0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на rosefromstars
« Отговор #680 -: Март 07, 2012, 12:29:51 pm »
Намислила съм да пера и диваните, въобще мисля да изпера цялата къща, че направо нещо не мога да се понасям. Поне от два дни, слава Богу, съм със запушено носле. Милото ми казва, че било само в съзнанието ми, но направо не мога да дишам, а да сменям котешките тоалетни е страшно за мен. Той за сега ме отмени, да видим до кога. Явно от бременността нещо осезанията ми са се изострили и направо полудявам от миризми, та чак ми прилошава и ми се гади... Кофти...
Не си само ти така  :lol: Милото също ми казва, че всичко е само в главата ми, но само аз си знам какви миризми усещам. За котката мога да ти препоръчам следното: ако ти понасят миризмата на лавандула или лимон, в бутилка с пулверизатор разтваряш сокът от 1 лимон с вода и напръскваш местата, където е маркирала или от солите за вана - лавандула (имат по-силна миризма) ги разтваряш по същия начин. Надявам се да ти помогне  :bighug:
*
« Отговор #681 -: Март 07, 2012, 12:49:05 pm »
Роуз и а така се мъча с някакъв грип, хич не е приятно :( а като легна уж да си почивам и бебето ми тежи на дробовете и плюс запушен нос, всеедно дишам през сламка от 2 дена :( и аз се лекувам тука с някакви глупости, но ни се размина АБ :) оправяй се по-бързо :) кога ти е термина? В коя седмица си вече ?
 :bighug: :bighug:

« Отговор #682 -: Март 07, 2012, 21:00:33 pm »
Благодаря ви Марги, Жулианче, Кармен и Криси.
Марги, бивам за сега. Само анемията взе да се завръща и малко ме притеснява, че толкова бързо се завърна... Щом сега е така, какво ще бъде, ако съм в 8-9тия месец? Направо ужас...
Жулианче, това с глезенето не ми е много по-моята част, но все пак си поръчах един екстрактор с пара да ми помага в чистенето, че се побърквам вече с тези котки... Приемам го като глезене  :wink:
Кармен, благодаря ти за съвета! Определено ще пробвам и с двете! Много благодаря!
Крис, в някъде 10-11та седмица съм изглежда, в понеделник съм на предглед и доки ще каже... Иначе терминът ми е 26 септември... Дано и при теб скоро да премине грипът!

Благодаря ви, че ме наглеждате! Цунки!  :kiss: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #683 -: Март 08, 2012, 10:05:36 am »
Честит Празник миличка!Пожелавам ти да си много здрава, щастлива и обичана и леки оставащи месеци :) :bighug: :bighug:
« Отговор #684 -: Март 08, 2012, 11:00:15 am »
Честит празник! Много здраве,любов,щастие,късмет и по-полека с чистенето! :balk_102:

П.П. Това с екстрактор с пара не е глезене
*
« Отговор #685 -: Март 08, 2012, 14:52:50 pm »
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!
« Отговор #686 -: Март 08, 2012, 16:11:40 pm »
Честит 8-ми март! :)
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

Вярвайте в Бог!Там,където свършват човешките сили,идва място за чудото!
« Отговор #687 -: Март 08, 2012, 16:46:49 pm »
rosefromstars Честит Празник!  :hug2: бъди обичана, желана, мечтана и незабравима!
Ние с теб май вървим задено  :lol:
« Отговор #688 -: Март 08, 2012, 17:51:01 pm »
Мила Розичка,винаги се стреми към върха, каквото и да ти струва това! Винаги се стреми към победи, каквото и да ти струва това! Бъди вдъхновителка и вълшебница, и съзидателна, и животворна сила! Бъди жена!Честит 8-ми март :balk_16: :balk_101: :balk_102:
« Отговор #689 -: Март 08, 2012, 20:02:16 pm »
« Отговор #690 -: Март 08, 2012, 21:57:59 pm »
Рози честит 8ми март!!!
« Отговор #691 -: Март 12, 2012, 10:59:54 am »
Благодаря ви, много на всички за прикрасните пожелания! Да ви се връщат тъпкано!  :wink:  :flower:
Малко отсъствах, защото сега пък имам проблем с екстрактора, който се оказа нещо дефектен  :(. В събота го получих, в неделя се свързахме с отдела и ни казаха да го върнем. Днес в понеделник го върнахме по Спийди. Само че, си изтървах часа днес при д-р Сигридов, но ми дадоха час за другия четвъртък, слава Богу. Въобще все проблеми....
« Последна редакция: Март 12, 2012, 11:01:55 am от rosefromstars »
« Отговор #692 -: Март 12, 2012, 20:56:29 pm »
Роузи не се тревожи д-р Сигридов е прекрасен поне така чувам  :D дано всички пациентки на клиниката на "Надеждата" стигнем до него  :D.След прегледа да разкажеш как е минало  :D

Вярвам!!!!
« Отговор #693 -: Март 15, 2012, 20:01:23 pm »
Разбира се, Бебче, ще разкажа! Дай Боже, скоро всички да се съберем там!  :)
« Отговор #694 -: Март 30, 2012, 21:29:27 pm »
 :balk_21: :balk_21: :balk_21: :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck:
*
« Отговор #695 -: Март 31, 2012, 12:37:43 pm »
Роуз къде се губиш? Нещо не те виждам нито тук, нито в темата на коремчетата:) как си? Всичко наред ли е? Сложи една лентичка да те следиме в коя седмица си вече  8)

« Отговор #696 -: Април 08, 2012, 21:11:38 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug: :balk_104: :balk_104: :balk_104:
« Отговор #697 -: Април 11, 2012, 10:06:26 am »
Здравейте, сладуранки! Малко се поизгубих, защото имах доста проблеми и по едно време ми писна от всичко. Но, вече отново съм на линия!
Д-р Сигридов е страхотен лекар! Пожелавам на всички най-скорошни срещи с него! Прегледа мина много добре и за сега 70% сме със сини гащи, но все още не е сигурно. Милото ми бебче ни помаха с една ръчичка, а с другата показа ОК! Беше свило пръстленца и само палецът беше изправен и това си е ок!  :wink: Успяхме да  му цъкнем едно фото, докато махаше с ръчичка. От сега си е много много палаво бебче - повече от 30 минути ме гладаха, защото бебчо постоянно мърдаше. За съжаление не успях да дам кръвта в Майчин дом за скрининга, защото прегледът ми беше в 15:30 ч., а те вече бяха затворили. Така че, ако не сте от София - ЗАПИСВАЙТЕ СИ ЧАСОВЕТЕ ПРИ Д-Р СИГРИДОВ ЗА СУТРИНТА, ЗАЩОТО МАЙЧИН ДОМ ЗАТВАРЯТ КЪМ 14 ЧАСА, А КРЪВТА С ЕХОГРАФИЯТА И ДАННИТЕ ОТ ПРЕГЛЕДА, ТРЯБВА ДА ГИ ЗАНЕСЕТЕ ЛИЧНО ТАМ!   Това не го знаех и си отстанах без скринига, а само с прегледа  :( .
Много съм благодарна на Административния Отдел на Юниън Ивкони, които във връзка с грешките и проблемите свързани с предното ми пътуване с автобусите от тяхната фирма, ми изпратиха извинително писмо и разгледаха молбата ми изключително бързо. Дадоха ми карта за пътуване с 20% намаление и така билетите ми до София от 50 лв. струват вече 38 лв. Така че, не се притеснявайте да пускате жалби до Административния Отдел на фирма Юниън Ивкони, когато се случат неприятни грешки!
Но, за съжаление, този път пътуването ми до София и обратно беше неприятно - на отиване до мен седна една възпълничка дама, а пред мен един възпълничък господин, който си опъна седалката назад - така 6 часа-цяла вечер не можех да мръдна на никъде и само се свивах на 4... На връщане пък - пак 6 часа - от Нова загора ли беше, Стара загора ли, не помня вече, се качи едно момиче, което явно не беше много добре с психиката, и още с качването си реши, че трябва да седне на моето място, въпреки че билета ми си беше за това място. През цялото време не спря да приказва по телефона си (дали наистина говореше с някого малко ме съмнява) и да се ръчка, сумти и бута. Сумтеше постоянно като някой змей... Добре че, толкова ми се спеше, че през повечето време спях и дремех. После 3 дни ме болеше корема от кошмарното пътуване...
« Последна редакция: Април 11, 2012, 10:10:02 am от rosefromstars »
« Отговор #698 -: Април 11, 2012, 10:40:43 am »
Сега, тук в Бургас, се насочих за ЖК към д-р Гамишев, защото д-р Мърмърова излиза в отпуска през летните месеци, а аз все пак искам да ходя на прегледи... Той ме прие и за два дни успяхме да уредим всичко. Даже ми издаде болнични поради рисковата ми бременност и вече до раждането съм в болнични... То, голяма бюрокрация, голямо чудо....
1- взима се от личния лекар направление за водене по ЖК, като е отметнато в направлението точка 9, и се носи на гинеколога
2- носи се, подпечана от личния лекар, амбулаторна карта на гинеколога
2- взима се от банката уведомление за банковата сметка, която да се предстви пред нои и нап; дава се на работодателя или на счетоводителя или носи се в упраление "Социално осигуряване" (за град Бургас - "пенсионното" до колодрума срещу х-л Космос)
3- попълва се Декларация за банковата сметка за изплащане на паричните обезщетения и помощи от ДОО (приложение №7 към чл.8 ), дава се на работодателя или на счетоводителя или носи се в упраление "Социално осигуряване" (за град Бургас - "пенсионното" до колодрума срещу х-л Космос)
4- попълва се заявление за издаване на Персонален идентификационен код за проверка на осигурителния статус чрез интернет, което се носи в упраление "Социално осигуряване" (за град Бургас - "пенсионното" до колодрума срещу х-л Космос)
5- взима се болничния лист, коисто се прилага към по-горните документи и се дава на работодателя или на счетоводителя или се носи в упраление "Социално осигуряване" (за град Бургас - "пенсионното" до колодрума срещу х-л Космос)
6- Проверява се Здравно осигурителният статус и се доплаща за месеците, които не са платени здравни осигуровки в НАП (за гр.Бургас - до Общината, бившият Трезор); Принтира се копие от страницата на НАП за Здравноосигурителния статус, където се посочва че лицето е с непрекъснати Здравноосигурителни права и документът се прилага към останалите по-горе документи, които се представят пред работодателя или на счетоводителя или се носят в упраление "Социално осигуряване" (за град Бургас - "пенсионното" до колодрума срещу х-л Космос)

п.п. Ако съм изтървала нещо ще пиша пак...
« Последна редакция: Април 11, 2012, 10:47:46 am от rosefromstars »
« Отговор #699 -: Април 12, 2012, 09:52:04 am »
Добре дошла мила Роузи! гадно пътуване си имала, милата. Важното е, че бебо е добре. за скрининга - имах същия проблем. В края на 11 седмица ми направиха ехографията, а в началото на 12 - кръвните изследвания. В лабораторията си носих само резултатите от изследването с ехографа. Не се притеснявай, че сега нямаш скрининг, в 16/20 седмица пак се пуска по осмотрение на АГ-то. Всичко ще е наред  :grouphug: