Това е,че наистина няма какво да направя.Докато на нея не й пречи,и аз не се притеснявам.Но има дни,когато с часове се мъчи и напъва и пак не се изхожда.Тогава правя масаж на коремчето и свивам крачетата,но няма никакъв ефект.За тези моменти исках да взема глицеринови свещички,но намерих само в една аптека и те отказаха да ми дадат,защото бебето било много малко.
Понеже аз съм с хроничен запек и докато червата ми припукват(доста грубо прозвуча,но не се сещам как да го опиша по друг начин) и докато излизат газове знам,че организма ми може сам да се "изходи",без чайчета или медикаменти.За малката разсъждавам по същия начин,но не съм много сигурна дали е правилно.Все пак тя е на 2 месеца,а аз съм на 25г.,има разлика
Момичета,моля ви,стига вече.Всеки си има свои възгледи за отглеждане и възпитание на децата.И от тук никой нищо не може да наложи на никого.
Едни познати пък хранят и сменят памперса на малкия точно на три часа-нито по-рано,нито по-късно(а бебето е на месец и половина).Всичко се прави в точно определена минута.На мен това ми се вижда изключително крайно,но при тях има резултат.Но и този метод не отричм,щом при някои е ефективен.Това че аз например не мога,или по-точно не искам да си гледам детето по такъв начин(а и някои майки от тук пишещите),не озчава,че и другите родители не трябва да прилагат подобни методи.Всички родители и всички деца са различни.
Дидон,и ние акахме след всяко хранене.После,за около 2 седмици акаше 3 пъти дневно и после като че ли изведнъж взе да прескача дни