Здравейте мацки,
Не съм писала няколко дни, но нали бяхме на почивка през уикенда и заради това така се получи.
За резултатите от спермограма ще пиша довечера, че останаха вкъщи. Бях увесила нос, беше ми много тъжно, но взе да ми разминава. Моето момче се е чуло с андролога, казал му е, че резултатите са по зле от преди - не е възможно му отговорил той....
. Мислихме с него на какво може да се дължи и... измислихме..., ще се радвам да си кажете мнението: Нали лекувахме трихомони преди няколкото месеца, през юли направихме контролна микробиология и всичко беше отрицателно...дали е възможно да се е върнала тази гадина, да не е била излекувана напълно ???
На почивката не беше удобно нито за мерене на БТ, нито за тестове за овулация, не съм сигурна кога е била овулацията. Днес сутрината мерих БТ - 36.70
. Не знам кога е била овулацията, спяхме да сложим едно сърце в неделя сутринта, довечера пак - каквото стане това. Днес от сутрината ме боли десния яйчник и имам напрежение в гърдите, какво означава това според минала ли е вече???!!