0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на malenagalena
« Отговор #20 -: Март 13, 2011, 16:06:25 pm »
Благодаря ти Пламъче!Май няма да е този месец.Тази сутрин,температурата падна,после уж ми дойде(зацапа),сега няма нищо,но до довечера сигурно ще дойде както трябва.Нищо,другия месец-няма да се отказваме. :P
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

Вярвайте в Бог!Там,където свършват човешките сили,идва място за чудото!
*
« Отговор #21 -: Март 13, 2011, 18:34:56 pm »
Не е паднала много БТ.. Аз тайничко се надявам зацапването ти да спре (случва се често при бременност - спад на БТ, зацапване и после  :bfp: )  Дано това да е :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #22 -: Март 13, 2011, 19:10:11 pm »
Едва ли Гале :? Сигурно пак имам киста.Просто като видя кафяво зацапване и ми се изправя косата.Януари като ми закъсня(и пак имах кафяво) и като се оказа,че е киста,пих утрогестан за предизвикване на цикъла.Дойде ми чак на 9-ия ден от приема.Сега се чудя дали въобще да го спирам на 25 ден,което е утре или да продължавам да го пия.Имам един тест тука,но не смятам да го правя.Просто усещам,че няма да се окаже нещо хубаво-за съжаление.Има ли кафяво-не е на добре!Ако до ден,два няма червена кръв,пак ще се ходи по доктори! :(
« Последна редакция: Март 13, 2011, 19:13:01 pm от malenagalena »

*
« Отговор #23 -: Март 13, 2011, 19:57:32 pm »
Милото! Дано не е киста!!! Аз имам кафяво зацапване винаги преди да ми дойде М.. И почва ден-два преди М, та направо ми разбива всички надежди.. и до тест не стигам! Разбирам те напълно!! Аз до последно ще се надявам за теб! Ако не друго, поне да нямаш киста!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #24 -: Март 13, 2011, 20:08:15 pm »
Благодаря ти,адашче :P Утре,вдругиден ще се изясни картинката.Аз на всичко съм съгласна,само киста да не е,че за 3 месеца-2 пъти да се случва...почвам да си мисля за едни неща :?

« Отговор #25 -: Март 15, 2011, 17:44:42 pm »
Здравейте момичета!Аз нещо се притесних с тая температура.Много е висока,нормално ли е да достига 37 през първия,втория ден?

« Отговор #26 -: Март 15, 2011, 19:54:45 pm »
Здравейте момичета!Аз нещо се притесних с тая температура.Много е висока,нормално ли е да достига 37 през първия,втория ден?
Мисля че по време на менструалното кървене е нормално Т да е по висока
« Отговор #27 -: Март 15, 2011, 20:19:33 pm »
Здравей  malenagalena !
Не се тревожи ще спадне температурката,
ти ходи ли на лекар за кафявото зацапване ?

Вярвам!!!!
« Отговор #28 -: Март 15, 2011, 21:04:03 pm »
Благодаря ви Lioni_R и bebeshori!Не съм ходила на лекар,защото на следващия ден ми дойде и в такъв случай,това за мен е добре.Лошо е,когато не ми идва,а имам по няколко дни кафяво.Макар,че това  ми се случи веднъж(но беше скоро и още ми държи)-оказа се киста.Бях готова ако не ми дойде да отида на лекар,но мисля,че засега няма нужда.Пък и искам да си почина малко от тези лекари.В последната година,много ми се събра.Давам си малко почивка от тях и започвам с опитите,че ей така си отлетя една годинка... 8O Продължавам с температурите :P пак благодаря,за мен е едно успокоение!
« Последна редакция: Март 15, 2011, 21:14:15 pm от malenagalena »

« Отговор #29 -: Март 18, 2011, 08:05:08 am »
ехе на baby plana мн.интересно ти изглежда графиката.Само дето се притесняваше,че е висока Т. :wink:
« Отговор #30 -: Март 18, 2011, 08:22:20 am »
Ммм.да бе Габи :P направих си графика и във фертилити френд,че като гледам други графики, фертилити показва една дата,babyplana друга-интересно ми е дали ще са на едно мнение при мене.Довечера съм на skype,ако не си заета :D Сега почвам да се стягам за работа.Лек ден!

*
« Отговор #31 -: Март 18, 2011, 20:30:53 pm »
malenagalena, на мен винаги ми даваше разлика в бейби план и фертилити френд. Като Фертилити ми определя Ову-то с по-голяма точност.. Та затова и спрях да си водя графика в бейби план.
Графиката ти е ок, нормално е БТ да е по-висока по време на М. Аз дори и не меря в началото на цикъла, да не се "вкарвам във филми" допълнително  :lol:

« Отговор #32 -: Март 18, 2011, 20:52:06 pm »
Ммда,Гальонди-забелязах в няколко графики,че има разлика между ФФ и БП.Направих я и във ФФ,че ако бейбиплана удари чертата за ову,а фертилито още мълчи да знам да подсигурявам със сърца още няколко дни,докато и ФФ се изкаже по въпроса :D Пък и този месец ще разчитам само на графиките,че ову-то ми се пада по предзаплатено време :wink: А иначе някъде бях чела,че когато за първи път се мери БТ,трябвало първите 3 месеца да се мери от 1-я ден на МЦ,та затова съм така стриктна.Ще видим каква ще я изрисувам този месец :)

« Отговор #33 -: Март 19, 2011, 09:13:56 am »
На мен пък фертилити не ми даде ову последния цикъл,а такава е имало.Но много е относително кой от всички познава,все пак това са програми, а всеки организъм е различен.Гале,скоро ще почне да се вдига Т.Запретвай ръкави. :wink:
П.С.Чак днес сутринта ти прочетох поста за скайп.
*
« Отговор #34 -: Март 19, 2011, 16:16:27 pm »
За момент се обърках... да запретвам ръкави, ама то Ову мина  :lol:
После се сетих, че има и друго Гале тука :)
На мен също ми се е случвало да имам Ову и да не ми го отчете ФФ или БП.. ама в тези случаи съм имала и много смахната БТ, та обърквам горките програмки :)
Успех този месец  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #35 -: Март 19, 2011, 18:16:15 pm »
извинявай Гальонди за недоразумението  :D.А иначе за ову най-сигурно е на фоликуметрия,но пък може ли човек да ходи всеки месец.Методът на БТ и тестовете все пак дават някаква ориентация.
« Отговор #36 -: Март 23, 2011, 18:21:11 pm »
Аз пак да питам нещо :oops: Тази сутрин се събудих 20-30 мин преди часа,в който меря БТ(меря в 6,10)и ми беше много студено.Реших да я измеря веднага след събуждане-показа 36,6.Минаха 20 мин и пак я измерих(в 6,10)-беше 36,7.После си полежах още десетина минути в умуване,като стана каква Т да отбележа.Пак я измерих...36,7.В крайна сметка писах първата мерена.Та въпроса ми е,веднага след събуждане ли да я меря или да си чакам кротко без мърдане часа,в който обикновено меря!?И това,че се събудих почти замръзнала оказва ли влияние на Т?

*
« Отговор #37 -: Март 23, 2011, 19:05:05 pm »
30 минути преди определения за ежедневното мерене на температурата час, мисля, че е без значение. Важна е Т, измерена непосредствено след събуждането. Това, че ти е било студено.. хм.. :ask: Все пак, не мисля, че в случая 0,1°С променя графиката като цяло т.е. не е от съществено значение  :wink:

Късмет  :D
« Последна редакция: Март 23, 2011, 19:07:43 pm от Rejna »
............................Тайната на нашата вечеря............................
« Отговор #38 -: Март 23, 2011, 20:11:15 pm »
и аз съм за първата измерена Т. А иначе за ову този месец съм за 11 ден,въпреки че има много време още.По baby плана ти е 11 ден днес.
« Последна редакция: Март 23, 2011, 20:18:23 pm от galabina »
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #39 -: Март 23, 2011, 20:14:19 pm »
Ако мериш в 6,10 и се наложи да измериш  в интервала  +30мин /6,40/ или - 30мин. /5,40/ не е проблем - записваш отчетената стойност.
Ако се събудиш малко преди 6,10 и искаш да ставаш от леглото - измерваш БТ, записваш отчетената стойност и в бележки записваш, че си я  измерила по рано.
Същото е и ако измериш след 7 часа - в бележки записваш, че си измерила по-късно.
Ако ти е студено или топло - пак в бележки записваш :)
Ако се събудиш 2-3 часа преди 6,10 - опитваш се да заспиш - ако не успееш лежиш кротко без да се въртиш и измерваш в 6,10 часа

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум