0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

http://www.youtube.com/watch?v=25juWGqwLqQ

ЛОВУВАЩИ :pleasantry:

TITKO :bed:
Marilena :bed:
Ruzka :bed:
geri_81 :bed:
Isebs :bed:
akinci :bed:
vitanova_1981 :bed:
mimasbg :bed:
titibar :bed:
daisy86 :bed:
Marmoranka :bed:
gergana :-) :bed:
Mariq_81 :bed:
sismondi :bed:
krasunka :bed:
Женя :bed:
iana_86 :bed:
val_ :bed:

ОЧАКВАЩИ ДА ВИДЯТ :bfp1:

Златен дъжд-31.03. :crossfingers: yahoo_17
Гальонди-30.03. :crossfingers: yahoo_17
bebeshori-22.03. :crossfingers: yahoo_17
Snegina -? :crossfingers: yahoo_17
zuza-? :crossfingers: yahoo_17
kukla_ta - 25.03 :crossfingers: yahoo_17
polisia - ? :crossfingers: yahoo_17
Бжи - 03.04 :crossfingers: yahoo_17
foveri - 07.04 :crossfingers: yahoo_17
iv_marinova - 07.04 :crossfingers: yahoo_17
katrin_sl - 12.04 :crossfingers: yahoo_17
galka1985 - 12.04 :crossfingers: yahoo_17

ВИДЕЛИ ЗА МЕСЕЦ МАРТ :bfp: stork-boy

Mally preggo ylinfant
Lioni_R preggo ylinfant
БЕЙБ preggo ylinfant
Tonita80 preggo ylinfant

Здравейте момичета! :D
Пускам темичка, понеже все още нямате такава  :?, а и по молба на съфорумка :wink:
Дано да ви е на късмет и да я препълнете с много положителни емоции и тестчета!
Стиснати палчета за всички от нас! :D

ПП: Ако не сте в правилният списък, казвайте да го оправя  :wink:

« Последна редакция: Март 31, 2011, 10:54:02 am от petqst »
Еййййй тези мацки днес го удариха хептен на уволнявка.
Мерси Пете,за темичката.Бременните като се услушват.
Като нямаше закуска,то поне да обядваме.
Мила аз съм в ловуващите.
Лека и ползотворна седмичка и да  :bed: активно,не се надявайте само на Щъркела!!!
Re: Мартенско-Априлска темичка, изпълнена с м
« Отговор #2 -: Март 28, 2011, 12:46:39 pm »
Ама наистина голямо затишие тука, дано да е на хубаво  :P сега като почнат едни хубави новини ....  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Sismondi, мерси за обяда, тъкмо на време   :hungry:
Аз се чудя дали тази седмица да ида на лекар или другата  osi_10 дали вече ще се види нещо?
« Последна редакция: Март 28, 2011, 12:48:53 pm от Tonita80 »
Ауууууууу много празно тука ей щъркелчетааа,я гледайте какъв списък дълък има горе,хайде идвайте.... нека стане и по дълък третия  :wink:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
:D Здравейте мацки :) Аз на готово да се цопна в новата темичка. Признавам си сутринта като влязох видях че още е старата, но ... домързя си ме и това е, няма да си кривя душата  :)
Да се отчета- на прегледа всичко беше ОК. Двете ми мъничета са еднакво големи 2.55 см. и 2.59 см. Доки каза че са си в нормата 10г.с., ама аз като чета в нета трябва да са по- големки май... Някой знае ли нещо по въпроса? Иначе сърчицата си тупкат. Другата седмица се записвам на ЖК.
Аз се чудя дали тази седмица да ида на лекар или другата  osi_10 дали вече ще се види нещо?
Миличка, ако бях не тебе вече щях да съм пред кабинета :D Аз нямам търпение никакво. Просто не си представям в малките месеци че ще ме следят веднъж месечно  8O
Късмет на всички и вече е време някой да се похвали с +++ тест :)
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
Здравейте момичета и от мен. Дано темата да  е късметлийска и да се изпълни с много  :bfp: . Успех и късмет на всички. yahoo_17 :goodluck:
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
ех че голям списък с ловуващи имаме :) Айде отивайте бързо в другата тема :)
Добър ден да кажем :) Петенце аз да питам нещо-исках днес да пусна темата,видях Туцинка че е тук и мислех че тя ще я пусне.. И оставих нещата така :) Явно сме се разминали..та исках да питам тъй като не съм бременна мога ли и аз да пускам темички :) По принцип верно че бременните които пускат теми провлачват краче ама.. :) Ние ще раздаваме бебета готови :):)
Успех на всички да пожелая..Аз отивам на разходка-времето е разкошно..Ще събираме Вит.Д :) лек ден сладуранки и до скоро :)
Здравейте момичета
Честита нова темичка, успех на ловуващите и дано скоро всички в третия списък
Лек и спокоен ден
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Здравейте! Радвам се, че си имаме нова тема :D Аз съм вече в списък очакващи, въпреки че е доста рано...

Искам да ви попитам днес след смяната на часовото време как измерихте БТ? Аз записах, че е измерена към 30 минути по-рано...

Поздрави на всички! Желая ви хубава и слънчева седмица!

Най - после някой да се сети да пусне нова темичка. Мислих дали аз да не я пусна, но реших да изчакам някое бъдещо или настоящо мамче, за кадем. Днес бях на последния за месеца преглед. Според лекарката нещата се развиват чудесно - имам си 6 достатъчно големи фоликула. Довечера започвам с коремните преси, за да ги спукаме и много  :bed:. Пита ме, ако станат 2 бебета какво сме щели да правим, а аз  8O. Как какво? Взимам ги! Само стискам палци да станат. Та така. днес и утре работа, а после минавам в списъка на чакащите. Теста е на 12.04.
Лек ден и нека седмицата се изпълни с хубави новини!
*

polisia

• 291
katrin_sl, ти каква процедура правиш? Извинявай, ако си обяснявала вече... Желая ти успех!
Полисия, правя само стимулация. Останалото е по добрия стар метод. Това ми е втори опит, надявам се последен.
здравейте момичета, тъй като явно всички проспахме закуската, аз към обяда ще добавя и следобедна закуска :)
айде много + тестчета и дано много скоро всички които искаме да видим  :bfp: :)
*
Добър ден и от мен.
Сари, наистина бях почнала да правя темата, тъй като видях, че още няма, но за късмет ни спря тока, а с него и нета. И докато чаках да пуснат тока реших да изляза на разходка малко и ей сега се прибирам. Така че много се извинявам :oops:. Не е нарочно.
Пете, благодаря че си ни отменила нас бременните.
Много късмет пожелавам на всички и дано тази седмица има много ++++ тестчета.
А за малко да забравя да ви наръся с вирусчета  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Здравейте момичета ,прекрасна темичка дано е на късмет на всички  :D
Колкото до списъците аз още доста време ще съм при ловувщите с този задъран фоликул , а и най - вероятно от следващия преглед ще съм на противозачатъчни , така че успех на останалите  :D , а на мен малко по натам  :wink:
*

polisia

• 291
Полисия, правя само стимулация. Останалото е по добрия стар метод. Това ми е втори опит, надявам се последен.
Стискам ти палци!  :goodluck:

Здравейте момичетаа,
Да ни е честита новата темичка!
Аз ще бъда при тези ... :bed: :bed: околко две седмици, защото вещухата си заминава!!!
Краси

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Здравейте, момичета!
Честита ни темичка и дано се изпълни скоро с много положителни тестчета!
Аз да се отчета - след перипетии и обиколка на всички лаборатории днес най-накрая успях да изпратя кръв за имунологични и генетични изследвания (специални благодарности на Radosttinka за помощта, която ми оказа с тези изследвания :wink:). Остават още 15 изследвания да пуснем и сме готови за старт. Нямам търпение вече!
Приятен следобед на всички!
Привет,дами!
Искаше ми се да пусна темичката,но снощи учих до късно,сутрин нямам никакво време,а на работа е немислимо да седна на комп-а толкова рано.Пете,мерси,че си ни отменила!
Дано е на късмет новата темичка и се изпълни с много положителни тестчета!!!
Желая успех на всички-ловуващи и очакващи :crossfingers:
И разбира се дозата вирусчета :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
[/url]
*
Привет и от мен ,и аз да се запиша в новата темичка .
Пете благодаря ти за темичката -аз този път съм в другата графа Неочакваща някъде към 07.04 .
Дано третия ни списък стане по-дълъг от първия .
Лека седмица на всички .