0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на malenagalena
« Отговор #140 -: Август 14, 2011, 22:20:25 pm »
Златни сте ми вие :bighug: :bighug: :bighug:много успокояващо действате.Благодаря ви!
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

Вярвайте в Бог!Там,където свършват човешките сили,идва място за чудото!
« Отговор #141 -: Август 14, 2011, 22:29:08 pm »
Галенце всичко ще наред миличка ще видиш как ще чуете едно прекрасно тупкащо сърчице :lovedock:  :D да се похвалиш като мине прегледа  :bighug:

Вярвам!!!!
« Отговор #142 -: Август 15, 2011, 16:14:50 pm »
Мислим за теб  и ти стискаме палчета Галенце :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug: :balk_104:.
*
« Отговор #143 -: Август 15, 2011, 19:42:53 pm »
Броя,броя и май към края на седмицата трябва да си на преглед - много стискам палци и знам ,че всичко ще е наред.Целувки

« Отговор #144 -: Август 16, 2011, 22:43:37 pm »
Здравейте момичета!Аз подраних с прегледа :? следобед получих кафеникаво зацапване и веднага отидох на преглед.Оказа се,че плодното сакче расте,а в него не се вижда нищо.Лекаря го определи като кухо яйце,но иска да изчакаме още мах седмица. :balk_145: После най-вероятно ще се разделим със всякакви надежди и очаквания.Много ми е тъжно,много ми е тежко,но нищо немога да направя.Така е трябвало да стане :balk_133:

*
« Отговор #145 -: Август 17, 2011, 09:18:15 am »
Милата ми тя .Знам ,какво чустваш в момента .Дано лекаря да е обаркал ,и всичко да се нареди .Стискам палчета  :bighug: :goodluck:
« Отговор #146 -: Август 17, 2011, 09:26:12 am »
Не Фови,според мен няма никаква надежда.През нощта ме боля корема,точно като при цикъл,а тази сутрин зацапвнето вече червенее.Имам час за 16ч,ще отида,но просто не очаквам да ми кажат нещо по различно.Аз от самото начало се страхувах,да не се случи нещо подобно,понеже след ову бях на доста силни антибиотици.Незнам,може и да не е това причината,но това е без значение вече.От друга страна се успокоих,че при мен забременяването не е невъзможно.Надявам се,скоро да ни се случи пак.Надявам се да случи и при теб и при всички останали момичета,които се борят за това!

« Отговор #147 -: Август 17, 2011, 09:34:20 am »
Гале според мен изобщо недей да чакаш следобяд.Обади се на лекаря си и кажи че кървиш повече,да те приеме веднага.
Дано всичко се окаже лош сън и всичко да е наред,моля се заедно с теб. :youwoman:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #148 -: Август 17, 2011, 19:11:43 pm »
Миличка, не искам и продължавам да не искам да вярвам на това,което си написала..какво стана на прегледа в 16 ?
Чакаме те с нетърпение :bighug:

*
« Отговор #149 -: Август 18, 2011, 00:26:04 am »
Мила дано доктора греши и това кървене да не значи нищо лошо , а да продължиш да се радваш на факта че вече видя  :bfp:
« Отговор #150 -: Август 18, 2011, 09:20:39 am »
Дано да греши този доктор  :bighug:
« Отговор #151 -: Август 18, 2011, 17:22:13 pm »
Миличка, какво стана на прегледа? Моля те, кажи хубава новина!!!  osi_1
*
« Отговор #152 -: Август 18, 2011, 19:57:19 pm »
 yahoo_17 Дано всичко да е наред и този доктор да се е объркал...
                    أريد أن يأتي الطفل في هذا العا

url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]
*
« Отговор #153 -: Август 19, 2011, 08:48:16 am »
 :balk_113: дано всичко е наред миличка,с теб сме всички и се надяваме всичко да е наред...

« Отговор #154 -: Август 19, 2011, 18:00:24 pm »
Галенце,защо така слънчце. Много ме притесни ,това което прочетох.Дано всичко е наред. При много жени в начална бременност има кървене.Знам ли и аз .Не знам как мога да те успокоя. Моля се за теб . Пиши ,когато имаш възможност миличка :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #155 -: Август 21, 2011, 11:26:01 am »
Вече 4-ти ден не си писала миличка, много ама много се надявам да си добре ...

« Отговор #156 -: Август 21, 2011, 16:08:40 pm »
Благодаря ви другарчета!При мен нещата приключиха още в сряда.След като се върнах от прегледа в 16ч със същата диагноза-кухо яйце,започнаха много силни болки и направих кръвоизлив.Не бях подготвена за това и около час се лутах и звънях по болници за да питам къде могат да ме приемат веднага-оказа се много трудно,един бил в отпуска,други нямали анестезиолог-беше ужас.Накрая звъннах в АГ и ми казаха веднага да тръгвам и след 2,3 часа всичко беше свършило.Всички в болницата бяха много внимателни и много любезни.Махнали са плодния сак със вакуум.Сега съм на антибиотици и трябва да се пазим 6 цикъла.Не писах няколко дни,защото бяхме при майка и татко през тези дни.Много ми е тъжно,не мога да опиша.Сутрин ми е най-тежко като се събудя и като се сетя. :(През деня свиквам с мисълта,вечерта вече съм се примирила и на следващата сутрин всичко започва отново.Иска ми се скоро да ми мине и да събуждам по-спокойна,иска ми се да заспя и да се събудя след 6 месеца... :balk_146:
« Последна редакция: Август 21, 2011, 16:11:30 pm от malenagalena »

« Отговор #157 -: Август 21, 2011, 17:01:45 pm »
Много съжалявам за това, което си преживяла  :( Незнам защо се получава така, защо трябва да страдаме...както виждам тук във форума...ужасно често се случва...
Бъди силна, трябва да се изправиш и да минеш и през тази болка...прави си планове, мечтай, запълвай времето си с приятни за теб занимания и хора и ще минат бързо тези шест месеца...и тогава с нови сили ще тръгнете към така мечтаното бебче.
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

« Отговор #158 -: Август 21, 2011, 17:35:36 pm »
Съжалявам страшно много ,Галенце :balk_144:...Знам колко е тежко ,особенно когато така много желаем да стамем родители...Аз самата съм минала по този път и вече съм на почти 40 ,но продължавам борбата си. Почини си малко,избягвай да мислиш за това.Знам ,че е трудно,но го направи .Колкото по-бързо се съвземеш ,толкова по-добре.Приеми ,че така е трябвало да стане и се готви за следващият път,когато всичко сте стане както трябва и без проблеми. Много целувки миличка и кураж :bighug: :bighug: :bighug: :balk_104:
*
« Отговор #159 -: Август 21, 2011, 17:52:59 pm »
Не мога да разбера защо се случват такива неща...искрено съжалявам и вярвам ,че много скоро всичко ще се оправи  и отново ще видиш  :bfp:...
Наистина не мога да си представя какво изпитваш и не го пожелавам на никой!
Гале, знам че сега не ти е до това,но според мен поискай и друго мнение , 6 месеца ми се струват доста дълго време....