Жули, в Шейново не слагат епидурална упокойка. Там явно е заложено на естественото раждане, поне така чух. Ти как мислиш?
Крис, заради възможността да се усложнят нещата не ми се ще да рискувам в частна клиника. То, ако искам, ще отида в някой скъп хотел и ще си извикам акушерката там. За проблемните случай това не важи. Поради това и аз реших да се насочвам към болнично заведение. Но, ми е трудно да избера. За сега, Токуда водят в класацията, но пък, ако се наложи да остана по-дълго време за наблюдение, таксата идва вече доста солена.... Права си, че не трябва да му мисля толкова. Засега съм си харесала д-р Лазарова от там и мисля да отида на един преглед, а може и ЖК-то поне да водя там. Ако се откажа от тях в последния момент, то няма да ми се сърдят, надявам се. Така ще може да останат като вариант до края. А, през това време, може и да размисля, за някоя друга болница, знам ли... То само ще си покаже.
Марги, благодаря ти за прекрасните пожелания и че си с мен! Дано, дай Боже, скоро да се радваме заедно и на твоите
! Цунки!