Здравейте , мили бъдещи мами , много приятно ми става като гледам колко много нови бременни се записват в темата , това означава , повече усмивки и по-малко сълзи и разбира се повече детски смях през новата година!Аз съм от тези на които им остава малко до края на щастливото събитие , но честно да ви кажа , незнам при вас как е , но аз нямам търпение да минава по-бързо времето и да видя малкото човече , което от толкова време расте в мен.Всеки ден минава бавно , особено към края и се побърквам от това, вие как сте, приготвихте ли всичко вече за бебоците, подредихте ли им бебешките кътчета?Аз слава Богу съм готова вече с най-важните неща и чакам да минава времето.Имаме си ремонтирана детска стая с креватче за бебо и спалня за нас в същата стая , дрешките съм набавила и съм ги изпрала, сака за родилния дом е готов и така, остана само да се опазя от този грип , че то като гледам точно когато трябва да раждам казват , че грипа ще бъде най-разпространен и това ме плаши , дано успеем да се опазим момичета , че незнам как се ражда при подобно положение!!! Приятен ден и извинявайте , ако съм ви отегчила!!!