Благодаря ви на всички, сладуранки! В последно време много се окалпазаних и даже лекарствата по едно време бях спряла да ги пия... Но, сега пак съм на линия
Криси, рита бебчо и даже милото слага ръка да го усети и се радва
. Дано да едрее все така бебчо, че сигурно и ние ще сме някъде там - около 36тата седмица... Вале, ще се радвам да се видим в Майчин дом - от 27 август ще трябва да съм там - чудя се какво ще правя цял месец по-рано
Но, както вече ми тежи и съм с доста голям диаметър коремче вече, сигурно тогава ще съм в инвалидна количка и само ще лежа
))) Онзи ден, на прегледа, се бяха събрали доста бременлинки в коридора и те като ме видяха решиха, че вече скоро ще раждам и ми направиха място да седна. То, моето коремче, беше сравнимо само с това на една бременлинка в 8-мия месец. Чудя се аз тогава на какво ще приличам
. Милото само ми се смее и ми казва, че съм като глътнала футболна топка, а скоро ще заприличам на картоф с четири забити клечки
)) После се усмихва, гали коремчето и ме успокоява, че всичко е наред. Да бе, онзи ден влязох в един магазин за дрехи, избрах си няколко големи туники и като се видях с тях в огледалото направо онемях. И вкъщи имаме цяло голямо огледало, но там - в магазина - направо останах потресена от новите си размери... От 58 кг, съм станала вече близо 70 кг. И то в началото на 6-тия месец .... Но, поне изборът на бебешки вещи ме успокоява и с всяка закупена играчка ми става все по-весело и с нетърпение очаквам бебчо да се роди и да се радва на всичко, което сме му приготвили с милото