01 am »
Ми, Краси, като гледам, днес ти е едва 8-мия ден от цикъла, което означава, че дори и в четвъртък да вземат проба на милото ти, то за събота и неделя, и двамата ще сте на линия, ако овуто ти е на 13-14 ден! Което означава, че ви чака работа през този ловен сезон! Бъди готова за действие! Успех, Краси и дано всички следващия месец да сме бремелинки! :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug: 
« Отговор #94 -: Септември 26, 2011, 21:00:03 pm »
Успех Краси с изследванията на твоето момче
и после се залавяйте за сериозна работа  :bed: :eggsperm: и никаква почивка докато не мине уво  :bighug: :bighug:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #95 -: Септември 27, 2011, 00:08:00 am »
Успех Красе и дано улучите О и този месец да е последния в който се налага да правите изследвания и да следите О. :bighug:
« Отговор #96 -: Септември 27, 2011, 09:30:55 am »
Благодаря ви момичета!
Вчера му записах час за 29.09.11 до края на деня ще знаем какво е положението. И така между другото си записах и един час за мен, но чааааак за 24.10.11 да ме види Д-р Владимиров и да му покажа нашите неща до момента да си каже мнението..

Целувки и лек ден!
Краси

« Отговор #97 -: Септември 27, 2011, 09:33:37 am »
Супер, Краси! Радвам се, че нещата при вас вървят напред! Дано всичко е наред! Успех, Красунке!  :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #98 -: Септември 27, 2011, 10:09:47 am »
Успе и от мен!
*
« Отговор #99 -: Септември 27, 2011, 19:34:07 pm »
Краси мило ми мишленце  :lol: и аз съм при Владимиров :)
Успех миличка, много ти стискам палци,дано всичко е наред :)
Като излязат резултатите задължително да пишеш!