0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов / Надежда - тема 7
« Отговор #200 -: Март 09, 2011, 11:57:03 am »
Здравейте,момичета!Извинете,че се намесвам в темета ви,но имам едно въпросче.На някоя от вас случвало ли се е леко розово течение при стимулация.Имах го вчера сутринта,после цял ден нищо и сега пак.Имам да слагам Пурегон наобяд и съм в чуденка какво да правя.
*
« Отговор #201 -: Март 09, 2011, 14:57:32 pm »
 Здравейте, момичета !
Днес подадохме документи към фонда  :jump12: Номер 11 620 сме. Казаха ни да чакаме обаждане евентуално към края на годината /ако има пари/. Ако не-догодина :) Първичният ми преглед в клиниката е на 29.04.2011 г. Успех на всички и дано пролетта ни донесе много хубави новини !!!
« Отговор #202 -: Март 09, 2011, 15:00:33 pm »
Не тъгувай Йори! Тъкмо ще имаш време за евенуалните изследвания, които може би ще се назначат при първичния и следващите прегледи. После лятна отпуска и....докато се усетиш, ще сте одобрени от фонда. Успех!
« Отговор #203 -: Март 09, 2011, 15:01:59 pm »
В крайна сметка са направили ИКСИ, защото сперматозоидите били с много малка акрозома. Чакам и се моля да се развива добре. osi_16 :eggsperm:
жалко, това чак сега ли го видяха, нали правите спермограми, тестове за ДНК и т.н..... май някой много му се спи когато е на микроскопа.....
*
« Отговор #204 -: Март 09, 2011, 15:02:25 pm »
Моля да ми помогнете със съвет, ако сте попадали в такава ситуация.Мъжът ми би днес първа инжекция Неупоген и се престара и ми вкара 2 дози.Притеснено ми е, а чак утре ще се видим с лекарката.Какво да очаквам-дали ще има някаква реакция на организма?
« Отговор #205 -: Март 09, 2011, 15:06:05 pm »
Обади се на спешния! Не вярвам да е толкова сериозно, но все пак редно е да уведомиш лекар и да чуеш неговото мнение /съвет/.
*

Zai

• 955
  • Вкъщи сме вече 4 заека!
« Отговор #206 -: Март 09, 2011, 15:15:33 pm »
В крайна сметка са направили ИКСИ, защото сперматозоидите били с много малка акрозома. Чакам и се моля да се развива добре. osi_16 :eggsperm:
жалко, това чак сега ли го видяха, нали правите спермограми, тестове за ДНК и т.н..... май някой много му се спи когато е на микроскопа.....

Не разбирам много добре какво имаш предвид. Да, правили сме всичко, което е необходимо. От проба до проба материала варира, не са открили сега, че имаме проблем ните ние, нито ембриолозите. В предишните си постове съм обяснила ситуацията при нас. Вероятно това не е най-подходящата тема, но тъй като въпросите ми бяха свързани конкретно с клиниката, реших да ги задам тук.

Щастливи сме, че все пак има оплодена яйцеклетка, каквото и да се случи от тук нататък! Както вече писах два поста по-нагоре, ние искахме ИКСИ, защото с инвитро оплождане рискувахме да не се оплоди и да загубим качествена яйцеклетка.

Спермограма - задължително с морфология по Крюгер и САМО в клиника по репродуктивна медицина!
« Отговор #207 -: Март 09, 2011, 15:23:24 pm »
Ето че тревогите ти от вчера се оказаха напразни. Но всеки би реагирал така на твое място. Сега нали си по-спокойна и обнадеждена? Ще видиш, че и нататък всичко ще върви както трябва. Почивай си и си мисли за хубави неща. Пожелавам ти успех до самия край......
« Отговор #208 -: Март 10, 2011, 13:13:08 pm »
Момичета ,може ли да ми пратите на ЛС телефона на ембриолозите.
Благодаря предварително.
« Отговор #209 -: Март 10, 2011, 21:20:36 pm »
Момичета имам въпрос,който не съм сигурна дали е за тук,но се надявам да ми помогнете.След приключил първи опит по фонда ,все още не съм минала на преглед и коментар,но тъй като имам работа към София се питам дали бих могла да се кача при Силвия и да оформим документите за втори опит,за да не губя почти месец да чакам за прегледа и после да подавам ,или  е редно да изчакам.Благодаря ви предварително!
*
« Отговор #210 -: Март 10, 2011, 21:24:32 pm »
Момичета имам въпрос,който не съм сигурна дали е за тук,но се надявам да ми помогнете.След приключил първи опит по фонда ,все още не съм минала на преглед и коментар,но тъй като имам работа към София се питам дали бих могла да се кача при Силвия и да оформим документите за втори опит,за да не губя почти месец да чакам за прегледа и после да подавам ,или  е редно да изчакам.Благодаря ви предварително!
Няма нужда да чакаш преглед.
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #211 -: Март 10, 2011, 22:18:47 pm »
Валерия, не губи време подвай документите, отиваш при Силвия казваш и какво е положението тя ще ти намери досието и ще ти оформи документите за втори опит отиваш във фонда и ги подаваш, независимо, че не си минала на преглед!!Можеш еветуално да и се обадиш предварително и да и кажеш, кога ще отидеш!Успех!!!!
« Отговор #212 -: Март 10, 2011, 22:47:35 pm »
Благодаря ви момичета за бързите отговори.За съжаление няма да има време да се обадя предварително на Силвето ,направо утре ще и цъфна на вратата . :D
*
« Отговор #213 -: Март 11, 2011, 09:06:57 am »
На мен ми мина пункцията - има яйцеклетка. Обаче - с д-р Персенска сме говорили за ИКСИ на ЕЦ (с доста лоша морфология сме), на мъжа ми като дава материала му казват, че ще пробват първо с инвитро и ако не стане, ще иксират, д-р Шефкетова обаче ми казва, че понеже ми е първи опит за тях било важно да видят дали ще стане спонтанно оплождане и ако не стане инвитро, няма да иксират. 8O Доста зле се почувствах. Има ли някой друг с подобен опит?
Зай, ние бяхме така. Мъжа ми е с 2% морфология. Имам 2 инсе-та и 1 инвитро на ЕЦ - неуспешни. Д-р Стаменов искаше да пуснем първия опит на инвитро, защото всички други показатели са му в норма и се надявахме да се получи добър ембрион. Имаше оплождане и деление, но на 3-ти ден беше на 3 деления - бавен и не особено добър ембрион. Трансферираха ми го с надеждата да се развива по-добре в мен, но уви!
Сега чакам резултатите от биопсия и ще видим какво правим.
Успех!
*

Zai

• 955
« Отговор #214 -: Март 11, 2011, 10:14:17 am »
На мен ми мина пункцията - има яйцеклетка. Обаче - с д-р Персенска сме говорили за ИКСИ на ЕЦ (с доста лоша морфология сме), на мъжа ми като дава материала му казват, че ще пробват първо с инвитро и ако не стане, ще иксират, д-р Шефкетова обаче ми казва, че понеже ми е първи опит за тях било важно да видят дали ще стане спонтанно оплождане и ако не стане инвитро, няма да иксират. 8O Доста зле се почувствах. Има ли някой друг с подобен опит?
Зай, ние бяхме така. Мъжа ми е с 2% морфология. Имам 2 инсе-та и 1 инвитро на ЕЦ - неуспешни. Д-р Стаменов искаше да пуснем първия опит на инвитро, защото всички други показатели са му в норма и се надявахме да се получи добър ембрион. Имаше оплождане и деление, но на 3-ти ден беше на 3 деления - бавен и не особено добър ембрион. Трансферираха ми го с надеждата да се развива по-добре в мен, но уви!
Сега чакам резултатите от биопсия и ще видим какво правим.
Успех!
Благодаря ти за информациата, Акеми.
ИКСИ направиха при нас. Вчера на 2 ден беше на 4 разделен, красавец. :D Показаха ми го, много вълнуващо. Върнаха ми го, измъчихме се с трансфера, но се получи добре. Сега чакам.
« Последна редакция: Март 11, 2011, 10:17:33 am от Zai »

Спермограма - задължително с морфология по Крюгер и САМО в клиника по репродуктивна медицина!
« Отговор #215 -: Март 11, 2011, 10:25:28 am »
Здравейте момичета!!!Аз рядко се включвам да пиша ,но пък чета доста :D!Може ли да ми кажете колко струват хормоналните изследвания и как става заплащането на инвитро процедура?Може ли по банков път?Опитвам се да се свържа с клиниката,но всеки път е по трудно,а в ценоразписа не пише.Успех на всички!
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #216 -: Март 11, 2011, 10:29:26 am »
Хормони по 18лв,а цените ги има и на рецепция/до входа в дясно 02/965 57 11 - регистратура/.
Мосля ,4е може и по банка,може и с карта

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
« Отговор #217 -: Март 11, 2011, 10:30:43 am »
Вили, пакета хормони е м/у 100 и 150 лв на различните места. Аз лично съм плащала на ПОС-терминал, така че не мисля, че ще има проблем да се плати процедура по банков път.
*

Zai

• 955
« Отговор #218 -: Март 11, 2011, 10:33:54 am »
Вчера ми казаха, че не може с ПОС, понеже им сменяли името - по-точно класификацията на клиниката.

« Отговор #219 -: Март 11, 2011, 11:44:32 am »
това прочетох днес http://life.dir.bg/news.php?id=8173743&nt=5

Честито Диана!
« Последна редакция: Март 11, 2011, 12:21:38 pm от Елфи »