Здравейте.
Добре дошли на новите мамчета - лека бременност и здрави бебоци на финала.
Много стиснати палчета за Пауър (то вече може и всичко да е минало, но аз да си кажа).
Ние сме добре за сега. От прегледа стана ясно, че плацентата е втора степен на зрялост, лекарката каза багажа и на нисък старт пред вратата. Тоновете са в норма, има леки контракции - нищо сериозно. Толкова много мърдаше, че не успя да я измери като хората, ако били правилни измерванията около 2800-2900, което било в норма, но на мен ми се вижда мъничко. За сега остава варианта нормално раждане.
И да ви се оплача - днес всички по незнайно какви причини ми се карат. Направо съм откачила. Като казах колко са премерили бебка, майка ми полудя - малко било, какво съм била яла и т.н. Избрах си количка в нета, отидох да я видя и ми хареса, оказа се, че в цяла София от моя цвят има само една и то в другия край на града. Пак проблем - била съм бързала, в събота да съм я взела, когато мъжа ми е свободен, а до тогава кой ще я пази
Е вдигнах се и я взех и пак проблем много светла била, на първото излизане и трябвало да се пере
Абе някой ще дойде да я изпере вместо мен ли!?
Ще прощавате, че ви занимавам с тия простотии, ама няма човек от обкръжението ми, който да се опита да ме разбере, та реших на вас да се оплача.