0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на malenagalena
« Отговор #260 -: Октомври 30, 2011, 16:35:08 pm »
Атака и напред мила!! :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat:

:balk_21:
« Отговор #261 -: Октомври 30, 2011, 20:58:59 pm »
Хе хе,благодаря,че не ме забравяте момичета!Мисля,че е още рано за атака,смятам още месец,два да почакаме.Скоро ще започна отново с меренето на Т,да видя какви графики ще направя и чак след 2,3 графики мисля да подновим опитите.Раничко ми се вижда все още.Засега само ще наблюдавам как ще върви Т.С изследанията приключих,остана ми само една токсоплазмоза да пусна и през зъболекаря да мина и чак тогава ще се атакуваме :DОколо Коледа съм на линия,така смятам,но ще видим и лекаря все пак какво ще каже.Успех и на вас-всеки ден съм тук и ви наглеждам.Целувки!
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

Вярвайте в Бог!Там,където свършват човешките сили,идва място за чудото!
« Отговор #262 -: Октомври 30, 2011, 21:43:48 pm »
Супер план, Маленче! Дано за Рождество всичките ни графики се изпълнят с  :bfp: ! Приятна почивка!   :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #263 -: Ноември 02, 2011, 12:10:31 pm »
Супер план, Маленче! Дано за Рождество всичките ни графики се изпълнят с  :bfp: ! Приятна почивка!   :bighug: :bighug: :bighug:
дай   боже
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #264 -: Ноември 02, 2011, 17:43:45 pm »
 Гале ,всичко ще стане миличка. Сега след като се възстановяваш вече, много скоро ще започнеш и опитите. Успех слънчице :crossfingers: . Дай Боже скоро да те видим с preggo. Много цунки :bighug: :balk_21:
*
« Отговор #265 -: Ноември 02, 2011, 22:47:14 pm »
Гале дано на Коледа стане вашето чудо. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #266 -: Ноември 20, 2011, 21:03:52 pm »
 Ей,Галенце слава на Бога ,появи се най-сетне сладуранке  :balk_48:. Как си миличка? Надявам се вече да си добре и да си се повъзстановила малко. Много те гушкам и да се пазиш. Забравих да питам доки каза ли от кога можете да започнете опитите за бебче ?Цунки :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21:
*
« Отговор #267 -: Ноември 21, 2011, 17:41:35 pm »
Гале много се радвам че отново си на линия , успех мила. :bighug:
« Отговор #268 -: Ноември 21, 2011, 18:48:02 pm »
Здравейте,момичета!Аз не съм се изгубила,всеки ден съм тука,но не съм писала,че няма какво.Не знам кога ще почнем отново-в началото на декември съм на зъболекар вече,а средата ще ида и до лекаря да видим дали ще разреши.За сега само меря Т да видя какво става и всъщност съм много учудена от резултата-деня преди да ми дойде имах Т 37,3-никога не съм имала толкова висока Т без хапчета,винаги е била между 36,9 и мах 37,2.Първия ден на цикъла пък падна до 36,6-пак нешо,което никога не ми се е случвало.След ден два пък 36,3-е такава стойност никога,ама никога не съм имала.Винаги в първата фаза е била 36,6-36,8.И сега ми е много интересно,каква графика ще се получи.Сякаш сега ми се виждат по нормални тези температури,но да изкарам графиката докрай,както трябва,пък после ще и се радвам.Дано поне след случилото се всичко си е дошло на мястото.Вече ще пиша по-често :wink:

*
« Отговор #269 -: Ноември 22, 2011, 10:15:02 am »
Всичко ще е ок и скоро ще се наслаждаваш на :bfp:По Коледа стават чудеса-повярвай!! :crossfingers: santa2 :babyflips:
« Отговор #270 -: Ноември 22, 2011, 10:16:15 am »
Супер, Гале! Всичко си идва на мястото с времето! Ето, че скоро и графиката е 6 точки, и ти ще си на линия! Браво!  :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #271 -: Ноември 22, 2011, 19:05:00 pm »
Ами ще видим Рози,колко точки ще е графиката-като я завърша.Май,май цикъла ми се скъси с един ден и вече е 22 дни,което леко ме плаши.Сега съм леко в паника дали ще има О навреме.За цикъл 22 дни,би трябвало да е на 8-9 ден,но засега Т не е скокнала.Ще видим тези дни и после ще му мисля.

*
« Отговор #272 -: Ноември 23, 2011, 08:54:36 am »
Не се притеснявай,ще скокни! osi_9 :crossfingers:
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #273 -: Ноември 23, 2011, 10:36:51 am »
Почвай със сърчицата, следващите 2-3 дни много любов и после през ден до края! Много късмет и Бог да е с теб!  :D
« Отговор #274 -: Ноември 23, 2011, 18:12:46 pm »
Сърцата ще ги оставим за другия месец(надявам се :wink:).Трябва док да разреши,пък и имам да свърща още едно,две неща преди опитите.За сега само наблюдавам какво се случва.Поднових си графиките в БП и ФФ и чакам да ми изчертае О osi_10 Днес се повиши с 0,2 ама това не е достатъчно,ще видим след 4-5 дена.

« Отговор #275 -: Ноември 23, 2011, 18:27:15 pm »
 Галенце,много късмет миличка :crossfingers:. Каквото и да предприемете нека Бог ви помага. Знам че ще се получи и при нас. Може би не толкова лесно,колкото бихме искали,но ще стане. Много цунки сладка и дано доки даде зелена светлина за  :babyflips:. Гушкам те много силно :bighug: :balk_104: :goodluck:.
*
« Отговор #276 -: Ноември 24, 2011, 08:00:51 am »
Галюш, колко време ви каза док да изчакате?
Дано като подновите опитите през Декември си поднесете най-хубавия Коледен подарък!
Прегръдки  :hug2:

*
« Отговор #277 -: Ноември 24, 2011, 10:55:26 am »
Гушкам те силно Мале! :balk_21:
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #278 -: Ноември 24, 2011, 14:27:16 pm »
Галенце,много късмет миличка :crossfingers:. Каквото и да предприемете нека Бог ви помага. Знам че ще се получи и при нас. Може би не толкова лесно,колкото бихме искали,но ще стане. Много цунки сладка и дано доки даде зелена светлина за  :babyflips:. Гушкам те много силно :bighug: :balk_104: :goodluck:.
Дано всичко бъде наред и по-скоро да видиш  :bfp: :crossfingers: :bighug: :hug2: Много късмет ти желая!
« Отговор #279 -: Ноември 24, 2011, 19:22:25 pm »
Гальонди :bighug: откога не съм те засичала...Казаха ми да се пазим 6 цикъла(не месеца).Следващия мц чакам около 6.12 и той е 5-ия поред.След него ще ида до док и ако всичко е наред и разреши мисля да почваме,не ми се чака и 6-я да мине.Но да не си правя много планове,че понякога криви ми излизат.Една токсоплазмоза ме чака да я пусна,в събота ще я свърша и тази работа.Дано нямам някоя "изненада" там и най-накрая да започнем опитите,че хич не ми се чака.
Тити,Диди мерси,че ме наглеждате :grouphug: