0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на rosefromstars
« Отговор #660 -: Февруари 18, 2012, 23:37:46 pm »
Жули, в Шейново не слагат епидурална упокойка. Там явно е заложено на естественото раждане, поне така чух. Ти как мислиш?
Крис, заради възможността да се усложнят нещата не ми се ще да рискувам в частна клиника. То, ако искам, ще отида в някой скъп хотел и ще си извикам акушерката там. За проблемните случай това не важи. Поради това и аз реших да се насочвам към болнично заведение. Но, ми е трудно да избера. За сега, Токуда водят в класацията, но пък, ако се наложи да остана по-дълго време за наблюдение, таксата идва вече доста солена.... Права си, че не трябва да му мисля толкова. Засега съм си харесала д-р Лазарова от там и мисля да отида на един преглед, а може и ЖК-то поне да водя там. Ако се откажа от тях в последния момент, то няма да ми се сърдят, надявам се. Така ще може да останат като вариант до края. А, през това време, може и да размисля, за някоя друга болница, знам ли... То само ще си покаже.
Марги, благодаря ти за прекрасните пожелания и че си с мен! Дано, дай Боже, скоро да се радваме заедно и на твоите  :bfp:  ! Цунки!   :kiss: :pink_dust_1: :green_dust_1:  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Февруари 18, 2012, 23:39:19 pm от rosefromstars »
*
« Отговор #661 -: Февруари 19, 2012, 12:02:58 pm »
мила 4есттито  сар4ице,и много   спокоини   остажащи   месеци :bighug: :cloud9:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #662 -: Февруари 19, 2012, 18:50:44 pm »
 Леки оставщи месеци ,Рози preggo :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: .Обичкаме си те :balk_21: :balk_21: :balk_21:
« Отговор #663 -: Февруари 21, 2012, 15:39:57 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :balk_104: :balk_104: :balk_104: :goodluck:
*
« Отговор #664 -: Февруари 21, 2012, 16:10:06 pm »
И от мен леки оставащи месеци!! :balk_103: Много,много ми липсваш ,ДА ЗНАЕШ!! :balk_21:
« Отговор #665 -: Февруари 22, 2012, 10:37:01 am »
 И на мен ми липсваш ,Розичка. Леки оставаащи месеци сладка preggo :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :balk_104: :balk_104: :balk_104: :goodluck:
« Отговор #666 -: Февруари 22, 2012, 10:54:14 am »
Ще липсват,няма как. Дано в най-скоро време всички да ни хване липсата.
Сега имат много по-важни задължения,а и вече ще идат в други темички,но рано или късно пак ще се съберем.
Успешни оставащи месеци и след това едно много сладко бебче  :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #667 -: Февруари 23, 2012, 08:29:33 am »
Благодаря ви, на всички, че ме навестявате! Аз съм тук и ви следя, но просто имам проблем с едната котка... Взех, че развих някаква непоносимост към миризмата й. До сега не съм имала особени проблеми, но вече направо ми се повръща щом като мине покрай мен... Всичко ми мирише на нея, а тя е нещо средно между персийка и обикновена, но обикновените не миришат така... А, тя, направо ми мирише на пор :? . Става така, че се отказвам и от някои любими мои вкусотиики, като например гъбите и захарните петлета, към които също развивам някаква непоносимост. Май ще се наложи тази котка да я дадем на някой или просто милото да я вземе на работа, където да я пусне и да се грижи за нея там. Тя е почти на годинка и не е кастрирана, така че има шанс за пълноценен живот в света... Ще видим...
« Отговор #668 -: Февруари 23, 2012, 08:47:00 am »
еее това е много гадно с котката,знам как миришат  :a_cat_03:....пускайте я някъде на свобода и се грижете за миризливка....
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #669 -: Март 01, 2012, 11:04:28 am »
Ох, не стана, Морско момиче. Милото много се е привързало към нея и не даде да я махнем. Поне онзи ден я кастрирахме и сега горката едва се съвзема от операцията. Аз пък се разболях и пия парацетамол, и ми е много гадно  :(
« Отговор #670 -: Март 01, 2012, 14:05:45 pm »
И това е решение на нещата.Кастрираните миризливки-миришат по-малко :oops:
У дома пък не една ,а три котки(бездомни) са се нанесли в къщичката на кучето ми(то умря на 02.01.2012)...какво да ти кажа-квартирантки :D.Хем не ги искам,хем ми е жал за тях и им подхвърлям по някоя почерпка...
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #671 -: Март 02, 2012, 08:01:31 am »
Ой, моите съболезнования, морско момиче. Квартирантки :))) . Хубаво, че им помагаш, че тази зима беше много тежка. Наистина по-малко ми мирише вече миризливка, но може и да е от запушеното ми носле от грипа ;) . Дано наистина да поспре да мирише, а аз съм й намислила и едно душче в скоро време, а после много пудра. Но, сега първо трябва да се оправи от операцията. Намислила съм да пера и диваните, въобще мисля да изпера цялата къща, че направо нещо не мога да се понасям. Поне от два дни, слава Богу, съм със запушено носле. Милото ми казва, че било само в съзнанието ми, но направо не мога да дишам, а да сменям котешките тоалетни е страшно за мен. Той за сега ме отмени, да видим до кога. Явно от бременността нещо осезанията ми са се изострили и направо полудявам от миризми, та чак ми прилошава и ми се гади... Кофти...
« Отговор #672 -: Март 02, 2012, 08:43:50 am »
 :bighug:  ти си сладурче
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #673 -: Март 02, 2012, 10:37:28 am »
И аз имам котенце и винаги ми е било странно когато някой каже,че котките миришели. Моята Маца ама изобщо не ми мирише,на никой от нас не мирише,даже е изключително чиста.Ние я кастрирахме още преди 7/8 месеца,защото тя се побъркваше,побъркваше и нас. От 24 часа в денонощието 23,5 тя не спираше да мяучи.
Надявам се скоро да се поуспокоиш от към миризми и след това да имаш едни спокойни 9 месеца. :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #674 -: Март 02, 2012, 17:19:51 pm »
 Ах милата Розичка. Така е сладка,през бременноста всичко може да се случи. Аз имам позната ,която изпитваше желание да яде тютюн osi_12 . Представи си.Иначе как се чувстваш ,в смисъл имаш ли силно изразени неразположения ? Много цунки ,леки оставащи месеци и ни хвърляй по едно око :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :goodluck:.
« Отговор #675 -: Март 04, 2012, 22:33:23 pm »
Благодаря ви, сладуранки! Един грип ме тръшна, че замалко не сгафих положението... Слава Богу, сега съм вече по-добре. Но, ми е още лошо...
« Отговор #676 -: Март 05, 2012, 10:47:43 am »
Ей внимавай с тези грипове,сега вече трябва много да се пазиш, даже моя съвет е да се и поглезваш повечко.
А що се отнася до неразположението, всички поне по веднъж сме казвали: Ох, на всичко съм съгласна, и да ми е лошо,и киселини да имам само чудото да стане.....
Е ето,сега ще стискаш зъбки и ще търпиш  :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21:
« Отговор #677 -: Март 06, 2012, 14:52:13 pm »
Жулианче, наистина мила с грипа трябва да се внимава. Вчера ми стана толкова лошо от парацетамола и си помислих, че това е краят. Много се уплаших... Но, слава Богу, вече съм по-добре. Най-накрая нищо няма да пия освен витамини против грипа. Той и без това взе вече да ми минава...
« Отговор #678 -: Март 06, 2012, 20:20:23 pm »
 Розичкаааааа,как си съкровище? Как е малкото  мишоче :babyflips:. Много те гушкам миличка и леки оставащи месеци :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck: :goodluck: :goodluck: :balk_104:.
« Отговор #679 -: Март 07, 2012, 11:17:58 am »
Щом минава е добре и пак ти казвам,поглезвай се,моля те. Пази се и да пазиш малкото мишленце,чу ли  :bighug: :bighug: :bighug: