0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Сисмонди, поздравления за хубавия резултат на твоето момче!
Polisia, да не би да е било рано? Не съм особено запозната кога със сигурност отчита кръвният тест, но дано след няколко дни бледата ти чертичка стане наситена!
*
Поли, и аз си мисля, че е рано. Графиката ти е добра, ама според мен изчакай още няколко дни и тогава пак. Не губи надежда миличка. Дано щъркелчето е кацнало вече на рамото ти, а и на останалите също :bighug: :bfp: :crossfingers: :crossfingers:

*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
gergana:), кръвният тест отчита към 11 ден след овулация и се счита за по-достоверен от домашните тестове. И след като при мен е под 0,10 - няма никаква бременност. Така че втората ми чертичка е някаква грешка, може би дефектен тест... за съжаление. Благодаря ти за пожеланието, ще си го запазя за следващия цикъл  :wink:

ivanita, благодаря ти и на теб. Щъркелът ще го чакам май към края на другия месец... Просто няма начин кръвния тест да е грешен.
« Последна редакция: Април 02, 2011, 22:42:24 pm от polisia »
*
polisia графиката ти засега е супер...Стискам палци...
Добро утро, момичета.
Заповядайте на закуска.
Лек и успешен ден.

Добро утро
Златен дъжд мерси за закуската
Лек ден на всички
*

• 1357
Добро утро и от мен!
Златен дъжд, страхотна закуска.
Хубав неделен ден на всички  :balk_177:!
Добро утро!
Дъждец мерси за закуската-нареждам се и аз при вас.
Да ви се оплача-този месец с такова нетърпение да си чакам  :witch:,а тя за първи път да закъснава.Да си имам късмета значи.
Приятен ден на всички!

*
Добър ден и от мен!  :)

Гери, тук съм, оперираха ме от сливици и като се възстановя ще правим лапарото. Завишени НК клетки има при теб прочетох, доколкото знам се вкарват в норма. Лекарят какво каза?

Хубав почивен ден на всички желая!
Добро утро момичета .
Дъждец мерси за закуската  :bighug:
Serendipity скорошно възстановяване  :balk_48:
приятен ден на всички  :balk_21:
*

• 1357
Serendpity, бързо възстановяване ти пожелавам!
За моите НК клетки ще направя консултация с доц.Конова в Плевен и терапията доколкото разбрах върви паралелно с инвитрото, така че няма да го отлагаме поне.
« Последна редакция: Април 03, 2011, 12:37:29 pm от gergana :-) »
*
Гери, Лора, благодаря ви за пожеланията! :bighug:

Гери, радвам се, че наближава моментът да стартирате. Кажи ни кога да започваме да стискаме палци. :)
*
Здравейте, не влизам да пиша, но честичко надничам и мисля за вас.
Искам да кажа, че стискам палци на всички Ви, но най-вече на Фовчето, Бебешори, Снежи, Женя и Гальонди.
Галенце, дано това е първото и последно, успешно ИКСИ.
Не съм забравила как преди време вие бяхте до мен...
:bighug:
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
Здравейте,дами!
Минавам само да видя как сте и да ви поръся с вирусчета,че днес май освен за лов,за друго не става времето :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
[/url]
*
Миличките ми те  :bighug:
Успех на всички ,  ch и ние не сме те забравили
мойтя щерка днес ме изненада с 39 темп. :( и утре ще се гледаме
*
Галенце, дано това е първото и последно, успешно ИКСИ.
Не съм забравила как преди време вие бяхте до мен...
:bighug:
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
Ели, липсваш ни душичка :) Надявам се всичко при теб е добре с бремеността и скоро да гледаме снимки на един здрав юнак  :babyflips: :bighug:
Жени, дано се оправи малката скоро :)
На всички момичета лек ден :)(по-скоро вечер!  :lol:)

*
Здравейте момичета , мен ме нямаше известно време и не съм ви чела на цяло , само от горе от горе  :oops:.Виждам че ми се чудите на търпението да не направя повторен тест,  дори аз самата си се чудя , ама предпочитам да изчакам , след допитване с Денис , тя ми обясни че все още нямало закъснение и някак си може би още явно няма на какво да се надявам ,малко се пообърках вече.Няма да правя тест утре ,ще чакам още , ако БТ се задържи висока добре , ако ли не с нови сили трябва да продължаваме опитите , няма как.Стискам палци при всички скоро да се появят двете чертички ,че да се махнем от тия теми , време е да се прехвърлим в раздела за бременни(въпреки че аз то аз без да искам се наврях там ,като не гледам).
Поли не бързай да се отчайваш,може и да излезе достоверен и двете чертички да са реалност.