sismondi, браво, че твоето момче има хубави изследвания. Стискам ви палци!
gergana , за тези НК клетки няма ли някакво лечение, лекарства? Дано не е нещо сериозно!
Момичета, днес имах много откачен ден. Събудих се и реших да си направя тест, въпреки че е рано (ама като съм луда...) и използвах теста за бременност от комплекта за овулация Clear choice. Още в първите секунди се появи втора черта - доста бледа, но си беше там. Гледах я на слънчева светлина, на стайна светлина, мъжът ми също я видя... И досега си стои.
Но аз реших, че е най-добре да си направя и кръвен тест. Отидох в лаборатория Писанец и резултата е <0,10 - супер отрицателен. Още ми е тъжно и тъпо и смотано. Но втората черта на теста си беше доста изразена и сигурно всеки би се заблудил, особено когато е доста рано и е нормално чертата да е бледа. Не мога да си обясня какво е това нещо, нали не можело да има грешен положителен резултат?
Извинете, ако съм ви досадила, но исках да споделя... Днес ми идва да се
и се чувствам като най-големия карък на света.
Само да добавя - явно все пак освен карък съм и "късметлийка", защото току що спечелих във Fertility frend 5 дни безплатен ВИП премиум... Да ги питам точно в този цикъл ли трябваше да ми го дават, когато изобщо вече не ми трябва...