anichka.bs Нормално е да си качила толкова, нормата е горе долу по кило на месец
Аз съм качила 2 кг за сега, ама аз се притеснявам после какво ще ства
krasi(ahiito) и аз много силно се надявам да имам момиченце - от малка съм си мечтала и даже име съм и измислила още от 10 годишна. За това силно се надявам правилото да важи при мен. Иначе знам не е 100% вярно, просто вече го чух от 3ма човека и започнах да се навивам, че е момиче наистина.
sunnynevi по тази логика ти трябва да имаш момченце, щом те влече соленото
Иначе и аз се храня здравословно, но наистина много зависи какво имаш в предвид от здравословно хранене - мисля че за всеки е различно. Аз лично не ям пържено, хляб и тестени неща. Поне 5 плода и 5 зеленчука на ден, ядки, нискомаслени млечни продукти и месо само на скара. За едни мои приятели, това което ям направо е отрова. Те вече са тотално изпекали според мене, защото ходят и събират някаква "специялна вода" от някаква планина, 100гр вълчи ягоди на ден за да са млади, и храна само от БИО магазини. Дори не ходят на гости и по ресторанти, защото ги е страх че може да не е БИО
Но съм съгласна с теб и също смятам, че организма сам си показва от какво има нужда и от какво не