ra40, съжалявам, но нищо не разбрах от объркания ти пост. Опитай да се обосновеш по-ясно, моля те, за да мога да ти отговоря.
Най-малкото пък разбрах какво общо има датата на постовете с моя коментар. Темата не е станала по-малко актуална седмица по-късно. Не я следя ежечасно, ако за това иде реч.
Нито пък виждам по отношение на финансирането някъде да ми опонираш. Точно това и аз имам предвид - различните диагнози изискват различно лечение, съответно струват различни пари. Е, как уважаемия ФАР решава, че всичко струва точно 5 000 лв?
Данъци плащам доволно, както и доктора ни между другото. Нещо, с което малко клиники могат да се похвалят. Двата си опита сме самофинансирали. Не са ни стрували малко, ако имаше нужда от трети най-вероятно и ние щяхме да прибегнем до услугите на Фонда.
Това с еднаквостта и различието с теб пък съвсем ми стана неясно. Никак не се чувствам по-различна от всеки тръгнал по този път. Макар и с различни медицински проблеми всички с години страдаме по нуждата си да имаме дете.
Аз също не бера парите "по дърветата", и аз съм от провинцията. Пътувам постоянно до клиниката. Знам колко над това, което съм платила в клиниката, ми включва тези разходи.
Елементарна математика. "Многото" 15 000 000 лв. За колко пациенти ще стигнат? Не са ли 3 000. И то само за един опит. Това много ли е? Като знаем статистиката за броя на семействата с репродуктивни проблеми.
Та прости ми, но така и не разбрах с какво съм те натоварила. Май виждаш неща в поста ми, които съвсем ги няма там. Но, ако си имал нужда да разтовариш - няма проблем, насреща съм
Tanitа, радвам се, че някой все пак е разбрал какво съм искала да кажа.
Не съм предполагала, че с един пост ще предизвикам такава полемика. Само да допълня, че аз не се чудя към коя клиника да се насоча, твърдо това е моята клиника.
ПП Миналата седмица бях за последно на преглед там и бях страшно щастлива да се засека с четири бремелинки. Дано все повече да се множим
![Smile :-)](http://91.215.216.238/forum/Smileys/default/icon_smile.gif)
Пожелавам успешни процедури на всички ви