Здравейте от нас тримата
Добре дошли на новите коремчета
Hope_ и
elis Пожелавам ви лека и безпроблемна бременност и сладки бебоци около термин
godgift стискам ти палчета всичко ще е наред
chuspito за тази кистичка не се притеснявай, наистина се проследяват от докторите във времето и в повечето случаи се резорбират на някакъв етап, още е много рано за крайни заключения,а и бебчо търпи развитие.
topsi аз на мястото на приятелката ти не бих се доверила на 100% на пикливия тест, нека си повтори кръвния.
А иначе по оношение на кървенето наистина е важно да се спрат аспирина или фраксиприна (ако са изписани) до пълното изчезване на зацапването. Освен това мен лично ме спаси лежането и пълния покой, увеличените дози на утрогестан, естрофем, папаверин (или но-шпа), които док ми бе предписал.
Аз да ви се похваля с моя мъж бяхме на разходка и се върнахме с първата покупка за бебо. Не мислихме нищо да взимаме предвид, че още проучваме нещата, ама той като се влюби в една кошарка, та сега си имаме кошарка за бебка. Много е сладка с мечо пух е. То все едно той е бременния в семейството, не аз. Така се радва и вълнува.
Засега от мен хубав ден.
tucy ти да видиш колко са смешни милите като ти наближи раждането, моя тези дни последните не е на себе си от вълнение, при всяко охкане или стон подскача и задава объркани въпроси