0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Ако може да добавя нещо - предимно на Хронолаб в Тракия имат доверие, поне мен най-често са ме изпращали там.
Хронолаб в Медицински център "Тримонциум" също са си добре, а и някои от лаборантките се въртят. Но все пак в Тракия е основната им база..., но и на мен ми е далече.   :wink: Благодаря ти и за твоите пожелания!  :D

radosttinka ти си 4-я човек, който ми препоръчва д-р Даскалов. Утре ще видим резултатите и ще си запиша час при него.
Много Ви благодаря за съдействието и подкрепата. Радвам се, че съм сред Вас.
Успех в утрешния ден на всички с предстоящи изследвания, прегледи и консултации. И се надявам вечерта да прочета само хубави новини.
Спокойна нощ милички!
*
Мърморанка, с две ръце препоръчвам и аз д-р Даскалов. Работи в Медикус Алфа, прекрасен лекар и Човек. :)

П.П. Писали сме едновременно. :) Не случайно ти го препоръчват - за мен е единственият специалист по репродуктивна медицина в Пловдив, и е невероятен човек. Успех. :)
Мърморанка,добре дошла и кратко задържане в тази темичка ;)
Marmoranka, ето тук

http://www.invitro-plovdiv.com/index.php?option=com_content&view=article&id=22&Itemid=55

Д-р Даскалов.
Отличен избор е :)

osi_9
Аз искам да питам нещо: как се разбира, че е къса ЛФ? Как докторкатами може да разбере това? Днес бях на преглед, питах я според нея кратка ли ми е, тя каза "ще видим", аз понеже бях паниранане я питах как точно ще види  8O

Като проследи кога е О и колко време след нея ще настъпи менструацията.
Котаранке,честити ти две сърчица,ах каква хубава новина само :)
Лека вечер,момичета! :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
[/url]
Добро утро!
Хайде на масата,няма да ви чакам,че тръгвам на работа,но нас да ви е сладко.

Мърморанке и аз съм с две ръце за д-р Даскалови-няма да сгрешиш.
Котаранке честити ти 2 сърчица.
Сони честито ти сини гащи.
За всички вас много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:.
Лек ден на всички !

Добро утро момичета,
Закуската е суперска!!!

Поуспокоиха се нещата при нас. Вече сме по спокойни и заредени с надежди. Аз явно онзи ден бях изпаднала в истерия.
Лелеее тази котарана как ме зарадваа...да са и честите двете сърчица :heartbeat: :heartbeat:
Марморанке, добре дошла в нашия отбор..сигурно вече си разбрала, но да ти кажа..Тук мацките са много свежи и винаги ще имаш рамо на, което да се опреш ако имаш нужда
На Сони - честити ви сините гаштички!!!. хахахха доста често срещано е на 100% мацки да им порасте трето краче :D :D :D Да ви е живо и здраво пък -каквото такова!

Хайде лек ви ден!
Краси

Добро утро и от мен
Мария - пак си се престарала  :D
Тук днес е дъждовно и сиво времето, гадно е
Лек ден момичета
Добро утро и от мен!
Миме прелесна закуска-нападам я.
Коте честита ти двойна радост.Дано Господ и мен ме дари с такава,че това ми е мечтата от 15-годишна.Много да се пазиш  :bighug:
Marmorankaдобре дошла при нас.Момичетата,ще те насочват винаги да знаеш.Тук сме едно гооооооолямо семейство-лели,каки  :balk_47:
Serendipity мила с теб сме  :grouphug2: и те  :balk_21:
Сонче аз предлагам ако купуваш неща да са в жълто,зелено,бежово,че то не се знае следващия път.На позната един път и казваха  :bori_007: другия  :bori_004: и така няколко пъти.Взеха и акъла.

Аз май ще се разболявам.От вчера следобед почнах да накашлям-а гърло не ме боли.Някакси странно е.Почнах да си правя инхалации с лайка|цвят| и сода пък дано се стига надолу,че както нямам сливици......!
На всички много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и  :bighug: :bighug: и  :balk_21: :balk_21: :balk_21:
Лек ден!
Добро утро момичета!

Котанче, голяма радост мила--поздравявам те. Да се пазиш и да си почиваш повече :)

Соня,
момченцата лесно се объркват с момиченца в началото..но щом сте видели третото краче--съмнение няма :)

Аз днес съм на доки, дано и ние да видим пол..ако не здраве да е :)

Успех и късмет на всички

*
Добро утро, момичета! Как сте днес?
Миме, супер закуска, много съм гладна и се нареждам ::))
Коте, ах, лелеее, как започна деня... супер, мила, честита ти двойка :)  :sucky: :sucky: Пожелавам ти до края всичко да е наред и да си гушнеш твоите 2 слънчица!!!
Соня, честити ти сини гащурки! :)
Мърморанка,  :welcome_1:, Много скоро да се похвалиш с  :bfp: !!!
Serendipity, успех, мила  :crossfingers: :crossfingers:

Успешен и усмихнат ден момичета! :bighug:
Добро утро слънчица милички!  :sunshine:

Миме благодаря за невероятната първа закуска, която имам сред Вас. Сигурна съм, че всяка следваща ще бъде също толкова апетитна и поднесена с много любов  :bighug:
Благодаря на всички, които ме насочихте към д-р Даскалов - ще си запиша час при него.
И тук времето е дъждовно, обаче лично на мен не ми пука - една особена еуфория ме е обвзела, леко ми е, усмихнато, изпълнена съм с надежда. Сред Вас съм, имам подкрепата Ви  :grouphug2:, вярвам в утрешния ден и сбъдването на мечтата ми  :babyflips:- какво по-хубаво от това  :party:
Надявам се и вие днес да усетите колко щастливи сте всъщност!  :cheerleader:

Много слънчеви усмивки от мен!  :a_cat_01:
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Добро утро, момичета!
Serendipity, успех на снимката днес! Ще чакаме добри резултати :crossfingers:!
Миме, закуската е страхотна - както винаги.
Соня, честити ви сини гащички и от мен!
Рени, да ни се отчетеш и ти после.
Сисмонди, лекувай се докато не си се разболяла по-сериозно!
Marmoranke, само така - позтивно настроени и изпълнени с надежда!!!
Аз да се похваля - днес съм още по-добре. И сега да се оплача малко :lol:. Голям съм карък - цяла година си търся работа и нищо не намирам, а сега когато ще започваме процедура и не мога да започна - намирам точно това, което толкова търсех! И отговарям на всички изсиквания. Еййййййй, така ме е яд! Ако май месец инвитрото бъде неуспешно ще съм пропуснала страхотен шанс и ще ме е яд двойно :?.
Хубав ден на всички и дано се чуят само хубави новини!
« Последна редакция: Март 17, 2011, 10:06:56 am от gergana :-) »
*
Добро утро, сладурки!
Serendipity, успех днес миличка, с теб сме :crossfingers:!
Миме, благодаря ти за закуската - супер е
Соня, честити ви сини гащи, пък то докато не излезе не се знае, напоследък все чувам че едно казват, друго излиза  :lol:
Котаранке как ме зарадва миличка, ама да ти кажа аз така и си мислех, след онова високо ЧХГ, просто нямаше как иначе  :D. Живи и здрави да са ви бебчетата
Marmoranke,добре дошла при нас, май пропуснах да те приветствам, ама да ти кажа не ми се ще много да се задържаш при нас, а да се местиш в бременната тема  :wink:
Аз чакам още...
Хубав ден от мен и въпреки мрачното време, нека сърцата ви са слънчеви  :D
*
Добро утро и от мен
Миме благодаря за закуската - прекрасна е и ще си хапна с удоволствие.
Сонче честити сини гащи от мен  :bori_004: макар че както казват момичетата то пак не се знае.
Днес аз съм на ЖК и ще го питам за пола на бебо - да видим дали ще се види нещо :wink:  Моя упорито иска мъж, ама каквото си го е направил  :lol: Иначе щял да кара до мъжко  8O :lol: :lol: На мен ми е все едно - живо и здраво да е.
Мърморанке и аз ходя при д-р Даскалов от време на време, както мисля и почти всички настоящи и бъдещи мами. Така че не се чуди.Аз другия четвъртък съм при него.
Serendipity, успех мила
Стиснати палчета и на останалите и малко вирусчета  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:

ivanita току-що си записах час при д-р Даскалов - аз също съм за 24-ти март (другия четвъртък). Надявам се всичко да е нормално.
И сега да се оплача малко :lol:. Голям съм карък - цяла година си търся работа и нищо не намирам, а сега когато ще започваме процедура и не мога да започна - намирам точно това, което толкова търсех! И отговарям на всички изсиквания. Еййййййй, така ме е яд! Ако май месец инвитрото бъде неуспешно ще съм пропуснала страхотен шанс и ще ме е яд двойно :?.
Гери мен ако ме питаш почвай си работа и не се замисляй въобще!!!В днешно време нищо не трябва да те спира.Пък като е успешно инвитрото ще си гледаш бебчето.Ти сега няма да им казваш,че имаш намерения за бебе.Като стане стане!!!
Смело напред и не мисли за хората.Такива времена настаноха,че човек трябва да е егоист.
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Аз бих започнала и не бих казала, то и без това до 5-ия месец не си личи, но нали май месец ще трябва да пътуваме през ден до клиниката за прегледи, пункция, трансфер. А там като отида 3 часа не ми мърдат чакане и път още 2 часа... Значи трябва да липсвам от работа и то още на втория месец от започването. Те ще ме изхвърлят веднага хората. Гадното е, че за цяла година това е едва втората подобна обява, която засичам... Абе то с моя късмет :?. Спирам, че отклоних темата.
Здравейте момичета  :D
Котаранке честито прекрасна новина .... направо без думи останах  :babyflips: :babyflips: да се пазиш много и всичко ще бъде наред
Сонче честито момченце :bori_002: много хубава новина  :D
Аз съм вече малко по - добре тези 2 дни не съм имала кризи и продължаваме с опитите , но този месец доста ги разредихме покрай "лошите" ми нощи и се съмнявам да успеем . Сега чакам да дойде другия петък и да разбера какво е положението , а от другия месец започваме сериозни опити пак . Само дано всичко е наред  :crossfingers:
Момичета време е за още хубави новини  :bighug: :crossfingers:
Гери успех с работата , то и аз така останах без работа с идеята да се успокоя и да стане , понеже ми беше доста натоварена работата , но не очаквахме да се забави после разбрах , че си е Божа работа това :oops: .
Сега само чакам да разбра дали всичко е наред и ще си търся нова работа , а бебчо когато реши ще си дойде  :wink:
*
Здравейте и от мен, момичета! :)

Минавам само да ви пожелая хубав и успешен ден на всички! След малко отивам на ЦС и после - на кафеее!
Прегръдки за всички! :bighug:
Ех, колко е хубаво да има все хубави новини! Поздравявам ви всички! И аз имам днес добра новина. Днес правихме трета спермограма и е чудесна ( NORMOZOOSPERMIA ) , така че от утре започвам втората си стимулация.
Целувам ви всички и дано има все такива новини!