0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов / Надежда - тема 7
« Отговор #240 -: Март 14, 2011, 13:45:37 pm »
Не знам дали има разлика, защото ние по принцип сме само с ИКСИ, пък цената беше 1450 лв. колкото пише на сайта, че е за ин витро оплождане.

Това е супер! Много солидарно!  :P

« Отговор #241 -: Март 14, 2011, 15:36:34 pm »
Не знам дали има разлика, защото ние по принцип сме само с ИКСИ, пък цената беше 1450 лв. колкото пише на сайта, че е за ин витро оплождане.

Това е супер! Много солидарно!  :P
Ние сме ин-витро , а на Протокола пише ИКСИ и съответно 1600 лв. , та ми стана интересно и затова исках да разбера  :wink:
« Отговор #242 -: Март 14, 2011, 16:13:17 pm »
Ние сме ин-витро , а на Протокола пише ИКСИ и съответно 1600 лв.
Айде бе?!? И как така? Кой ти даде този протокол, Силвия ли? Нещо не ти ли обясниха? Много странно! То вярно, че не ги даваме от джоба си, ама...

New Love, има сигурно успели, но не всички пишат.
Абе то никой не пише,бе! Много странно ми се вижда - в клиниката не мож се размина от народ, пък тук темата с дни седи и не помръдва! Толкова ли няма , аджеба, кой да се похвали. То като мълчат на отрицателни тестове ми прилича....то тогаз няма кво да се каже... Да не би клиниката да го закъса с резултатите, това ме гложди мене...нали съм си карък...ша зема да улуча някакъв лош период...

Оххх, чакам да ми се обадят за 4-тото хистеро, ама май ще издухам супата...
Този цикъл ми дойде с много болки в яйчниците, съсиреци и нерви. 2 дни ревах и аз не знам защо...намерих си...и с 2 приятелки се скарах и приключих взаимоотношения. Народа ли изпростя или язе станах много чувствителна - това е въпроса?!? Поне пролетта дойде  :wink: ша са фаним за зелено...
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #243 -: Март 14, 2011, 16:19:27 pm »
Мирена,Стаменов го няма от 9 до 22 март,доколкото разбрах,е на почивка в Бразилия,би трябвало от 23-ти да е на работа,за другите не съм чула нищо.
*
« Отговор #244 -: Март 14, 2011, 17:28:34 pm »
Стаменов се връща на 22.03 на работа,а от 30.03 до 3.04 са с Персенска на конгрес във Франция и тогава Шефкетова ще е сама.После всичко се нормализира.А в съответния период просто клиниката ще работи с по-малко натоварване и се отказват часове,защото Шефкетова ще е сама.
« Отговор #245 -: Март 14, 2011, 18:35:27 pm »
Стаменов е на почивка в Бразилия
8O   Ти сериозно ли?!?

Значи усещаните ми за издухана супа ще се окаже реалност... поживьом увидим...
Моята любов!

Дневникът на New Love
« Отговор #246 -: Март 14, 2011, 18:39:48 pm »
Това за Бразилия  го разбрах днес от една приятелка,също пациентка на клиниката.
« Отговор #247 -: Март 14, 2011, 19:05:33 pm »
аз пък разбрах колко е една от ниските заплати в клиниката , на неквалифициран персонал...и поисках да умра...все съм знаела, че учителите сме ниско заплатени, ама с 20г трудов стаж, специалист, да взимам 3 пъти по-малко...добре си оценява хората д-р Стаменов, евала
Моята любов!

Дневникът на New Love
« Отговор #248 -: Март 14, 2011, 19:22:25 pm »
Здравейте момичета, извинявам се, ако не е за тук въпроса ми, но не знам кой друг да попитам. Искам да си запиша преглед в клиниката, но не знам при кой доктор (става въпрос за първичен преглед). Досега не съм се изследвала за нищо, но вече доста време бебе не става и сериозно започвам да се притеснявам. Не ми се иска да губя време и средства по неясни квартални доктори, затова според вас - при кого от клиниката да се насоча. Ясно ми е, че ще ме запишат най-вероятно за догодина, но ... ще чакам. Благодаря ви много.
*
« Отговор #249 -: Март 14, 2011, 20:00:22 pm »
Момичета,

извинявам се предварително на тези, които ще се обидят, НО:

1. Темата не е клюкарска, кой, къде е на почивка и колко пари взима персонала  8O

2. Освен това пред имената на лекарите, ако стои едно "д-р", май ще е по-редно. Не са ни приятелите от детските години. Малко уважение не би навредило  :?
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
« Отговор #250 -: Март 14, 2011, 20:08:05 pm »
Ню лов, мисля че нито е темата, нито ние сме хората, които трябва да коментираме и обсъждаме заплатите на екипа на клиниката.

Tonita80, за когото искаш си запиши час - д-р Стаменов, д-р Персенска или д-р Шефкедова. И тримата са много добри лекари  :)

Анмарче, по-добре не бих могла да се изразя.
« Последна редакция: Март 14, 2011, 20:28:27 pm от Мецани »
« Отговор #251 -: Март 14, 2011, 20:24:35 pm »
anmar :good_post:Точно казано с две думи
Tonita80 както казва Мецани и тримата Доктори са чудесни те са един екип няма значение кой от тях ще избереш защото ще минеш и през тримата :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Аз на  28.03. съм там някой ако иска час да пише

« Отговор #252 -: Март 14, 2011, 20:35:33 pm »
Мислех, че сме в споделено - текущи процедури...ама както и да е , много сте тънкообидни това съм го разбрала отдавна, да се чуди човек за какво, нито съм обидила някой с коментара си нито нищо и уважителното д-р съм си сложила. Големи Пиарки тука бе...ей не се спряхте...ще рече човек, че ви плащат ... Аз тук като не намеря някой да ме потупа по рамота , като ми падне гарда - къде... Благодаря , че подхранихте сълзливото ми настроение...
Моята любов!

Дневникът на New Love
« Отговор #253 -: Март 14, 2011, 20:52:03 pm »
New Love,и аз не разбирам с какво ги подразнихме.Това кой къде е и какви заплати взимат тема табу ли е?Все пак тези пари идват от нас.Халал да са им,ние им ги даваме доброволно и те ни помагат, доколкото могат.Благодарни сме им,че ги има.И все пак,ако има само хвалебствия,значи нещо не е наред.Не мога да разбера,защо,когато някой каже нещо различно от"велики сте",веднага го нападат.На всяка от нас й пада пердето понякога и си казва,каквото й е на душата.Хайде със здраве.
*
« Отговор #254 -: Март 14, 2011, 20:53:50 pm »
Какво общо има форум "Споделено-текущи процедури" с това кой каква заплата получава???
Кой в случая е тънкообиден?

п.п. въпросите са риторични

Моля, придържайте съм към темата!

« Последна редакция: Март 14, 2011, 21:07:03 pm от Мецани »
« Отговор #255 -: Март 14, 2011, 21:15:33 pm »
И темата е?!?

Казвай за какво може и за какво не може да се пише! Дай да ги видим твоите правила, ако не ни устройват да надуваме платната, то е явно, че тук не е място за СПОДЕЛЯНЕ, в което като се отвори дума понякога се засягат и странни теми, като тази за заплатите, макар акцента беше колко съм жалка аз, учителката с финансовите си възможности...както е да е да се придържаме към темата на Мецани и компания...в която пишат все по-малко хора...защо ли?!?
Моята любов!

Дневникът на New Love
« Отговор #256 -: Март 14, 2011, 21:34:10 pm »
Момичета, хайде по-ведро  :D
Докторът ни има нужда от почивка - това е ясно.
Персоналът му работи много, съответно е и добре заплатен.
Учителите у нас не са добре заплатени и това е отражение на цялата ни държава.
А всички ние имаме нужда от тази тема, от подкрепа, от клиниката и от нашия успех. А той ни дебне зад ъгъла  :bori_003:

« Отговор #257 -: Март 14, 2011, 21:38:37 pm »
Благодаря Лимонче! От синята количка :( имах нужда и ако някой ми я беше дал навреме сигурно нямаше да избълвам една кола глупости! Лека вечер!
Моята любов!

Дневникът на New Love
*
« Отговор #258 -: Март 14, 2011, 22:05:06 pm »
И темата е?!?
Мисля си, че преди да пишеш в нея си я прочела.

то е явно, че тук не е място за СПОДЕЛЯНЕ, в което като се отвори дума понякога се засягат и странни теми, като тази за заплатите, макар акцента беше колко съм жалка аз, учителката с финансовите си възможности..
Споделянето на какво Ню лов, на размера на месечните възнаграждения в темата за Ин витро/Икси? Между другото има и Емоционален форум.

както е да е да се придържаме към темата на Мецани и компания...в която пишат все по-малко хора...защо ли?!?

Ааа освен, че може би съм тънкообиден ПР на клиниката, клакьор, получаващ заплата, сега аз и "моята компания" се обвинени и за затишието в темата  :lol: :lol: :lol:
Ню лов, Ню лов......
« Отговор #259 -: Март 14, 2011, 22:13:28 pm »
защо тормозите момичето - тя има своите болки и терзания, какво лошо е написала, защо така се нахвърляте - дали защото имате права на мод. във форума.
мисля, че всеки има нужда да покаже своите терзания и намира ТУК най-удубното за душата си място, а вия ще я изядете, ЗАЩО, защото е потърсила истина или утеха или помощ или е изразила справедливо недоволство.
незабравяйте, че зад всяко АРТ има най-малко 2 изстрадали, измъчени и доста обеднели човешки души, най-малко 2 човешки мечти и най-макло 2 "смачкани" човешки съдби.