0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: Графиката на malenagalena
« Отговор #160 -: Август 21, 2011, 18:24:33 pm »
Много съжалявам миличка.
  :(

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #161 -: Август 21, 2011, 18:32:56 pm »
Благодаря,много ми помагате! :grouphug: jolie,в АГ онази вечер ми казаха да се пазим 6 цикъла,което при мен е около 4 месеца-аз съм с къс цикъл (23,24 дена)Казаха ми деня на кюретажа да го смятам за 1ви ден от цикъла и ме предупредиха,че следващия ще дойде или нормално на 24-ия ден или най-късно на 42-ия.В същото време,когато него следобед се обадих на лекаря при който ходя,той ми каза,че след като го махнем ще иска да ме види и ме предупреди,че след това ще има да се правят доста неща за да се подготя за следващия път.Какво толкова има да се прави,незнам.След седмица,две ще отида и ще видим.В АГ ми казаха,че няма нужда от генетични изследвания,само за токсоплазмоза да се изследвам-ако искам.Това ще го направя скоро,само това не съм изследвала.Май малко объркан стана поста,дано сте ме разбрали :wink:  :bighug:
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

Вярвайте в Бог!Там,където свършват човешките сили,идва място за чудото!
*
« Отговор #162 -: Август 21, 2011, 18:52:12 pm »
 :bighug: :bighug:
« Отговор #163 -: Август 21, 2011, 20:23:37 pm »
Ех, миличка, толково много съжалявам  :(
« Отговор #164 -: Август 21, 2011, 22:21:16 pm »
 :( , но поне знаеш вече, че е възможно да стане по обичайния начин! Което е много важно! Лека и приятна почивка сега, и успех!  :grouphug2:  :crossfingers:  :bighug: :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Август 21, 2011, 22:27:58 pm от rosefromstars »
*
« Отговор #165 -: Август 22, 2011, 07:55:03 am »
Много съжалявам за това което е трябвало да преживееш скъпа ,но трябва да си силна , да се възстановиш малко по малко , да направиш нужните изследвания и след 6 месеца с нови сили и по добър успех ще се радваш отново на  :bfp: :crossfingers: :bighug:Ние ще сме до теб , опитай се да се успокояваш с мисълта ,че щом е станало веднъж ще стане отново да забременееш , но трябва да вярваш че лошото няма да се повтори.
« Отговор #166 -: Август 22, 2011, 10:59:35 am »
Съжалявам Гале  :balk_144:
Каквото и да кажа ще е малко,за това през което си преминала няма думи,прегръщам те много силно  :cuddle: :cuddle:
За съжаление доста момичета сме минали през това и познаваме болката,но...времето наистина лекува и надеждата идва отново.

Вярвам!!!!
« Отговор #167 -: Август 23, 2011, 12:17:37 pm »
Бебешори,Пламъче,Рози,Тони,Фови-благодаря за милите думи,Денис-благодаря и на теб,винаги си ми помагала много с коментарите си,скоро пак ще са ми нужни :bighug: Аз започнах да идвам на себе си,мисля да направя един преглед на 1.09-вече ще са минали две седмици,да видим дали все пак всичко е наред и след това ще си почина малко и пак ще се сприятеля с :bbt:  :(  Но не смятам да напускам форума през това време,ще си стоя тук при вас,докато всяка една от нас покаже :bfp:

« Отговор #168 -: Август 23, 2011, 15:35:40 pm »
Благодарим ти, Гале! Приятна и лека почивка! :balk_177: :grouphug: 
*
« Отговор #169 -: Август 23, 2011, 19:36:22 pm »
Миличка,почивай сега и после с нови сили напред..искрено се надявам да можете малко по-скоро опитите :) и пак да ни зарадваш.
 :bighug: :bighug:

« Отговор #170 -: Август 24, 2011, 09:06:08 am »
Миличката ми тя.Естественно ,че няма да напускаш форума. Не си го и помисляй :balk_77:. Няма да се отказваме от нищо.Виж как се борят всички момичета.За съжаление пътят е много дълъг и труден,но заедно ще успеем. Възстановявай се бързо сладуранке! Гушкам те :bighug: :balk_104: :balk_104: :balk_104:
« Отговор #171 -: Август 24, 2011, 10:45:54 am »
Възстановявай се бързо и горе главата. За съжаление има и такива неприятни моменти, но крайния резултат е по важен. Всички имаме една цел и съм сигурна, че ще достигнем това щастие.  :youwoman:
*
« Отговор #172 -: Август 24, 2011, 11:43:01 am »
Милата ми сладурана .Дано по -скоро се възтановиш и доки ти даде зелена светлина .Знам ,колко трудно се приживява това ,но нямаме друг избор и трябва да се борим .При мен мина почти година от неуспешната ми бременност ,но не минава и ден в които да не ми е мъчно за случилото се .
« Отговор #173 -: Август 25, 2011, 08:43:42 am »
Кураж,Гале.Възстановявай се бързо и смело напред. Ние сме до теб.Пиши ,ако има нещо ново!Много гушки :bighug: :bighug:
« Отговор #174 -: Август 25, 2011, 09:07:29 am »
Ще мине времето миличка,сега си почини добре,а ние сме тук и те чакаме  :bighug: :bighug:

Вярвам!!!!
« Отговор #175 -: Август 26, 2011, 08:12:17 am »
 :bighug: :bighug: :bighug: :balk_104:
« Отговор #176 -: Август 26, 2011, 10:51:53 am »
Няма нищо ново Марго.Стоя си вкъщи,тази седмица съм в отпуска.Другата седмица се връщам на работа,въобще не ми се ходи,но поне ще се разсейвам с други неща.На 1ви или на 8ми ще ида на един преглед,да видя какво следва от тук нататък-изследвания някакви сигурно.Трябва и на зъболекар да ида-докато бях бременна,ме хванаха зъбките,ама нали тогава не се ходи-стисках ги.Сега и от там ще мина,че за следващия път да съм готова отвсякъде.И такааа....надявам се бързо да минат няколко месеца в приготовления за следващите ни опити.Аз тука ще ви следя,щом обещавате много интересен септември,ще съм тука и ще  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:на всички!

« Отговор #177 -: Август 26, 2011, 11:06:32 am »
Точно така Галенце :balk_103:.Почини си добре, преведи се в ред ,за да си като новичка.Дано доки даде зелена светлина по-раничко,ако всичко е наред и да ни зарадваш още за коледните празници. Много ти стискам палчета :crossfingers:.Целувки миличка :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck:.
« Отговор #178 -: Август 26, 2011, 11:17:50 am »
А  така, преведи всичко в ред. Дай Боже да ни зарадваш по скоро ! :bighug:
*
« Отговор #179 -: Август 27, 2011, 11:56:40 am »
 :hug2: :bighug: Късмет миличка,дано всичко се оправи и в най-скоро време пак да ни зарадваш :)