здравейте, благодаря ви за мненията за боята, нещо съм се бъгнала и вече нищо не мога да направя без да ви питам
. ще говоря с майстора си за леко кидс, хареса ми идеята, май най-вече за миенето.
по повод спането, аз изкарах почти една седмица заспивайки в 5.30 сутринта, а сега пък се събуждам пак в толкова. като се добави спешността при глад и нужда от тоалетна, мисля, че просто тялото ни показва колко е гадно да си бебе и да трябва веднага да ти се задоволяват всички нужди.
за килограмите, аз също съм чела, че наддаването много зависи от изходното тегло и ако сте по-слабички наддавате повече и по-бързо.
между другото - намерих магазин, който е в ликвидация и има хубави неща за бременни, повечето са френски на mamalicious - намира се на бул. Македония и ул 20ти април, това е между руски паметник и площад македония. по левия тротоар, като паметника ви е зад гърба. надявам се има някои от вас наблизо и ще се възползват.
адито, аз за разлика от останалите правя точно обратното - връзвам им се на такива и им казвам, че не е тяхна работа. а на неща по типа какво си яла и колко ти е тежко бебето - ги питам те през бременността си какво са яли. ужасно ме ядосват, напоследък като мина голямата радост, че съм бременна почнаха и на мен да ми ги говорят разни такива, ама аз не им се давам, не е само от хормоните, но май съм по-избухлива от обикновено, макар, че не викам, но го приемам доста насериозно. последния хит беше "ми то бременна жена с къса пола (над коляното) не е много така..." и "защо сега трябва да правиш това или онова (готвиш, хвърляш боклука разделно)" ще кажеш, че те не са живели като са били бременни.
отивам да пусна темичка за пауърче, че да не ни се скарат модераторите пак