Здравейте, сладуранки! Малко се поизгубих, защото имах доста проблеми и по едно време ми писна от всичко. Но, вече отново съм на линия!
Д-р Сигридов е страхотен лекар! Пожелавам на всички най-скорошни срещи с него! Прегледа мина много добре и за сега 70% сме със сини гащи, но все още не е сигурно. Милото ми бебче ни помаха с една ръчичка, а с другата показа ОК! Беше свило пръстленца и само палецът беше изправен и това си е ок!
Успяхме да му цъкнем едно фото, докато махаше с ръчичка. От сега си е много много палаво бебче - повече от 30 минути ме гладаха, защото бебчо постоянно мърдаше. За съжаление не успях да дам кръвта в Майчин дом за скрининга, защото прегледът ми беше в 15:30 ч., а те вече бяха затворили.
Така че, ако не сте от София - ЗАПИСВАЙТЕ СИ ЧАСОВЕТЕ ПРИ Д-Р СИГРИДОВ ЗА СУТРИНТА, ЗАЩОТО МАЙЧИН ДОМ ЗАТВАРЯТ КЪМ 14 ЧАСА, А КРЪВТА С ЕХОГРАФИЯТА И ДАННИТЕ ОТ ПРЕГЛЕДА, ТРЯБВА ДА ГИ ЗАНЕСЕТЕ ЛИЧНО ТАМ! Това не го знаех и си отстанах без скринига, а само с прегледа
.
Много съм благодарна на Административния Отдел на Юниън Ивкони, които във връзка с грешките и проблемите свързани с предното ми пътуване с автобусите от тяхната фирма, ми изпратиха извинително писмо и разгледаха молбата ми изключително бързо. Дадоха ми карта за пътуване с 20% намаление и така билетите ми до София от 50 лв. струват вече 38 лв.
Така че, не се притеснявайте да пускате жалби до Административния Отдел на фирма Юниън Ивкони, когато се случат неприятни грешки! Но, за съжаление, този път пътуването ми до София и обратно беше неприятно - на отиване до мен седна една възпълничка дама, а пред мен един възпълничък господин, който си опъна седалката назад - така 6 часа-цяла вечер не можех да мръдна на никъде и само се свивах на 4... На връщане пък - пак 6 часа - от Нова загора ли беше, Стара загора ли, не помня вече, се качи едно момиче, което явно не беше много добре с психиката, и още с качването си реши, че трябва да седне на моето място, въпреки че билета ми си беше за това място. През цялото време не спря да приказва по телефона си (дали наистина говореше с някого малко ме съмнява) и да се ръчка, сумти и бута. Сумтеше постоянно като някой змей... Добре че, толкова ми се спеше, че през повечето време спях и дремех. После 3 дни ме болеше корема от кошмарното пътуване...