0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на malenagalena
« Отговор #220 -: Септември 24, 2011, 19:19:32 pm »
 Гале,как си миличка :ask:?Защо толкова дълъг цикъл този месец  мила? Дай Боже всичко де е наред  :crossfingers:. И не се притеснявай за нищо :balk_77:. Много те гушкам сладка :balk_104:
« Отговор #221 -: Септември 26, 2011, 17:48:45 pm »
Здрасти Марго!Тук съм,всеки ден съм тук,но не мога да пиша във форума,незнам защо.Да видим сега дали ще успея!?Ха,стана,дано не е за малко.При мене нищо ново,чакам си резултатите от 2рата лаб-я,в сряда ще са готови и ще пиша какво става.Виждам,че и ти имаш "гости"най после.Моите много се заседяха и незнам защо така,лекаря е в отпуска и аз седя и чакам-гостите да си идат,лекаря да си дойде...абе всичко ще си дойде на мястото.Целувки!
« Последна редакция: Септември 26, 2011, 17:52:06 pm от malenagalena »
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

Вярвайте в Бог!Там,където свършват човешките сили,идва място за чудото!
« Отговор #222 -: Септември 26, 2011, 19:14:57 pm »
 Разбира се ,че всичко ще е наред,Гале. Ей така те искам :balk_103:.Оптимистично настроена и няма да се предаваш сладуранке. Скоро ще има повод за празнуване и при теб preggo,бъди сигурна. Много цунки :bighug: :goodluck:
*
« Отговор #223 -: Септември 26, 2011, 19:40:39 pm »
 :bighug: Много се радвам ,че най-накрая успя да пишеш..
И в предния пост съм писала,но и сега ще го напиша - не се притеснявай :) ,всичко ще си дойде на мястото,при това в много скоро време!

« Отговор #224 -: Септември 26, 2011, 20:29:59 pm »
Хе, хе, Маленче-Галенче (Ма-Ги), радвам се, че се върна на линия! Всичко е наред, няма да се притесняваш, просто сигурно така е по-добре за да се пречистиш и да започне организма на ново за да влезе в ритъм. Което означава повече време за почивка! Защото скоро ще започне ловният сезон! Събирай сили! Успех ти желая и се радваме, когато ни пишеш!  :grouphug2: :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Септември 26, 2011, 20:33:48 pm от rosefromstars »
« Отговор #225 -: Септември 26, 2011, 20:40:25 pm »
Всичко ще си дойде на мястото миличка  :bighug: :bighug:
и аз не можех да пиша ама на я виж ме сега  :lol: в очакване на чудото да се случи отново.Докато се усетиш и ще си в нашите редици :)
И док като се върне бегом при него и после да ни кажеш какво е казал  :cuddle:
:bighug: :bighug:

Вярвам!!!!
« Отговор #226 -: Септември 26, 2011, 21:23:21 pm »
Благодаря момичета :bighug:Бебче-имах предвид,че нещо форума не ме допускаше да публикувам,можех да ползвам само календара,незнаех дали проблема е в моя компютър или в сайта,ама пък гледам вие си пишете :ask:сега се оправи от само себе си :DС С лекаря ще се видим другия месец-в началото,така се разбрахме.Сега в сряда чакам окончателните резултати от изследванията,другия месец ще пусна и токсоплазмозата да я видим и нея и спирам с всякакви изследвания.Да не си правя сметките,че все криви излизат,ама около Коледа съм решила-почваме :D Целувки!

*
« Отговор #227 -: Септември 27, 2011, 00:39:36 am »
Дано вече всичко се нарежда така както вие искате и да няма неприятни изненади , само хубави неща , които да ви радват и зареждат положително.А не се притеснявай времето ще мине бързо покрай изследвания и резултати и докато се усетиш ще си наред с нас в опитите,важното е сега всичко да е ок , всичко друго ще се нареди. :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #228 -: Септември 27, 2011, 09:25:23 am »
Супер, Ма-Ги, Коледното настроение е най-приятно за бебче! Дано на Рождество се сбъднат всиките ти мечти, Гале! А сега - приятна почивка :balk_177: ! И не забравяй да пишеш!  :hello:
« Отговор #229 -: Септември 27, 2011, 10:16:52 am »
Не се притеснявай, малко почивка може да ви се отрази чудесно. Пък после ...с нови сили и мераци и съм сигурна, че желания резултат ще дойде бързо!  :D
« Отговор #230 -: Септември 27, 2011, 18:34:46 pm »
 Хайде Гале.Почни си добре :balk_125: ,че много работа ви чака след това. Дай Боже много бързо да дойде и бебчо и да не се тревожиш вече за нищо :crossfingers:. Пожелавам ти го от все сърце. Много цунки миличка :bighug: :bighug: :goodluck:
« Отговор #231 -: Септември 28, 2011, 21:06:34 pm »
Влизам само да се похваля.Аз съм готова с изследванията-всичко е отрицателно :balk_602:Мога да си отдъхна вече.

*
« Отговор #232 -: Септември 28, 2011, 21:31:47 pm »
Не съм изненадана  :D , сега ти желая целия късмет на света и около Коледа,а пък може и мааалко по-рано да се включиш отново при нас :)
Целувам те

*
« Отговор #233 -: Септември 28, 2011, 22:29:46 pm »
Страхотно , хайде сега вече всичко ще върви по план и съвсем скоро ще си пак сред нас с опитите , естествено не след дълго и в листата с бременните. :bighug:
« Отговор #234 -: Септември 29, 2011, 23:51:38 pm »
Благодаря момичета.Аз обаче почвам да се притеснявам с това моето кървене,много дълго стана...ту е оскъдно,ту се засили,снощи все едно си ми дойде отново-доста обилно,днес пак така,че и болки,като при пмс се появиха.Нямаше край това чудо 8O Питането ми е към момичетата,преживели същата "случка"Нормално ли е толкова време да кърви?Лекаря е в отпуска,сигурно чак другата седмица ще го видя.

« Отговор #235 -: Септември 30, 2011, 12:32:25 pm »
Гале не можеш ли да свършиш поне с док да го попиташ за кървенето?
При мен и при двата аборта месец след това цикъла си ми беше нормален.
Пиши мила като се свържеш с него,предполагам ще ти предпише лекарства. 

Вярвам!!!!
« Отговор #236 -: Септември 30, 2011, 18:30:31 pm »
Обадих му се Бебешори,много ме е страх вече.Утре вечер в 19ч отивам да видим какво става.По телефона той предположи,че може да не са ме изчистили добре при абразиото,за други варианти не спомена.само,че аз нали постояно размишлявам-се чудя ако беше така,то нямаше ли веднага след абразиото да продължи да се чисти,а не сега-като дойде нов цикъл на 28ия ден!?Много се уморих вече,искам да си почина :(

« Отговор #237 -: Септември 30, 2011, 19:08:13 pm »
 Гале,няма какво да отлагаш сладка. Отивай веднага при доки. Много време стана и не че искам да те плаша,но и сама знаеш,че това не е добре. Пиши веднага щом можеш какво е станало. Много те гушкам мила :bighug: :bighug: :bighug:.
*
« Отговор #238 -: Септември 30, 2011, 19:09:05 pm »
Слънчице и това ще мине..ще видиш ,че утре като отидеш на преглед всичко ще е наред..бъди силна,както досега...скоро пак ще изгрее слънчице и при теб,не се отчайвай..
Стискам палци всичко да е наред и пиши след прегледа ...задължително

« Отговор #239 -: Октомври 01, 2011, 20:53:46 pm »
Ходих.Всичко е наред,няма нищо притеснително.Кървенето ми е от това,че лигавицата все още не може да се възстанови.Иначе матката е ок и канала е затворен,което е добре-доста бързо са се възстановили.Ще пия някакви хапчета с калций за да спре кървенето,а във вторник ще пускам естроген и прогестерон,за да видим какво ще е най-доброто решение-като хапчета,за да оправим и лигавицата.Противочатъчни засега няма да се пият,вероятно и след това няма да прибягваме до тях,което ме радва.Ами за днес толкова при мене :D