0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на rosefromstars
« Отговор #720 -: Април 25, 2012, 10:42:08 am »
Дай Боже, Халичке! И на мен много ми се иска. Е, то сабя ще покаже  :wink: Сега като се сетя, че трябва да се обаждам да запазвам часове за София за другия месец и като се сетя, че пак ще пътувам - направо ми прилошава! ....  :balk_136:
« Последна редакция: Април 25, 2012, 11:25:55 am от rosefromstars »
« Отговор #721 -: Май 10, 2012, 18:01:49 pm »
 Рози как си слънчицееее? :balk_21: :balk_21: :balk_21: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #722 -: Май 17, 2012, 14:36:41 pm »
 Рози как си слънце? Нищо не казваш :balk_77:. Как вървят нещата при вас? Бебчо расте ли :babyflips:? Hайде ,половината,че и малко повече мина. Mного цунки кукло о всичко най-добро :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21: :goodluck: :goodluck: :goodluck:.
« Отговор #723 -: Май 21, 2012, 16:51:45 pm »
Ех, Марги, благодаря, че ме навестяваш! Покрай лични проблеми, вируси в компа и щъкания по прегледи - не остана време да пиша! Съжалявам! Но, за щастие - всичко е наред! Със сини гащички сме! Вървим си точно в седмиците и сме доста едрички! Слава Богу за всичко! Но, ще трябва да ме приемат 1 месец по-рано преди термина за наблюдение в Майчин дом в София. Така че, сега усърдно събирам и купувам бебешки неща, че няма време - август месец в жегите никъдя няма да ходя и само ще лежа. Ще гледам, за тези оставащи 2 месеца, да смогна с всичко. А, ти как си? Как върви пролетното настроение?  :)
« Отговор #724 -: Май 22, 2012, 09:13:01 am »
Браво миличка много се радвам че си добре.Най-хубавото предстои.Пазарувай пък като дойдеш в Майчин дом ще мина на едно посещение през теб да знаеш :wink:
« Отговор #725 -: Май 22, 2012, 12:12:18 pm »
Рози, честити ти сини гащички! Колко сте големи? Радвам се, че всичко ви е наред и добре се движите, а това че е малко по-едро - не се притеснявай и ние сме така  :lol: Гени, какво да се прави  :lol:
Успех с покупките и щастлива бременност!
*
« Отговор #726 -: Май 22, 2012, 22:49:08 pm »
rose как си мила? усещаш ли ритниците на малкия вече? Скоро няма да се спира :)
Това е хубаво, че сте едрички и моята госпожица добре че беше едричка, та в като се роди в 36г.с беше 3300 :) За това похапвай на воля :) Сега вече носим дрешки за 3месеца :)
« Последна редакция: Май 22, 2012, 22:52:54 pm от Krisi88 »

*
« Отговор #727 -: Май 23, 2012, 17:29:57 pm »
мили4ка  4естити   сини гащи4ки  и  от мен,и  леки  оставащи  месеци!! :bori_002: :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
*
« Отговор #728 -: Юни 04, 2012, 18:43:29 pm »
Честити сини гащи ,  хайде бърза да купувате всичко че то не останало.Докато се усетиш и ще е дошло време да се срещнете очи в очи с бебчето. :bighug:
« Отговор #729 -: Юни 09, 2012, 13:13:18 pm »
Благодаря ви на всички, сладуранки! В последно време много се  окалпазаних и даже лекарствата по едно време бях спряла да ги пия... Но, сега пак съм на линия :) Криси, рита бебчо и даже милото слага ръка да го усети и се радва :) . Дано да едрее все така бебчо, че сигурно и ние ще сме някъде там - около 36тата седмица... Вале, ще се радвам да се видим в Майчин дом - от 27 август ще трябва да съм там - чудя се какво ще правя цял месец по-рано :? Но, както вече ми тежи и съм с доста голям диаметър коремче вече, сигурно тогава ще съм в инвалидна количка и само ще лежа :)))) Онзи ден, на прегледа, се бяха събрали доста бременлинки в коридора и те като ме видяха решиха, че вече скоро ще раждам и ми направиха място да седна. То, моето коремче, беше сравнимо само с това на една бременлинка в 8-мия месец. Чудя се аз тогава на какво ще приличам ;) . Милото само ми се смее и ми казва, че съм като глътнала футболна топка, а скоро ще заприличам на картоф с четири забити клечки :))) После се усмихва, гали коремчето и ме успокоява, че всичко е наред. Да бе, онзи ден влязох в един магазин за дрехи, избрах си няколко големи туники и като се видях с тях в огледалото направо онемях. И вкъщи имаме цяло голямо огледало, но там - в магазина - направо останах потресена от новите си размери... От 58 кг, съм станала вече близо 70 кг. И то в началото на 6-тия месец .... Но, поне изборът на бебешки вещи ме успокоява и с всяка закупена играчка ми става все по-весело и с нетърпение очаквам бебчо да се роди и да се радва на всичко, което сме му приготвили с милото :)
« Отговор #730 -: Юни 16, 2012, 19:44:54 pm »
Ох, пак получих ишиас и отоци в крата, и едни подутини на стъпалата и едва ходя пак :( . Но нищо - целта си заслужава! Обаче има промяна в плана и ще си остана да си раждам тук в Бургас. Време е за море и ви желая на всички приятни и щастливи почивни дни! :)
« Отговор #731 -: Юни 18, 2012, 19:53:23 pm »
мила,леки и безпроблемни оставащи месеци до финала. Пожелавам ти да са още по емоционални и приятни от предходните.
Излишните килограми се свалят, важното е мама и  бебче да сте добре и да му се радвате много.
Много  :balk_21: :balk_21: :balk_21:  и   :bighug::bighug::bighug:

« Отговор #732 -: Юни 20, 2012, 18:56:14 pm »
 Розичка сладка,леки оставащи месеци миличка и приятно прекарване на лятото :balk_177:. Пази се сладуранка такава.Цункам те :balk_21: :balk_21: :balk_21: :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck:
*
« Отговор #733 -: Юни 21, 2012, 12:46:27 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #734 -: Юли 28, 2012, 01:43:53 am »
 :bighug: :bighug: как си? Малко остава до срещата с бебчо :)

« Отговор #735 -: Август 22, 2012, 22:41:19 pm »
Здравейте, милички! Радвам се, че се сещате за мен :) Слава Богу всичко за сега е наред и дай Боже и за напред да е така. Времето наближава наистина. Утре съм на преглед... Криси, цунки на малката бебка от мен! Успех на всички!  :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #736 -: Август 30, 2012, 00:04:20 am »
Как мина прегледа?Сигурно се подготвяш вече( психически) за раждането. Не се притеснявай, бьрзо минава като се почне пьк и накрая е най-хубаво... Като гушнеш бебока. Леко раждане!
« Отговор #737 -: Август 30, 2012, 11:56:49 am »
 Розичкааааа,леко раждане слънчице :crossfingers:. Чакаме със затаен дъх новината...Много те гушкам миличка :goodluck: :goodluck: :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug: :balk_104:.
« Отговор #738 -: Септември 13, 2012, 15:46:18 pm »
как си мила?
« Отговор #739 -: Септември 23, 2012, 21:28:58 pm »
Здравейте отново! Чудото се случи на 13 септември! Вече ангелчето е при мен! :) Момченце - 3 кг. и 50 см. Чак сега се прибрахме от болницата. Имаше малко усложнения, но общо взето сме добре и за сега сме под наблюдение само. Доста сме уморени и режимът през 3 часа ни изтощава, но радостта е преди всичко и тя компенсира всичко! :bori_002: :cheerleader: :bighug:
« Последна редакция: Септември 23, 2012, 21:33:16 pm от rosefromstars »