0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 6
« Отговор #560 -: Януари 29, 2011, 14:20:49 pm »
 Jory- тук http://www.invitro-bg.com/display.php?page=m1&sub=1 , в сайта на клиниката, е описано подробно какво е нужно за първичен преглед. Виж, ориентирай се , подготви си всичката налична медицинска документация в найлончета и в папки.Една за теб и една за съпруга, по възможност в различен цвят. Направи препоръчваните изследвания-отбелязани са в червено, сложи курсора и ще ти се покаже прозорец, прочети. Според мен е важно за първи преглед да имаш тези изследвания -стари от др. клиника и нови от Надежда. Така не се губи време за следващ преглед и доктора може да систематизира информацията и да препоръча вече сериозните изследвания и процедури.
В сайта са отбелязани необходимите изсл. за жената и мъжа. Започвайте ги на съответните дни от цикъла за теб , за него разбирам, че сте придвижили нещата. Закон е на първичен преглед да идат и двамата партньори. Д-р Стаменов имаше въпроси и към съпруга ми. Успех!
« Последна редакция: Януари 29, 2011, 14:24:38 pm от New Love »
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #561 -: Януари 29, 2011, 14:29:35 pm »
Зависи от кога са предишните изследвания. На мен др. Персенска ми призна всичко направено до момента и нямаше нужда да ги правя наново. Единствено резултата от хидротубацията не ми прие - направихме ЦС.

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
« Отговор #562 -: Януари 29, 2011, 15:52:17 pm »
Аз представих всичко, което съм събрала и пазя през годините. При мен периода е доста голям - 20г., но разбира се пазя неща от времето на сериозното ходене по лекари , а това е от 1997г насам. Мога да кажа , че д-р Стаменов прегледа всичко, от първата до последната страница - моята папка и тази на съпруга ми. Зададе въпроси, коментирахме кратко някой неща и след това ми направи личен преглед. Всичко отне около 15-20мин., на мен ми се видя повече от час заради напрежението и концентрацията вероятно.
Според мен правилно е да се отиде на първичен преглед с всичката медицинска документация, която си пазиш  + ново направени хормонални на 3-5 ден и спермограма. Така се спестява един преглед за коментар на тези изследвания. Аз така направих и никой не ме упрекна, че съм сбъркала.
« Последна редакция: Януари 29, 2011, 15:59:31 pm от New Love »
Моята любов!

Дневникът на New Love
*
« Отговор #563 -: Януари 29, 2011, 16:22:02 pm »
И аз носех всички направени до момента изследвания.За съжаление мъжът ми не можа да дойде точно тогава с мен, макар че държах да сме двамата.Стаменов призна всичко единствено хидротубацията не я призна и настоя за ЦС и добре, че направи така, защото резултатите се различават.

« Отговор #564 -: Януари 29, 2011, 16:44:57 pm »
ааа...чак сега се светнах, че вие говорите за носене на изследвания, които очаквате да ви бъдат уважени и да не ги правите наново...т.е. признати...
аз мислех за съвсем друго - носене на такива , за да се помогне на доктора с диагностицирането. И в давата случая носенето не е излишно, мисля. то и без нищо да отидеш няма да те върнат и без мъж ще мине прегледа, но все пак нека да не го формализираме толкова, ако може да го изпълним с повече съдържание и да задвижим по-бързо нещата, защо не.
Моята любов!

Дневникът на New Love
*
« Отговор #565 -: Януари 29, 2011, 17:48:25 pm »
Благодаря на всички момичета за съветите !!!  :wink:
« Отговор #566 -: Януари 29, 2011, 21:18:16 pm »
Здравейте момичета! Аз съм пациентка на д-р Владимиров, но той ми каза, че тази година няма да работи с фонда. Ние искаме да кандидатстваме с мъжки фактор, но не сме пациенти на клиника Малинов, всички изследвания са правени в ''София''. Въпросът ми е може ли да кандидатстваме за фонда, без да сме били пациенти, тъй като се опитах да си запазя час за доктора, но за 2012 трябва да се обадя през март, а тогава заминавам за чужбина до края на годината и няма да имам тази възможност...Въпросът е, че и аз съм с ОЯР и всеки месец е от значение, камо ли години.Предварително благодаря на отговорилите!
« Отговор #567 -: Януари 29, 2011, 21:37:12 pm »
Здравейте момичета! Аз съм пациентка на д-р Владимиров, но той ми каза, че тази година няма да работи с фонда. Ние искаме да кандидатстваме с мъжки фактор, но не сме пациенти на клиника Малинов, всички изследвания са правени в ''София''. Въпросът ми е може ли да кандидатстваме за фонда, без да сме били пациенти, тъй като се опитах да си запазя час за доктора, но за 2012 трябва да се обадя през март, а тогава заминавам за чужбина до края на годината и няма да имам тази възможност...Въпросът е, че и аз съм с ОЯР и всеки месец е от значение, камо ли години.Предварително благодаря на отговорилите!
Трябва от Малинов да потвърдят , че ще те приемат за тяхна пациентка!
« Отговор #568 -: Януари 29, 2011, 21:44:53 pm »
Моми4ета,каква е цената на цв.снимка?Знам 4е някьде беше писано,но не сьм се ровила напред вьв форума.
*
« Отговор #569 -: Януари 29, 2011, 21:54:12 pm »
Моми4ета,каква е цената на цв.снимка?Знам 4е някьде беше писано,но не сьм се ровила напред вьв форума.

120 лева

Успех!   :wink:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #570 -: Януари 29, 2011, 22:01:35 pm »
Какво представлява потвърждението, не можах да разбера?
« Отговор #571 -: Януари 29, 2011, 22:10:15 pm »
Какво представлява потвърждението, не можах да разбера?
Идеята ти е да кандидаствате по ФАР доколкото аз те разбирам.Трябва от клиниката , която сте избрали да попълнят документ , в който ще е описан факторът с който кандидатствате и че са съгласни при получаване на Заповедта , да извършат опита в клиниката им.Не виждам как примерно Малинов ще ви попълнят документите ако не сте техни пациенти ...  
« Отговор #572 -: Януари 29, 2011, 22:19:53 pm »
А как да стана пациент, като не мога дори да си запазя час за преглед...:(
*
« Отговор #573 -: Януари 29, 2011, 22:21:34 pm »
Julia_21, най-добре отиди на място в клиниката и говори със Силвия, която отговаря за подготвянето на документите за ФАР. Тя ще ти каже дали ще може да ти подготви документите при положение, че не сте пациенти на клиниката. Кабинетът й е на 3-я етаж.
« Отговор #574 -: Януари 29, 2011, 22:29:54 pm »
Julia_21, най-добре отиди на място в клиниката и говори със Силвия, която отговаря за подготвянето на документите за ФАР. Тя ще ти каже дали ще може да ти подготви документите при положение, че не сте пациенти на клиниката. Кабинетът й е на 3-я етаж.

Успех !
« Отговор #575 -: Януари 29, 2011, 22:37:43 pm »
Благодаря, момичета!
« Отговор #576 -: Януари 29, 2011, 23:43:16 pm »
Julia, и аз мисля, че трябва да отидеш в клиниката и да питаш какво може да се направи. Сигурно няма да си единствения случай заради казуса с д-р Владимиров.
« Отговор #577 -: Януари 30, 2011, 01:01:48 am »
Тази седмица ще се обадя и в Малинов, и в Щерев, дано имам късмет.
« Отговор #578 -: Януари 30, 2011, 14:24:13 pm »
Момичета , помагайте !Днес ми е 8-ми ден след ЗЕТ.Не мога да ходя до тоалетна .Такова чудо не ми се беше случвало .Не искам да звъня на спешния за това , така че кажете ми какви свещички помагаха за това чудо ! :oops:
*
« Отговор #579 -: Януари 30, 2011, 14:37:28 pm »
EVA Q- свещички

яж киви