0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на malenagalena
« Отговор #40 -: Март 25, 2011, 22:46:18 pm »
Галка, гледам тука отминало голямото събитие (Овуто)
Сега остава голямото чакане:) Ако можеше така и да разберем на 2рия ден след Ову - дали е станало или не :lol:
Спорем мен Ову е била на 9/10 ден от МЦ .. Интересно ми е , кога ти я засече ФФ и БП?

« Отговор #41 -: Март 26, 2011, 09:22:54 am »
Здрасти Гале!Днес ме обърка тая Т-36,8,аз я чакам да се кача,тя даже пада и докато си лежах си мислих,че може О да е по-късно този месец.И сега,току-що станах и викам дай да я нанеса из календарите и те взеха,че се изказаха по въпроса.И БП и ФФ,казаха 23.03,т.е 10 ден.Имам си сърце на тази дата,но през следващите един-два дена нямам...та ще видим,наистина има много да се чака :P Ама защо пък падна днес така Т???Не е с много,но падна :?Ще видим следващите дни накъде ще тръгне.И какво е това DPO,къде го пише на графиката в ФФ?
« Последна редакция: Март 26, 2011, 09:41:39 am от malenagalena »
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

Вярвайте в Бог!Там,където свършват човешките сили,идва място за чудото!
« Отговор #42 -: Март 26, 2011, 15:11:35 pm »
Сега го разгледах ФФ и го разбрах това DPO-Day Past Ovulation-дни от отминалата овулация.Само,че нещо ми прави забележки,че нямам много въведени данни.Аз ли нещо не правя както трябва.. :oops: Като си щракна на датата си попълвам,каквото е зададено  в прозорчето,само това.Трябва ли и нешо друго да попълвам? То като се замисля,този месец нямах ову тестове,цервикална слуз не видях и нямах кой знае какво за отбелязване,та може и затова да ми иска повече информация.Стана ми интресен този ФФ,по-добър е от babyplana,по-подробен :P

*
« Отговор #43 -: Март 26, 2011, 15:53:51 pm »
Привет Гале,
Не се притеснявай за малкия спад в БТ. И на мен ми се е случвало, ден-два след Ову, някакъв шантав спад.. Нищо притеснително!
Колкото до ФФ, аз също съм по-доволна. Много ме бъркаше БП, и графиката ми винаги беше грешна там.
И да, когато няма бележки за ЦС, Ову тестове, позиция на сервикса и тн, мрънка програмката - нямало достатъчно инфо :) И това ми се е случвало.. Ама колкото си сложила(инфо де) толкова!  :D Ще засече Ову, базирано само на БТ :)

« Отговор #44 -: Март 26, 2011, 16:15:54 pm »
0.1 градуса не е страшен спад, както казва Гальонди, и на мен ми се е случвало. Графиката ти до тук е чудесна, имаш стиснати палчета от мен  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: освен товате сърчицата май е по-добре да са преди овулация, ати ги имаш две :)
« Отговор #45 -: Март 27, 2011, 10:42:29 am »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #46 -: Март 27, 2011, 18:02:08 pm »
Бравос на температурката, само така. Видя ли? А ти, спад, та спад!!! Сега я дръж само така височка  :P
« Отговор #47 -: Март 27, 2011, 19:05:36 pm »
Така е,Тони,но не е ли прекалено голям този скок?Миналия месец,пак имах такъв скок на Т (на 18 и 21 ден май беше),но не я задържах горе долу еднаква.Стана една назъбена графика...denis тогава ми каза,че или е имало повече от 1 фоликул или има задържан такъв.Може да е първото,понеже ми е изписан М2ТОН и за него съм чела,че е възможно в следствие на приема му да се образува повече от 1 фоликул,но...не съм сигурна кое от двете е,не ходих на лекар-искам да си почина малко от тях.Мисля,че няма да успея да задържа Т така висока,но ще видим в следващите дни.

*
« Отговор #48 -: Март 27, 2011, 19:54:39 pm »
malenagalena стискам силно палци да се покачва така добре БТ ,както е започнала сега. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #49 -: Март 28, 2011, 08:26:45 am »
Благодаря Пламъче,но както и очаквах-не се задържа.Пак падна.Чудех се дали няма общо смяната на времето,все едно я меря един час по-рано!?След като я измерих заспах отново и като се събудих в 7,30ч я измерих отново преди да стана,беше 37,1,нооо все пак не е първата мерена :? Охххх

*
« Отговор #50 -: Март 28, 2011, 09:51:43 am »
Миличка и 36,9 е добре, може да ти се струва ниска, но се гледа разликата между ЛФ и ФФ, която трябва да е средно минимум 0,4 градуса, така че не се отчайвай, пък ние си стискаме палци за + след няколко дена.  :wink:
« Отговор #51 -: Март 28, 2011, 20:09:15 pm »
Важен е крайния резултат,нали? :wink:
« Отговор #52 -: Март 30, 2011, 08:35:54 am »
ЕЙ сега се обърках вече тотално...До днес babyplan и fertility бяха на едно мнение за О,даваха ми я на 10 ден.Днес като си нанесох Т в ФФ и ми промени датата на 13 ден-за 26.03.Сега коя дата да взема за вярна?ФФ явно постояно"размишлява" и мисля,че неговата дата е по-вярна,но пък там около нея няма сърца...ехх,другия месец :P

« Отговор #53 -: Март 30, 2011, 15:45:06 pm »
Здравей, malenagalena, да ти кажа аз съм за 10-ти, че е била О. Най-ниска ти е тогава (и предния ден, де) и след това ти се повишава в течение на 5 дни до 36.9-37.0. Но най-ясно ще стане след няколко дни, когато нанесеш температурите ... дано сърчицата да си се окажат на мястото  :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #54 -: Март 30, 2011, 18:02:53 pm »
Здравей Тони!Много успокояващо за мен е мнението ти,че О е на 10 ден,но какво имаш впредвид като казваш,че ще си проличи след няколко дни,след като нанеса температурите? :oops:

« Отговор #55 -: Март 30, 2011, 20:12:09 pm »
Имам предвид, че следващите дни температурата трябва да се задържи висока, т.е. 37.0 и отгоре. Сега пак ги разгледах всичките ти графики (фф, бп) и си държа на десетия ден  :wink: дано и други момичета се включат с мнение.
« Отговор #56 -: Март 30, 2011, 20:52:12 pm »
Мерси Тони!Дано е била тогава!

« Отговор #57 -: Март 30, 2011, 21:07:11 pm »
ФФ си има една формула,по която изчислява О и по принцип е доста точен,но винаги може да има изключения.Аз съм едно от тях.Месеца,в който забременях,фф изобщо и не отчете да е имало О,така че спокойно.Аз също съм по-скоро за 10-ти ден,че даже и 9-ти.Желая ти успех,мила!
[/url]
« Отговор #58 -: Март 31, 2011, 08:26:19 am »
Благодаря krasi(ahiito),първото,което видях,когато влязох за първи път в този подфорум,беше твоята графика и след всеки твой пост я отварям и я гледам :D дано ми е на късмет.Такааа,да ви кажа днес какво се случи.ФФ пак ме върна на 10 ден,след като махнах,церв.слуз,която бях посочила на 12 и 13 ден.Махнах я защото,днес видях на хартийката същото мижаво количество(и на вид беше същото),което видях и в онези дни.Според мен е доста късно вече да имам такава церв.слуз,ако въобще е било това.Аз никога не съм можела да я определям и доста рядко виждам такава.И за това я махнах от календара в ФФ.Другия месец ще се опитам да наблюдавам повече за ЦС,стига да има такава.
« Последна редакция: Март 31, 2011, 08:29:07 am от malenagalena »

« Отговор #59 -: Март 31, 2011, 08:57:25 am »
И аз съм за десети ден,дано сте хванали яйчицето и да си стои на топличко 9 месеца  :crossfingers: :crossfingers:

Вярвам!!!!