Евита, аз бях, но не чаках за коментар, аз проследяване
Даже по едно време си бяхме само тримата с вас, мина акушерката и каза, че док ще се забави още половин час. Аз бях влязла през телефона в темичката ни и прочетох, че си тръгнала за преглед, сметнах времето за път и и бях сигурна, че си от първите номера за преглед, но ми беше неудибно да попитам
Аз влязох преди вас точно, така се падна, док ми беше казал да мина без да записвам час, предполагам, защото съм за много бързо. Но пак не се беше спукал инатливия фоликул, сега с прегнила няма мърдане
А за мелатонина знам, че е за сън също, но съм уебедена, че го изписват я за качеството яйцеклетките, я за нещо сруго, но не и в качеството му на сънотворно. Както и метфогамата я пием за качеството на яйцеклетките, а иначе е противодиабетен препарат. Не го мисли, щом док го изписал, има за какво
Успех и се радвам, че се видяхме
Вили, и аз съм така след стимулация и трансфер-много ми се прави секс и точно като теб съм получавала оргазъм в съня си
А на мен и като тинейджърка не ми се е случвало да имам такива сънища
Трябва да го приемаме като бонус от стимулацията
А относно кървенето, аз един път само за кратко бях бременна и не съм имала имплантационно кървене. То е индивудуално и не е задължително. Стискам ти палци!