0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Искам да ви разкажа какво ми се случи вчера. Дойдох на работа и ми се преяде сирене. Аз млечни продукти консумирам много рядко и в оскъдни количества, но вчера това сирене не ми излизаше от главата. Отидох, купих си една баничка и една бучка сирене и така ги ометох, че  8O 8O 8O и аз се зачудих на себе си. Прекалено рано ми е за признаци на бременност,нямам никакви. Мисля си, че отново не се е получило.
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Здравейте и от мен!
Лиони, да ни се отчетеш след прегледа :D.
Сисмонди, успех утре!
Златен дъжд, успех и на вашата операция!
Аз да се отчета - ходихме до Тутракан да си взема епикризата, те още не я подписали, протокол нямало готов... Разходихме се напразно само, че си изгубихме и времето. Трябваше днес да си пуснем 5-6 изследвания и лабораториите затвориха докато се мотахме по пътищата. А ако изследванията са ок започваме около 20 април с опита. Така в последния момент да правим всичко никак не ми се нрави :?. Остава само да се моля всичко да е наред, иначе няма да има време за лекуване и ще се отложи всичко, а никак не ми се чака вече.
Хубав ден на всички!
*
Добър ден и от мен , честит ви 1-ви април , дано не ви лъжат много , но да ви е веселичко през целият месец , че защо не и година.Пожелавам на всички ловуващи през този месец да се отчетем с много  :bfp: :crossfingers:.
Лиони много хубава закусчица си сервирала , но аз ще си я взема със закъснение , то не пречи де  :P.Да минеш да се отчетеш след прегледа.
Сисмонди успех утре.
Златен дъжд дано операцията мине добре и бързо да се възстанови половинката. :crossfingers:
katrin_sl дано тези желания да се дължат на един сладък бебок.
Гери дано всичко се нареди по бързо ,за да си по спокойна.
Лек ден ви желая и дано изкарате хубав уикенд и новата седмица да повлече някой крак с положително тестче, че ако са няколко още по добре. :grouphug:
Здравейте момичета .
Днес бях при д-ра кистата я няма спукал се е фоликула по време на цикъла , но ме пратиха за хормони някаква пълна кръвна картина и беше 250 и незнам си колко лева  8O направо не е истина , а другата седмица отивам за проходимост много ме е страх знам , че е рутинно , но все пак  :? Дано с това да се свърши  :(
Момичета стискам палци на всички ви видях , че всяка има за какво така че успех  :crossfingers: :bighug:
Здравейте,момичета!Минавам да ви нагледам.
Сисмонди,Златен дъжд,Гери-успех,милички! :crossfingers:
Лори,спокойно,миличка.Цветната снимка не е толкова страшна,но наистина е необходима.Успех и на теб!
Ох,няма да ви изброявам повече,че ще пропусна някой.
Лека вечер :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
п.п.Лиони,чакаме вести от вас!
[/url]
Здравейте момичета
Всичко е наред, вече съм по спокойна, нямам и повръщане толокова, отговаряме си на седмицата.
Пожелавам на всички още не видели двете чертички, това да се случи в най-скоро време, дано Господ даде на всички ни рожби.
Лека вечер
*
Ето една новина за роден бебок в Бургас , а накрая споменатото бебе е моят племеник, да е живо и здраво новороденото и да радва много родителите си.http://www.vbox7.com/play:a41c7adb
*
Ехеее, какъв юнак:) Жив и здрав и да радва мама и тати:)
Добро утро дами!
Днес на мен се пада честа да ви сервирам закуската.Хайде чакам ви.

На всички ви желая приятен почивен ден-аз отивам на работа.

Добро утро,
Мария супер е закуската
Денят се очертава слънчев и приятен, пожелявям ви да е такъв
*
Добро утро и от мен.
Мария с удоволствие се присъединявам към чудесната закуска, която си ни сервирала.
Хубав ден ви пожелавам момичета :D.
И разбира се къде без доза вирусчета  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*
Добро утро и от мен , макар и за кратко.Мария чудесна закуска с удоволствие се присъединявам.tucy мерси за вирусчетата .Хубави почивни дни на всички ви , дано имате възможност да се поразходите , да си изпълните дните с много емоции и естествено с положителни тестчета. :bighug:
Здравейте!

Пожелавам приятни почивни дни на всички е ето малко вирусчета!   :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Привет,дами!
Миме,сън не си спала да поднесеш закуската ;) Малко по обед,ама ще се възползвам от нея
Лиони,радвам се,че всичко е нормално при вас,мила,все така да продължава.
Лек ден ви желая  :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
п.п.Пламъче,при тази графика чак ти се чудя как ще изчакаш до понеделник.
[/url]
Добро утро момичета
Миме закуската е супер  :D
хубав ден момичета и успех на всички
м-у другото мисля , че ще бъде хидротубация , а не цветна снимка поне сумата , която ми казаха отговаря на това , а и като се има в предвид кабинета , в който се прави 90% е това
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Здравейте, момичета!
Миме, страхотна закуска!
Лорче, дано резултатите от изследванията са хубави! И от хидротубацията също!
Пламъче, стискам ти палци! Графиката ти е много хубава!
Аз нещо взех да се отчайвам...Излязоха ми резултатите от имунологичните изследвания, които на своя глава пратих в Плевен. 3 от тях са ок, но едното - не. Завишени НК клетки, които щели да атакуват ембриона доколкото схванах :?. Ако въобще е успешно инвитрото. Сякаш не стига всичко друго, ами сега и това...
Хубав ден на всички!
*
Здравейте милички и от мен  :)
Миме, освен тази закиуска да я хапна на обяд аз  :lol:
ПЛамъче, май е време за втори тест -с тази графика май ще ни зарадваш скоро. :bfp: :crossfingers: :crossfingers:
Аз си пуснах една микробиология вчера, че имам някакви съмнения, та да видим. Мевду другото погледнахме и бебчо - добре си беше. :-)
Приятен уикенд и малко вирусчета, че е крайно време някой да се похвали вече  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

Ето ме и мен!Ще си хапна от закуската на Мимето и аз.
Да се отчета от прегледа при д-р Козовски:
Има съмнения за овулацията,че е нередовна и като я има е късна(аз си разпечатах от тук календара дето съм мерила Т),Направихме спермограма с която всичко е наред.
Диагнозата е:Normozoospermia и даже каза,че мойто момче става за донор.
Аз в Понеделник ще пусна Prolactin и TSH. А като ми дойде др.месец(дай боже да не идва ...ама знае ли човек) м/у 3 и 5 ден да пусна FSH и LH.
Изписа ми Clomifene ако дойде  :witch: от 3 до 7 ден по 1 табл.
Като ми свърши напълно Aspirin Protect по 1 табл.
И Pregnacare Conception да го пия сега,който в момента го няма по нашите аптеки.Намерих в интернет в http://apteka.framar.bg/30018685/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%BD%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D1%8A%D1%80-%D0%B7%D0%B0%D1%87%D0%B5%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB-60 и той каза двамата да пием.
И Рибено масло от 500 mg което също го няма, а има само от 1000 mg.В нета има това: http://apteka.framar.bg/30015697/%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%82-%D1%80%D0%B8%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D0%BE-%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE-%D0%B0%D0%BA%D1%83%D0%BB%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D1%81-500-%D0%BC%D0%B3-30. Той май спомена за това на Barlean`s, ама то струва 43.60 лв. и е от 1000 mg.Голям купон с тези лекарства.Направо нямям думи.
Ох, стана доста дълго,ама като искам да викажа всичко.....
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
sismondi, браво, че твоето момче има хубави изследвания. Стискам ви палци! yahoo_33

gergana :-), за тези НК клетки няма ли някакво лечение, лекарства? Дано не е нещо сериозно!  :goodluck:

Момичета, днес имах много откачен ден. Събудих се и реших да си направя тест, въпреки че е рано (ама като съм луда...) и използвах теста за бременност от комплекта за овулация Clear choice. Още в първите секунди се появи втора черта - доста бледа, но си беше там. Гледах я на слънчева светлина, на стайна светлина, мъжът ми също я видя... И досега си стои.

Но аз реших, че е най-добре да си направя и кръвен тест. Отидох в лаборатория Писанец и резултата е <0,10 - супер отрицателен. Още ми е тъжно и тъпо и смотано. Но втората черта на теста си беше доста изразена и сигурно всеки би се заблудил, особено когато е доста рано и е нормално чертата да е бледа. Не мога да си обясня какво е това нещо, нали не можело да има грешен положителен резултат?

Извинете, ако съм ви досадила, но исках да споделя... Днес ми идва да се  :BangHead: и се чувствам като най-големия карък на света.

Само да добавя - явно все пак освен карък съм и "късметлийка", защото току що спечелих във Fertility frend 5 дни безплатен ВИП премиум... Да ги питам точно в този цикъл ли трябваше да ми го дават, когато изобщо вече не ми трябва...
« Последна редакция: Април 02, 2011, 21:38:13 pm от polisia »
*
Цитат
Не мога да си обясня какво е това нещо, нали не можело да има грешен положителен резултат?
Веднага ти отговарям...Преди 3 седмици ми закъсня,на 3-и ден направих 3 теста и 3-те положителни,но ЧХГ-то показа "йок" демек всякаш съдбата ми се присмя и ми каза "в грешка си моме" ...№ докита уж видяха бебе,и 3-мата така казаха,но единия вика в тръбите е ,другите 2-ма казаха в матката е....На незнам си кой ден забравих вече трябва да си видя графиката ми се появи ръждиво течение,но веднага след първото АГ което видя уж бебето в матката ми исписа Дуфастон и почнах да го пия...Кво стана и как стана незнам но след 7 дни мисли,че аз съм бременна и щастлива като направихме ЧХГ-то се оказа ,че не съм...Тук момичетата ми казаха,че май е било биохимична бременност...Незнам какво беше ,но знам едно 3 положителни теста...Това е...От тоя случай се сринах буквално,но едно научих -никакви тестове за бременност вече...Ако пак имам Дай Боже съмнения чакам целият месец да мине след закъснението и чак тогава отивам на ЧХГ-то хич няма да направя такова чудо като тест повече,защото болката е страшна след лъжливия резултат...