сега се връщам от болницата, реших въобще да не ги чакам и аз им се обадих, оказа се, че можеше да си чакам, дето се казва от умрял писмо и добре, че отидох. в понеделник съм на ехограф, да се надяваме, че е грешка, не са ми предписали лекарства, но аз почнах да пия магнезии (имам хапчета от по 250 мг, а прочетох, че магнерота е 500, вие като пиете магнезии в каква разфасовка е?). свързах се и с моята клиника, казаха ми, че моята докторка ще е на работа следобед, но никой не вдига нито на рецепцията, нито на спешния телефон на щерев, някой да знае други номера за връзка? искам да питам дали да започвам утрогестан (имам малко останал тук, мислех си да го занеса в софия и да го подаря на някой "който има нужда" от форума, а то какво стана?)
Малко по-спокойна съм, поне ми казаха, че не съм луда. никъде не мога да намеря стандарти за шийка на матката по месеци. всъщност това, което намирам, навсякъде казват, че 2 см е много къса. стискайте палци, моля ви. много съм благодарна за постовете ви. ще продължавам да чета и, опасявам се, да пиша по въпроса.