0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на Краси
« Отговор #100 -: Септември 28, 2011, 09:14:50 am »
Краси, дано когато отидеш при Владимиров вече да ви е споходило Чудото! :goodluck: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #101 -: Септември 28, 2011, 09:41:08 am »
Ех Aselina, колко хубаво ми стана това като го каза, но...няма да излъжа ако кажа, че малко съм изгубила надежда  :(.
Андролога все казва на мъжа ми "Ще видиш, ще стане...до Нова година ще се похвалиш!!!", но аз не вярвам!!! Пожелавам на всички да имат надежда, а аз самата я няма! Благодарение на вас мацки, продължавам напред!
...
Жоли, аз до сега посещавам д-р Андреева в клиника Щерев, но ми се появиха съмнения относно преценката и. При положение, че резултатите ни видимо и с просто око се покачват, питах и Мели за мнение и според нея първо да опитаме инсеминация ....Андреева знае само ИКСИ ИКСИ ИКСИ, а това и за андролога и за Мели за нашият случай е тежката артилерия. Понеже мъжа ми ходи там за спермограма, а и една моя позната ходи при него съм чувала хубави неща за клиниката, за това реших да отида и при него с документите, които имаме до момента и да чуя и неговото мнение. Чувала съм, че той е специалист при безплодие поради женски причини, но ще го посетя и ще видим. Жоли, ще се радвам да чуя мнението ти за него.

Май много дълго писах...хайде лек ден!
Краси

« Отговор #102 -: Септември 28, 2011, 10:21:16 am »
Оххххх Краско не знам какво да ти кажа вече с тези лекари......
Аз лично мисля,чи второ дори трето мнение никога не е излишно!
Пробвай и не се отчайвай мила!
С теб сме  :grouphug2: :bighug: :balk_21:
*
« Отговор #103 -: Септември 28, 2011, 10:27:44 am »
Краси винаги преди да се вземат такива важни решение е хубаво да има и второ мнение , а ако то не съвпадне и трето ако се наложи, важното е да се вземе най правилното решение.Успех мила и дано скоро намериш достатъчно сили за всичко което ти предстои , защото не искам да чувам че надеждата ти я няма, че ще има бой osi_6 :hug2:.Не се притеснявай всичко ще се нареди и съвсем скоро и ти ще си в листата на бременните.
« Отговор #104 -: Септември 28, 2011, 14:00:17 pm »
Красенце, права е Пламъчето, да знаеш  :balk_77: Да не съм чула, че нямаш надежда, та нали това ни крепи! Повярвай първо ти, че ще стане, а след това си слушай док и ще видиш, че съвсем скоро ще си имаш :bfp: Цункам те, миличка, и стискам палци! :balk_104:
« Отговор #105 -: Септември 28, 2011, 19:02:24 pm »
 Краси,няма да се отчайваш слънчице :balk_77:. Всичко ви предстои и ще видиш ,че много скоро ще ни се похвалиш с :bfp1:. Наистина,ако се съмняваш ,потърси и друго мнение.Ние ти стискаме палчета  и сме до теб. Много те цункам миличка :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck:
« Отговор #106 -: Септември 29, 2011, 15:58:45 pm »
 :( :( :(
Моето момче ми се обади преди час и половина.
Направил спермограмата, думите му бяха "Нещата са зле!"
Не съм ги видяла, незнам дали се е обаждал на андролога не мога да коментирам, но да ви кажа дори не ми стигат сили да се отчая както трябва. Вече спрях да реагирам лошите новини! Знаех си, че няма да стане чудо, но сега ми идва да отида при този лекар, които му даде надежда и да му извия врата..........

Явно лекарката ще излезе права ИКСИ ИКСИ ИКСИ :? :? :?
Жоли, през Юли когато правихме за послено имаше подобрение от 14% на 34%, а днес са 29% от тях 19% нормални и 10% незнам си какви. Довечера като се прибера ще я видя и ще я опиша.  :(
« Последна редакция: Септември 29, 2011, 16:18:45 pm от krasunka »
Краси

« Отговор #107 -: Септември 29, 2011, 16:05:35 pm »
ЕЕЕЕ Красунка,ще се наредят нещата.Малко ще го постимулират и разбойниците ще се раздвижат :pleasantry:
Николай е на 2г.4м.5д.
*
« Отговор #108 -: Септември 29, 2011, 16:05:56 pm »
Не знаем ли колко зле ?  :?

« Отговор #109 -: Септември 29, 2011, 16:35:19 pm »
 Краси как са точно нещата слънчице? Моля пиши когато можеш. Надявам се да не е толкова зле колкото е казало милото ти :balk_103:. Цунки сладка :bighug: :goodluck:
*
« Отговор #110 -: Октомври 01, 2011, 21:39:22 pm »
Краси горе главата мила , знам че е трудно да намериш надежда в такива моменти , но трябва , ако искаме да постигнем целта си , трябва да сме силни. :bighug:Като имаш възможност сподели резултатите.
« Отговор #111 -: Октомври 03, 2011, 14:03:50 pm »
Здравейте мацки,
Не съм писала няколко дни, но нали бяхме на почивка през уикенда и заради това така се получи.
За резултатите от спермограма ще пиша довечера, че останаха вкъщи. Бях увесила нос, беше ми много тъжно, но взе да ми разминава. Моето момче се е чуло с андролога, казал му е, че резултатите са по зле от преди - не е възможно му отговорил той.... 8O :(. Мислихме с него на какво може да се дължи и... измислихме..., ще се радвам да си кажете мнението: Нали лекувахме трихомони преди няколкото месеца, през юли направихме контролна микробиология и всичко беше отрицателно...дали е възможно да се е върнала тази гадина, да не е била излекувана напълно ???
 На почивката не беше удобно нито за мерене на БТ, нито за тестове за овулация, не съм сигурна кога е била овулацията. Днес сутрината мерих БТ - 36.70  :). Не знам кога е била овулацията, спяхме да сложим едно сърце в неделя сутринта, довечера пак - каквото стане това. Днес от сутрината ме боли десния яйчник и имам напрежение в гърдите, какво означава това според минала ли е вече???!!
Краси

« Отговор #112 -: Октомври 03, 2011, 14:15:39 pm »
Краси,това с трихомонас е било гадно,ама нали сте правили контролна мико?Пък може и да са се върнали гадовете :dontknow:дано е някаква грешка,а за овуто може и да  е днес съсъ тези придърпвания в яичника,аз така усещам кога ми се пука фоликул(чак доки се очуди)...повече сърчица и всичко ще се оправи
 :eggsperm:
Николай е на 2г.4м.5д.
*
« Отговор #113 -: Октомври 03, 2011, 19:17:56 pm »
Красче,още 2 дни и ще видим дали е минала ову..
Много се надявам всичко да започне да си идва на мястото!
С какво и колко време лекувахте трихомоните?

« Отговор #114 -: Октомври 03, 2011, 22:53:21 pm »
Успех миличка,дано нещата не са толкова зле колкото казва док.

защо не пуснете изследвания пак за тия гадини,знам ли миличка,защо не се консултирате и с друг док ?
Желая ви целия късмет на света,дано миличка дано ви споходи вашето чудо....
Целувки Красенце  :hug2: :hug2:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #115 -: Октомври 05, 2011, 09:38:50 am »
Успех миличка,дано нещата не са толкова зле колкото казва док.

защо не пуснете изследвания пак за тия гадини,знам ли миличка,защо не се консултирате и с друг док ?
Желая ви целия късмет на света,дано миличка дано ви споходи вашето чудо....
Целувки Красенце  :hug2: :hug2:
:crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #116 -: Октомври 06, 2011, 08:36:35 am »
Краси миличка,ето на,ову е минала ,както си мислеше и има сърчица :) пожелавам ти целия късмет на света.Нищо не е невъзможно :)Много те целувам

« Отговор #117 -: Октомври 06, 2011, 09:09:45 am »
Краси, сега остава да чакаме температурата да се задържи такава хубава.

« Отговор #118 -: Октомври 06, 2011, 09:28:14 am »
Здравейте мацки! Благодаря ви за подкрепата...
Аз най-накрая се докопах до изследванията и веднага ги публикувам, ще опиша и двете за да видите разликата:

07.07.2011
Въздържание (дни) 3
Обем на еякулата 3.4 (норма 2-6мл.)
Цвят: нормален
Вискозитет 3 (нормален до 2см.)
Времена втечняване 20мин.
Концентрация на сперматозоиди: 8млн./мл. (норма>20*10 6 в мл.)
Общ брой сперматозоиди в еякулата: 27.20млн. (норма >40*10 6 в мл.)
Обща подвижност на сперматозоиди 35%
 * нормокенеза 28 (норма >50%)
 * хипокинеза 7
 * акинеза 65
Брой нормокинетични сперматозоиди 2240000 (норма10*10 6 в мл.)
Общ брой нормокенетични сперматозоиди 7616000 (норма10*10 6 в мл.)
Аглунетация на сперматозоиди Не
Агрегация на сперматозоиди Не
Левкоцити 5-6 (норма 1*10 6 в мл.)
Епителни клетки <1
Еритроцити и др. не
Желатиноми контломерати: Не
Незрели клетки в спермогенезата Не
Диагноза : Oligoasthenozoospermia

29.09.2011
Въздържание (дни) 3
Обем на еякулата 4 (норма 2-6мл.)
Цвят: нормален
Вискозитет 2 (нормален до 2см.)
Времена втечняване 20мин.
Концентрация на сперматозоиди: 8млн./мл. (норма>20*10 6 в мл.)
Общ брой сперматозоиди в еякулата: 32млн. (норма >40*10 6 в мл.)
Обща подвижност на сперматозоиди 29%
 * нормокенеза 19 (норма >50%)
 * хипокинеза 10
 * акинеза 71
Брой нормокинетични сперматозоиди 1520000 (норма10*10 6 в мл.)
Общ брой нормокенетични сперматозоиди 6080000 (норма10*10 6 в мл.)
Аглунетация на сперматозоиди Не
Агрегация на сперматозоиди Не
Левкоцити 2-3 (норма 1*10 6 в мл.)
Епителни клетки <1
Еритроцити и др. не
Желатиноми контломерати: Не
Незрели клетки в спермогенезата Не
Диагноза : Oligoasthenozoospermia

Пуснахме нова микробиология за да видим дали не са се завърнали трихомоните, вчера я пуснахме надявам се до края на седмицата да има резултат. Мъжът ми ще ходи при уролога в петък да видим какво ще му каже и да вземе бележката за фонда. Лекарят бил много учуден от това, че резултатите му сега са по лоши от миналия път. Ще видим. За сега ми остава само надеждата, че ще  стане чудо...друго нямам!

Лек ден мацки!
Извинявам се за дългия пост!

Краси

« Отговор #119 -: Октомври 06, 2011, 18:13:09 pm »
 Красинка,сладка дано скоро нещата при вас се подредят миличка :balk_103:. Аз мисля,че сте поставили  :heartbeat: на място и не е толкова трудно да стане едно малко Чудо. Няма невъзможни неща слънчице,няма да се отчайваш нито за миг :balk_77:. Знам ,че си силно момиче и ще постигнеш целта. Много цунки сладуранке :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck: