0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на malenagalena
« Отговор #180 -: Август 27, 2011, 12:14:54 pm »
Дай Боже :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:.
*
« Отговор #181 -: Август 30, 2011, 00:53:44 am »
Успех мила и дано веднага щом можете да правите отново опити да се появи отново  :bfp: :crossfingers:, но този път да си изкараш всичките приказни  :cloud9: :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #182 -: Август 30, 2011, 08:44:19 am »
Почна ли зъбките миличка? Все си мисля,че няма да се наложи да чакате дълго време...за да видиш  :bfp: и да имаш най-сладката бременност!Успех

« Отговор #183 -: Август 30, 2011, 17:43:29 pm »
Дано сте прави и не чакаме дълго :bighug: Зъбите още не съм ги почнала :) Отпуска мога да си взема чак октомври,тогава ще се занимавам с тях-сега не ми правят проблеми.Имам време,всичко каквото е нужно ще го свърша.На Коледа стартираме,съм решила,няма да чакам излишно :D
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

Вярвайте в Бог!Там,където свършват човешките сили,идва място за чудото!
*
« Отговор #184 -: Август 30, 2011, 17:55:56 pm »
На Коледа стартираме,съм решила,няма да чакам излишно :D

:balk_103:

« Отговор #185 -: Август 30, 2011, 21:00:48 pm »
Браво Гале  :cuddle:пожелавам ти за Коледа да получиш най-прекрасния подарък  :bfp:
И на мен док ми разреши след 3 месеца  :) ще мине времето миличка,колкото и сега да ти се струва далечно бъдеще.
Ще правите ли някакви изследвания ? На мен след първия спонтанен аборт ми бяха назначили генетични и имунологични изследвания,след втория /дано и последен/лапароскопия.
А зъбките гледай да ги оправиш не отлагай много с времето
Целувки  :bighug: :bighug:

Вярвам!!!!
« Отговор #186 -: Август 30, 2011, 22:27:08 pm »
Ами днес не можах да си взема направление,ако утре успея,в четвъртък вече отивам на преглед.Незнам какви изследвания ще трябва да пускам,но със сигурност ще има такива.Съмнявам се,че ще ми назначат генетични и имунологични,но ако чаках на лекарите,досега нямаше да съм направила и елементарните,така,че смятам сама да си ги назанача.Доста са скъпички,но ми се иска да видим там какво е положението.Като мина през лекаря,ще докладвам.Обещавам :D

« Отговор #187 -: Август 30, 2011, 22:44:21 pm »
Успех и дано всичко е наред!!!  osi_9
*
« Отговор #188 -: Август 31, 2011, 09:00:03 am »
 :goodluck: :bighug:

« Отговор #189 -: Август 31, 2011, 09:48:05 am »
Успех и Дай Боже всичко да е наред !  :crossfingers:
« Отговор #190 -: Август 31, 2011, 18:20:32 pm »
Много късмет Галенце.Дано всичко е наред и много скоро ни зарадваш отново preggo.И този път разбира се да изкараш до краят най-леката и безпроблемна бременност :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck: .
« Отговор #191 -: Септември 01, 2011, 22:32:39 pm »
 Гале,виждам ,че от няколко дена си начисто. Бързо възстановяване сега и физическо и психическо  миличка. Гушкам те :balk_104: :balk_104: :balk_104:
*
« Отговор #192 -: Септември 06, 2011, 15:18:17 pm »
Бързо възстановяване мила и успех за в бъдеще. :crossfingers: :bighug:
« Отговор #193 -: Септември 06, 2011, 16:53:25 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #194 -: Септември 06, 2011, 17:37:21 pm »
Как си Гале ? Дано доки разреши скоро да започнете опитите за  :babyflips:. Много цунки :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck:
« Отговор #195 -: Септември 06, 2011, 20:49:41 pm »
Добре съм Марго :D Хе хе,много бързаш.И аз така ама...скоро няма да ми разреши доктора :D аз още не съм ходила на първи преглед след... :( тази седмица вече отивам,да видим от къде ще я почваме.Мерси,че ме наглеждате :grouphug:

« Отговор #196 -: Септември 07, 2011, 12:51:38 pm »
 Винаги те следя Гале.Много късмет :crossfingers: и да пишеш какво е казал доки.Гушкам те :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck:
*
« Отговор #197 -: Септември 07, 2011, 13:03:01 pm »
Гале,видях че си спряла цигарите ...ох тия цигари  osi_14
Поздравявам те ! :D

« Отговор #198 -: Септември 08, 2011, 18:25:10 pm »
Така,да кажа и аз каква я свърших.Бях на преглед,има две кисти-1см и 3см.Лекаря каза,че това се получава при някои(не при всички)жени след абразио,защото там естрадиола незнам какво си-един вид,заради него е,може би е висок.Трябва да пусна за излследване прогестерон,пролактин,естрадиол.Не ги пуснах веднага,защото нали има някои условия преди да се изследва пролактин-да не си пил кафе,да не си запъхтян и т.н.Ще ги пусна в събота.Ще изследвам още Ебщайнбар вирус,цитомегаловирус и Херпес тип1 и тип2.Другия четвъртък ме чакат още изследвания-незнам точно какви.каза ми следващите 3 месеца да забравя за опитите osi_8 И така,много изследвания ме чакат,но ще ги направя всичките в това време.Някой тук има ли опит с тези изследвания?По специално херпеса ме интересува,защото аз не помня някога да съм имала,но то не било задължително да съм имала-видимо имам предвид...в същото време чета,че той не се лекува,просто го имаш и това е.Тогава какво ми показва това изследване? :ask:

*
« Отговор #199 -: Септември 08, 2011, 20:06:15 pm »
За Ебщайн ,знам че причинява инфекциозна мононуклеоза, изследват те и за това дали имаш сега и дали си имала.Тогава правехме опити за бебе и д-рката ми каза,че дори и в момента да имам  не може да доведе то увреждане на плода..А за херпес,бях на 100 % убедена,че такова нещо не може да имам,без да имам генитален обрив или обрив на устните...бях станала хипохондрик  :lol: и бях чела всичко за абсолютно всички болести..
Не знам,но щом той казва, пък и за твое успокоение...всички изследвания ще са добри,сигурна съм!

За цитомегавируса - нищичко не знам  :oops:
Успех миличка!
« Последна редакция: Септември 08, 2011, 20:39:56 pm от jolie16 »