0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте милички !
Аз малко по късно се включвам,но по работно време когато можех гледам нямахме си темичка още,но нашето Петенце се е погрижила за нас за което огромно и благодаря,и цункай бебчо от мен  :)
Дано темичката е много късметлийска и да се напълни третото списъче  :D
Аз пак не знам за къде съм  , за сега съм в ловуващи но от утре може и да не съм   :(
Пак се отложи цветната снимка,уж утре щеше да е,но днес от микробиологията излезна
"стрептококис агалакция",то моя пусти късмет все нещо ще излезе,ама рано или късно ще успеем всички,при някои по лесно при някой по трудно .....
Катрин,Полисия,Краси и всички ловуващи успех милички хайде  :pleasantry: да хванат яйчицата  :D
На очакващите чакаме само да пълнат третото списъче  :D
Гери радвам че си успяла с изследванията  :)
Това е от мен милички ....
Лека вечер на всички и най-вече бебеносна  :)

Вярвам!!!!
*
Хайде добро утро! :wink:
Днес май аз съм най-ранобудна! :D
Хайде на закуска:

Сари, когато няма тема - пускай мила! :wink: Бъдещите мамчета като спинкат :wink:, ще се нареждат на опашката  :wink:
Благодаря ти Бебешорче, ще го нацелувам :D Дано скоро да се оттървеш от тия гадини и да направите ЦС.
Целувки на всички и стискаме палчета, кой за каквото има нужда! :wink:
Лек и спорен вторник! :D
Добро утро и от мен сладурки!  :bighug:
petqst закуската е прекрасна - чудесно начало на днешния мрачен, дъждовен ден!
bebeshori убедена съм, че много скоро ще избиете лошите гадове и гордо ще се завърнеш в графичката "ловуващи".
gergana успешен старт си имала - пожелавам ти и бърз и скорошен успешен финал  yahoo_17 :crossfingers:
На всички останали много късмет и само добри новини.  :goodluck:

Пожелавам Ви слънчев ден, въпреки навъсеното време!  :balk_111:  :a_cat_01:
добро утро и от мен :)
petqst - чудесна закуска благодаря :)
хубав ден на всички останали :)
Добро утро,
Бебешори мила ти си много упорита жена и успешно и бързо вървиш към финала, а там те чака  :babyflips:
Гери и на теб много  :crossfingers:
Момичета  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: на всички
А сега да си взема от закуската на Петя
Хубав ден
Добро утро момичета!
Пожелавам ви хубав ден!
Краси

*
Добро утро сладурки, Петенце благодаря за темичката, сигурно ще ни донесеш много късмет  :wink: и за прекрасната закуска днес. Исе и ти може да пуснеш една тема, аз до Варна съм обещала, че ще идвам  :lol:
Да си призная малко преди да публикувам мойта тема /и аз се бях нагласила/  :oops: и видях, че Петето я е пуснала, ама ще си изчакам реда като стана шиша  :lol:
Аз също съм в графа "ловуващи" ама какво ловувам и аз незнам.
Бебче надявам се скоро да ги изгоните гадините и да направите ЦС и после  :bori_016:
Мамчета нацелувайте си момчетата  :D
Гери успешен старт мила, Катрин много фоликули, дано това е последната стимулация  :wink:
Йоли  :bighug:
:goodluck: :goodluck: на всички ловуващи и чакащи  :)
*
Добро утро ,сладуранки .
Петенце ,закуската е страхотна ,благодаря ти.
Бебешорка дано скоро премахнете всички пречки и започнете ловуването и един успешен финал .Целувам те и те  :bighug:
На всички пожелавам един прекрасен ден .
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Добро утро и от мен!
Пете, страхотна закуска!
Бебешорче, дано бързо се излекувате и продължите напред!
Гальонди е със страхотна графика! И с този положителен ову тест... Ще чуем май хубавата новина скоро!!!
Хубав ден, момичета!
*
Привет и от мен.
Леле колко сте ранобудни и активни :D. Дали е останало нещо от закуската? Пете, супер закуска си ни приготвила-ако е останало си взимам с голямо удоволствие.
Момичета пожелавам ви един хубав ден, макар и намръщеното време навън. Много стиснати палчета на всички - на който за каквото му трябват. Прегръщам ви силно и ви заразявам с вирусчета  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*
Добър ден и от мен, изгасна тока и изгубих темичката, та после беше едно ровене из сайта 8)
Честита темичка със закъснение, ама много работа ми се струпа,а вечер рано рано съм в леглото :balk_126:
Бебешорче, бързо да се излекуваш и напред.
На ловуващите да се стягат и да влизат в третия списък че вашия много дълъг стана.
Галчето я чакам вече да се похвали - с такава страхотна графика няма как да няма хубав рез-т.
Ето малко вирусчета за късмет  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

Привет момичета  :D
Ние с мойто мило ходихме да му направят спермограма , но засега няма да взимаме резултатите , да дойде  :witch: и отиваме при доктора направо ще ги взема преди да вляза .
Аз обаче проверих моите , нещо прогестерона ми го нямаше още ( въпреки че го пуснах в петък ) :ask: и момичето ми каза направо като отида при доктора да си го взема . Обаче си взех хламидиите  :lol: пише , че резултат под 16 е отрицателен , а моя е 1 явно нямаме такива гадини  osi_9
Успех на всички  :crossfingers: и хубав ден  :bighug:
Здравейте мацки  :D ,аз отдавна ви чета ,но ето че дойде време и аз да се включа във вашия отбор (стига да ме приемете де  :D)Та и ние с моя приятел решихме да ставаме родители и от два месеца работим по въпроса за бебе. Тъй като той иска да го пазим в тайна докато стане бебчето , много бих искала да мога да споделям с някого тревогите и вълненията си и много ще се радвам това да сте вие. :bighug: лек и успешен ден от мен. :D
*
Здравей Галка   :welcome_1: как няма да те приемем, ама да знаеш искаме бързичко да сеомиташ от тази тема и да ходиш в темата за "бременните"  :)
Лори радвам се , че хламидиите са отрицателни
Галка , добре дошла успех с правенето на бебче , както ти каза Женя не се задържай много тук  :wink:
Жени , мерси  :bighug: , малко се бях шашнала , но при нас вероятността беше малка да има мнението ми се потвърди
« Последна редакция: Март 29, 2011, 15:07:39 pm от Лора Райчева »
Здравейте момичета!
Виждам, че си имаме две нови попълнения тук  :P това е супер!!! gаlka1985, iana_86 :welcome: с пожелания за бързо преместване в бременната темичка  :wink:
Гальонди, мила, нямам вече търпение да покажеш едни хубави  :bfp:  :crossfingers: :crossfingers: с тази чудна графика ...  :P
Хубав следобед на всички и много, много  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Благодаря ви момичета за топлото посрещане  :bighug: Дано ние новите момичета побутнем първо вас към темичката за бременните а и ние след вас естествено  :D
*
Здравейте момичета! Не съм писала много отдавна ... пиша ви не за да се хваля уви или поне за сега имам нужда от вашите стиснати палци в неделя на 03,04 трябва да долети лелката  :( моля ви момичета мислете за мен дано не се появи този път  :oops:
Имам силен апетит, болки от една седмица ниско в коремчето, не ми се гади но имам киселини и ми се мае главата  :wink: Дано този път да са признаци  :wink:
Пожелавам на всички успешно забременяване, на новите попълнения хайде несе задържайте дълго ;)
Стискам Палци за всички!

Здравей Бжи аз съм нова тук ,желая ти успех и дано 9 месеца не я видиш тази пуста лелка, имаш моите стиснати  osi_9 и дано скоро да се похвалиш с  :bfp:
*
 аз съм в списъка очакващи да видят  :bfp: на 07.04 ! yahoo_17  Този месец е неканена  :witch: ! Момичета стискам ви палци!
                    أريد أن يأتي الطفل في هذا العا

url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]