0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на malenagalena
« Отговор #240 -: Октомври 01, 2011, 21:08:59 pm »
Гале много се радвам че толкова бързо се възстановяваш , това може само да те радва , защото така съвсем скоро може да се върнете към опитите и щом доки разреши ние ще сме насреща да стискаме палци. :bighug:
« Отговор #241 -: Октомври 02, 2011, 11:32:44 am »
Браво Галенце  :)
всичко е под контрол с малко хапченца и ще се оправи лигавицата
Целувки миличка и ни дръж в течение  :bighug: :bighug:

Вярвам!!!!
« Отговор #242 -: Октомври 02, 2011, 23:03:31 pm »
 Е Гале,поне си отдъхнахме и ти и ние,щом няма нищо зериозно. Дано бързо да се възстанови лигавицата и да спре това кървене,че много време мина. Много цунки миличка и бързо възстановяване
« Отговор #243 -: Октомври 04, 2011, 18:44:10 pm »
 Гале как си миличка :ask:? Виждам,че още кървиш.Доки не ти ли каза кога ще спре  кръвотвчението? Ако трябва го посети отново слънчице. Притеснявам се .  Много цунки миличка :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #244 -: Октомври 04, 2011, 22:37:16 pm »
Добре съм.За днеска имах среща с док.трябваше да изследваме естрадиола и прогестерона и тогава да видим с какво ще оправяме лигавицата.Естрадиола е на горната граница,а прог-на на долната.Доктора каза,че очаквал да са по объркани,но...късмет,не са толкова зле.Сега ще се пият малко хапчета и трябва да почне да спира това кървене.Няма страшно,скоро ще се оправи.Противозачатъчни няма да се пият :D От сега нататък почивка :Dцелувки.
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

Вярвайте в Бог!Там,където свършват човешките сили,идва място за чудото!
« Отговор #245 -: Октомври 06, 2011, 18:35:35 pm »
 Сладка Гале,много късмет миличка. Дано вече да се оправят нещата при теб и да си отново на бойното поле :balk_103:. Знам,че ще се справиш . Много цунки слънчице :balk_104: :bighug: :bighug: :bighug: .
*
« Отговор #246 -: Октомври 06, 2011, 18:36:58 pm »
Желая ти от цялото си сърце съвсем скоро всичко при теб да е наред и да чакате отново да видите скоро  :bfp: :bighug:
*
« Отговор #247 -: Октомври 06, 2011, 19:31:40 pm »
Айде миличка,да свършва това течение...оф,сигурно е ужасно..
Но ето започнахме и октомври,не остана и пак си на линия :)
Целувам те много слънчице!

« Отговор #248 -: Октомври 07, 2011, 18:50:51 pm »
Ех,момичета :bighug:благодаря,че ме наглеждате.Кървенето намаля значително,ще си изпия каквото ми е изписано,ще изчакам цикъла да се нормализира,с изследванията приключих,към декември ще ида на един преглед и пак ще изровя термометъра от шкафа :DНадявам се резулатат да не закъснее,щото съм много нетърпелива.мен ако питате,това време хич не минава :D

*
« Отговор #249 -: Октомври 08, 2011, 09:06:16 am »
Сигурна съм че е така слънце ...знам,че всичко ще е наред и още по Коледа ще чакам добри новини от теб!Целувки

« Отговор #250 -: Октомври 08, 2011, 09:26:38 am »
 Галенце миличко,няма да се тревожиш за нищо :balk_77:. Ще се оправиш и ще имаш всичко,за което си мечтаеш слънчице. Само слушкай доки и всичко ще е наред. Много те гушкам сладка :balk_104:
« Отговор #251 -: Октомври 08, 2011, 10:05:35 am »
Аз обаче се чудя за нещо,което пропуснах да питам док.Това кървене като спре,дали ще имам 20-тина чисти дни до следващото кървевне :ask:на прегледа миналата събота се видя,че едната киста се е махнала,а другата е намалила размерите си малко.Дали ще стане като при теб Марги?Да изкарам 15-16 чисти дни и пак да дойде?Щото днес ми е 26 ден,ако смятам само по дни,то следващия скоро пак трябва да почне,но пък тези хапчета са точно за това-да спре.Пък и трябва да ги пия 20 дена.Незнам.Надявам се обаче,след всичко случило се,цикъла да се удължи малко,преди беше 23 дни,но първия МЦ след абразиото дойде на 27 ден...ако се промени на 27 дни,ще е много хубаво,но явно ще трябва да почакам за да разбера.Ох,това чакане...

« Отговор #252 -: Октомври 08, 2011, 13:13:29 pm »
Гале при мен кистите се виждаха ,макар вече остатъци от тях,до 8-мият ден от м.ц.,а на 12 тия вече ги нямаше.То какъв цикъл,като беше предизвикан с Дуфастон ,де.Ама по обяснението на доки сега трябва да е същинският сицъл вече на чсто.Макар че са минали само 15 дена .Каза че  се случва и това. Не знам при теб как ще е . Дано да ти спира бързо вече че много стана.А и след това кистите може да са вече изчезнали. Късмет сладка :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:.
« Отговор #253 -: Октомври 10, 2011, 19:36:54 pm »
 Галенце,много се радвам че вече е на път да спре съвсем кървенето :balk_46:. Нямам думи. Много ме беше притеснила.Само така ,браво. Хайде ,чакам да се похвалиш утре ,че няма нищо :balk_103:. Цунки кукло :balk_104: :balk_104: :balk_104: :bighug:
*
« Отговор #254 -: Октомври 10, 2011, 20:46:07 pm »
 :youwoman:

Целувки миличка

« Отговор #255 -: Октомври 11, 2011, 18:50:37 pm »
 Гале,какво става слънчице :ask: :bighug: :bighug: :bighug: :crossfingers:?
« Отговор #256 -: Октомври 12, 2011, 18:43:28 pm »
Ами нишо не става Марго!По цял ден няма нищо,после пак се появява-стана по кафеникава кръвта,надявам се вече да е на свършване,то кръв не ми остана.Пия си хапчетата,нямам намерение да звъня или да ходя при лекаря,писна ми,немога за всяка капка да вися пред кабинета,при положение,че хормоните са горе долу добре.Явно има още да се донаместват.Все ще спре-аз свикнах нещо и не му се впечатлявам.Да се чисти там каквото има да се чисти.Спокойно ми е сега,каквото трябваше направих,ходих,изследвах.До края на приема на хапчетата се надявам да спре. :)

« Отговор #257 -: Октомври 14, 2011, 18:12:21 pm »
 Гале ,хайде дано вече  е на свършек това кървене слънчице :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:.
« Отговор #258 -: Октомври 15, 2011, 11:12:31 am »
 Галенце много се радвам ,че всичко е наред сладка :balk_47:.Офффф ..Успокоих се  и аз . Хайде дано много бързо ни зарадваш  preggoотново слънчице. Цунки :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck:
« Отговор #259 -: Октомври 30, 2011, 16:18:32 pm »
 Гале как си сладка? Виждам ,че графиката ти този месец е добра,в смисъл цикълът е свършил нормално. Сега запрятайте ръкави и :bed: . Успех миличка :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck: :balk_21: