0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов / Надежда - тема 9
« Отговор #640 -: Юни 24, 2011, 14:29:21 pm »
Мина и моята пункция,от 3 фоликула-3 яйчица.Сега ще чакам ембриолозите да си кажат тежката дума.
Перличка, сигурно сме се засекли с теб. И аз бях днес на пункция. Поздравления за 3-те я.
« Отговор #641 -: Юни 24, 2011, 18:19:04 pm »
Дани,честити ти яйчица,ще се оплодят и трите,ще видиш!!!
Боги,браво на теб.Още 1-2 цикъла пункции  и после ти пожелавам близнаци.
« Отговор #642 -: Юни 24, 2011, 22:02:34 pm »
Здравейте момичета. И аз съм една от вас, които поради отсъствието на лекарите за втори пореден месец ще пропусна опита си. Днес ми отказаха час за 2/3 юли. Не записвали часове за първата 10-дневка на Юли. Мнооого жалко  :(. През м.Август следва ваканция на клиниката.
По моите сметки може би ще се вредя за опит най-рано края на Септември или м.Октомври. :(
Няма смисъл да се ядосвам. Така или иначе нищо не зависи от мен. Няма да се отказвам, както и няма да престана с домашните си опити. Никога не се знае. Дано да успея!
Дано всички успеем в най-скоро време да забременеем, да износим и родим живи и здрави бебета.

Ще следя темата. Ако има някаква промяна относно отсъствието на лекарите през първата 10-дневка на Юли, моля пишете!
« Отговор #643 -: Юни 24, 2011, 22:31:23 pm »
Емилия  :bighug: :bighug: :bighug:много съжалявам мила за случилото се.Не намирам думи с който да те утеша.Ти ли беше разплаканото момиче което вчера излезе от кабинета на д-р Персенска някъде към 11 часа.Много е тежко

*

milokami

• 198
  • Това ще е нашата година!
« Отговор #644 -: Юни 24, 2011, 23:17:28 pm »
Момичета, не се ядосвайте излишно.
И на мен за втори месец ми се разинават нещата за преглед и цветна снимка, НО ... какво мога да направя?! Кажете си просто, Че може би е по- добре за септември. Докторите ще се завърнат с нови сили, заредени с положителна енергия и готови да работят и да се раздават на макс.  :D

Чакам с нетърпение добри новини и желая много успех на стартиращите следващия месец.

Реших докато чакам да се изтъркули лятото, да не губя излишно време и да си направя цветната снимка в Тутракан и на есен да съм на старта.  :P
" Когато си на дъното на пъкъла,
когато си най-тъжен, най-злочест,
от парещите въглени на мъката
си направи сам стълба и излез..."
« Отговор #645 -: Юни 25, 2011, 00:24:29 am »
danielska_81 предполаам,че аз съм била,надявам се да не излизат от кабинета толкова разплакани момичета,но аз влязох към 13.15 на преглед,предполагам,че бъркаш часа.
*

rumi 84

• 215
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #646 -: Юни 25, 2011, 09:03:18 am »
Момичета ,може ли да ми пратите на ЛС телефона на д-р Шефкетова тя ми прави биопсията но никои не ми звани вече 5ден да ми кажат резултата.
Благодаря предварително.
« Отговор #647 -: Юни 25, 2011, 09:31:38 am »
Момичета ,може ли да ми пратите на ЛС телефона на д-р Шефкетова тя ми прави биопсията но никои не ми звани вече 5ден да ми кажат резултата.
Благодаря предварително.
Д-р Шевкетова днес е на ДРЗ във Варна и едва ли ще може да ти даде отговори, защото досието ти няма да е пред нея!Успех и дано резултатът е хубав!
Ние тръгваме към София след мъничко за прегледа и буквално съм се ошашкала здраво ...писна ми да съм такава и все да се притеснявам и тормозя!
« Отговор #648 -: Юни 25, 2011, 09:49:19 am »
Евита, аз съм същата! На отиване към София съм черен облак и треперя като лист, дума не обелвам, много се шашкам. АКо имам добри новини, ела ме виж на връщане... Говоря за 700 км, вместо за 350.  :lol:
Успех на прегледа ти желая! И да пишеш после, какво и що. ;)
*
« Отговор #649 -: Юни 25, 2011, 13:17:16 pm »
Боги,браво на теб.Още 1-2 цикъла пункции  и после ти пожелавам близнаци.
Благодаря, Цеци! Днес даже ембриолозите са успяли да намерят мъжа ми, че моят телефон бил извън обхват, за да му кажат, че единствената яйцеклетка дето ми извадиха се е оплодила. Утре чакаме да кажат дали е ОК, за да си я замразим.
Успех, момичета и вярвайте в успеха!
« Отговор #650 -: Юни 25, 2011, 15:10:26 pm »
Здравейте, момичета. На прегледа през май ми казаха, че мога да започна втория си опит през юли. Миналата година се обадих за час за начало на стимулация, когато ми дойде цикъла. нямаше никакъв проблем да ми запишат час за 2-ри ден. Сега трябва пак да си запазя час. По предварителни сметки това трябва да е около 8.07-10.07. въпросът ми е - трябва ли от сега да звъня за час или пак е, когато ми започне? Много съм притеснена... Юли е най-добрия момент за мен да направя опита... Благодаря предварително за отговорите... А за кой ден записват ,щом за първата десетдневка отказват?
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #651 -: Юни 25, 2011, 17:28:46 pm »
Здравейте момичета, искам да попитам на някоя от вас правили ли са биопсия на 4 ден след овулация, вместо на 5? Аз днес бях на преглед, фоликула още не се е спукал, 28 мм е и док ме прати да ми бият прегнил. В понеделник пак ще гледаме дали се е спукал, и ако е, то се притеснявам дали биопсията може да се направи в четвъртък, което ще е 4 ден, тъй като в петък имам служебно пътуване, което не мога да отложа.

Евита 1717, аз бях в клиниката между 14 и 16 часа, ако си била по това време за преглед може да сме се засекли :)

Трандолинка, аз последния път си записах часа за стимулация в деня, в който ми дойде. Винаги си е била такава практиката по къс протокол. Дано да ти се падне старта след 10 юли и да можеш да започнеш.
« Последна редакция: Юни 25, 2011, 17:32:19 pm от iva17 »
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #652 -: Юни 25, 2011, 17:54:57 pm »
Здравейте момичета, искам да попитам на някоя от вас правили ли са биопсия на 4 ден след овулация, вместо на 5? Аз днес бях на преглед, фоликула още не се е спукал, 28 мм е и док ме прати да ми бият прегнил. В понеделник пак ще гледаме дали се е спукал, и ако е, то се притеснявам дали биопсията може да се направи в четвъртък, което ще е 4 ден, тъй като в петък имам служебно пътуване, което не мога да отложа.
Аз не съм специалист, но ще ти кажа при мен как е. В петък ми аспирираха една я. и ми назначиха биопсия за сряда, което е на 5-тия ден след пункцията. Моят съвет към теб е да се обадиш на секретарките и да си обясниш проблема, ако не ти се чака до понеделник. Аз така правя. Те коментират с лекуващия лекар и после ти казват как стоят нещата и какво да направиш. Всичко друго си е "разсъждения на тема". Според мен така е най-добре. Предпочитам да задавам въпроси, които могат и да им прозвучат глупаво, но тъй като макар и да съм доктор  :D, не съм лекар, за себе си съм решила така. А предвид, че си на преглед в понеделник - направо можеш да попиташ доктора. Успех!
« Последна редакция: Юни 25, 2011, 17:56:45 pm от Bogi »
*

iva17

• 915
« Отговор #653 -: Юни 25, 2011, 19:12:51 pm »
Благодаря за отговора, Боги. Аз днес казах на док, но той ми отговори да дойда е понеделник и тогава ще го мислим. Питах по принцип дали някой е правил биопсия в друг ден от 5-и и дали е толкова задължително да е само на 5 ден. Тази тема е напълно нова за мен и много неща не са ми ясни. Гледах в темата за биопсиите, но тя не е толкова активна, а и тази темичка и вас си ви чуствам по-близки :) Иначе му имам пълно доверие на д-р Стаменов, щом ме вика в понеделник,  значи има някакъв шанс да стане в четвъртък.
А къде изчезнаха Вили и Тара да разкажат как върви мътенето :)?
« Последна редакция: Юни 25, 2011, 19:19:24 pm от iva17 »
« Отговор #654 -: Юни 25, 2011, 19:24:52 pm »
Иве, ти ли беше мацката, която влезе за коментар на биопсия?Аз бях след теб  :wink:Сега като чета, не си била ти, май ... аз бях намер 1 в следобедният списък и чакахме със съпругът ми.Бях с черна блуза и черен панталон ...
Прегледа мина, завърнахме се, биопсийка ме чака следващият месец  :(

Изписа ми отново Метфогама, но този път е с добавка Мелатонин  8O, като влязохме в търновска аптека и ми казаха като ми го даваха, че е сънотворно 8O 8O 8O, има ли нещо такова наистина?
« Последна редакция: Юни 25, 2011, 19:33:57 pm от evita1717 »
« Отговор #655 -: Юни 25, 2011, 19:51:55 pm »
Евита, във форума ще намериш доста инфо за мелантонина, д-р Стаменов напоследък го изписва. Наистина мелантонина спомага на съня, дори се препоръчва за хора пътуващи по места с часова разлика, но освен това обновява клетките и до колкото знам често го дават в комбинация с Метфоргама за по-добри яйцеклетки.
« Отговор #656 -: Юни 25, 2011, 19:56:10 pm »
"...Мелатонинът се счита за най-силния антиоксидант. Неговата способност да взаимодейства със свободните радикали му дава прозвището "метач". Ако съпротивителните сили, поддържани от мелатонина намалеят, организмът е много по-уязвим към свободните радикали, които водят до увреждане на клетките и бързо остаряване. Може да се каже, че мелатонинът е хормон на младостта..."
http://apteka.framar.bg/01000104/%D0%BC%D0%B5%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BD-%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB-1-%D0%BC%D0%B3-60-%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D1%84%D0%B0%D1%80%D0%BC
Споко Евче, за добро е и е безвредно!
Дано Ви се отвори късмета, дано!
Стискам Ви палци!

Перличка, Дари - какво става с вас момичета, мисля ви...

Ивче- добре върви, надявам се. Хиперстимулацията почти отшумя. Рядко усещам придърпване около пъпа. Напира ме желание за секс, в съня си усещам оргазъм... Споделям го , защото по принцип съм заспала и такова чудо от тинейджърските години не е било. Надявам се дефекта да се превърне в ефект  :D Викам си, щом си усещам матката , значи там се случва нещо, дето шантавият ми мозък определя като оргазъм?!? Тревожа се , че нямам прокървяване, което да говори за имплантация. Има ли имплантация при някой без кървене,а?
« Последна редакция: Юни 25, 2011, 20:01:50 pm от New Love »
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
*

iva17

• 915
« Отговор #657 -: Юни 25, 2011, 19:59:01 pm »
Евита, аз бях, но не чаках за коментар, аз проследяване :) Даже по едно време си бяхме само тримата с вас, мина акушерката и каза, че док ще се забави още половин час. Аз бях влязла през телефона в темичката ни и прочетох, че си тръгнала за преглед, сметнах времето за път и и бях сигурна, че си от първите номера за преглед, но ми беше неудибно да попитам :) Аз влязох преди вас точно, така се падна, док ми беше казал да мина без да записвам час, предполагам, защото съм за много бързо.  Но пак не се беше спукал инатливия фоликул, сега с прегнила няма мърдане :) А за мелатонина знам, че е за сън също, но съм уебедена, че го изписват я за качеството яйцеклетките, я за нещо сруго, но не и в качеството му на сънотворно. Както и метфогамата я пием за качеството на яйцеклетките, а иначе е противодиабетен препарат. Не го мисли, щом док го изписал, има за какво :) Успех и се радвам, че се видяхме :)  

Вили, и аз съм така след стимулация и трансфер-много ми се прави секс и точно като теб съм получавала оргазъм в съня си :) А на мен и като тинейджърка не ми се е случвало да имам такива сънища :) Трябва да го приемаме като бонус от стимулацията :) А относно кървенето, аз един път само за кратко бях бременна и не съм имала имплантационно кървене. То е индивудуално и не е задължително. Стискам ти палци!  
« Последна редакция: Юни 25, 2011, 20:33:43 pm от iva17 »
*
« Отговор #658 -: Юни 26, 2011, 09:36:53 am »
Вили, много мило че ни мислиш! Аз от четвъртък пазя леглото с единственото ембрионче, което ми върнаха....дните са безкрайно дългиииии! Опитвам се да спра и цигарите и става още по-трудно и мъчително!Пия си лекарствата и чакам да минат дните до теста!
Чувала съм че не всеки път има имплантационно кървене така че не се притеснявай! Броиш ли дните до теста  :wink: Успехххх чакаме те съ хубави новини!
« Отговор #659 -: Юни 26, 2011, 09:50:05 am »
Добре де, сега е лято, организмът много повече усвоява метанонина, защо да го приемаме като лекарство? Не е ли по-добре да се излагаме 30-40мин на слънце?
Относно метформинът - казват, че бил добър за яйцеклетките, макар че в листовката нищо такова не е посочено.