0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов / Надежда - тема 11
« Отговор #140 -: Октомври 19, 2011, 22:23:30 pm »
Здравейте.В неделя ми беше трансфера,днес ми е 3 или 4 ден,незнам как се брои.Опитвам се да лежа и да почивам,но вече ми е доста скучно.Успех на всички в процедура.
Деня на трансфера се брои за нулев-така ми каза д-р Шефкетова
Силно стискам палци Танче :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:Да се похвалиш след 8-9 дни с  :bfp:тестче

момичета, нащо стана объркване  :lol:
ceci 75 е след трансфер, а доколкото си спомням tan4i4 вече бременее.
стискам палци и на двете за щастлив финал :goodluck:
Няма объркване  :wink: и двете са след трансфер и надявам се много скоро да се похвалят с  :bfp: :crossfingers:
П.С.Коригирам се веднага, но днешният и пост прозвуча, че трансфера и е бил в Неделя, поне аз така разбрах, т.е., че днес и е 4 ден след него  :oops:Честито и лека бременност и пожелавам!
« Последна редакция: Октомври 19, 2011, 22:29:29 pm от evita1717 »
*

milokami

• 198
  • Това ще е нашата година!
« Отговор #141 -: Октомври 20, 2011, 09:06:53 am »
Да се отчета и аз- Вчера мина без проблеми хистерото, д-р Шефкетова ми каза че съм имала 1-2 полипа и сега всичко е ок. На 8-ми ден съм на промивка. Може ли някой да ми каже колко парички е промивката, че бюджета почва малко да се клати?

Хайде, чакам с нетърпение добрите новини. :D :crossfingers: :goodluck:
" Когато си на дъното на пъкъла,
когато си най-тъжен, най-злочест,
от парещите въглени на мъката
си направи сам стълба и излез..."
« Отговор #142 -: Октомври 20, 2011, 09:33:55 am »
Моята промивка след хистерото беше 20 лв. :)

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
« Отговор #143 -: Октомври 20, 2011, 10:15:40 am »
И аз мисля,че стана някакво объркване.Моят трансфер беше в неделя,а Танчето май е по-бременна от мен,но нека тя уточни.
« Последна редакция: Октомври 20, 2011, 11:17:57 am от ceci 75 »
« Отговор #144 -: Октомври 20, 2011, 11:02:57 am »
Няма нищо,да аз бременея.Просто исках да вметна ,че когато беше моят трансфер ми обесниха,че този ден се брои за нулев.Желая слънчев и усмихнат ден на всички.

Като се обадиш на спешния те ще ти кажати честито
*

rumi 84

• 215
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #145 -: Октомври 20, 2011, 12:01:26 pm »
Здравейте момичета в неделя нали са изборите дали ще работи клиниката защото аз мисля да хода да си направа теста тогава ми е 11ден от трансфера пожелавам успех на всички,
*
« Отговор #146 -: Октомври 20, 2011, 12:03:38 pm »
Руми, най-добре се обади и питай дали ще работят. Така ще си сигурна, че няма да се разхождаш напразно. Успех!

« Отговор #147 -: Октомври 20, 2011, 12:18:13 pm »
То сега и аз се заглеждам и виждам, че объркването е станало, защото tan4i4 е искала явно да цитира, но не е излязло като цитат и оттам е подвеждането  :lol:

Не вярвам да не работи клиниката по време на изборите.Със сигурност ще има дежурни, но най-точна информация ако се звънне и попита.

Руми,  :crossfingers: за  :bfp: !!!
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #148 -: Октомври 20, 2011, 12:59:51 pm »
Като знам с какви темпове работи клиниката, дълбоко ме съмнявама, че няма да работи заради изборите. Все пак се гласува до 19 ч., най-много да си тръгнат по-рано. Руми, стискам палци за теста :)
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*

rumi 84

• 215
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #149 -: Октомври 20, 2011, 13:02:30 pm »
мерси
*
« Отговор #150 -: Октомври 20, 2011, 13:15:27 pm »
Току що се обадих - потвърдено, клиниката ще работи  :D

*
« Отговор #151 -: Октомври 20, 2011, 14:57:31 pm »
Здравейте момичета,имам нужда от вас!На 6.10 ми сложиха декапептил(блокож)и док каза да запиша час за 27.10.Преди малко ми се обади акушерка от клиниката и ми казва-"Вие днес не сте ли на инжекция?" аз казвам не на 27 съм,тя-"Тук е записано за 20,сигурно е грешка ще го поправя".Аз веднага я попитах ако трябва да отвам ,тя каза,че няма проблем остава за 27 ноооооооооооооооо ми размъти мозъка.Дали док не се е объркала,дали аз не съм разбрала,дали сетрата грешно е записала?Значи от 6 до днес са 14 дена,а от 6 до 27 са 21 дена,след колко дена се ходи на преглед за започване на стимулация или при всеки е различно?Уффффффффффффффф така се оматах и вас омотах сигурно,моля ви какво мислите вие ?
Няма начин да няма начин!
*
« Отговор #152 -: Октомври 20, 2011, 15:15:12 pm »
По принцип блокажът за дълъг протокол се поставя около 21 ден от предходния цикъл, като в следващия започва същинската стимулация.
По слънчевата страна на улицата
« Отговор #153 -: Октомври 20, 2011, 15:15:41 pm »
Здравейте момичета,имам нужда от вас!На 6.10 ми сложиха декапептил(блокож)и док каза да запиша час за 27.10.Преди малко ми се обади акушерка от клиниката и ми казва-"Вие днес не сте ли на инжекция?" аз казвам не на 27 съм,тя-"Тук е записано за 20,сигурно е грешка ще го поправя".Аз веднага я попитах ако трябва да отвам ,тя каза,че няма проблем остава за 27 ноооооооооооооооо ми размъти мозъка.Дали док не се е объркала,дали аз не съм разбрала,дали сетрата грешно е записала?Значи от 6 до днес са 14 дена,а от 6 до 27 са 21 дена,след колко дена се ходи на преглед за започване на стимулация или при всеки е различно?Уффффффффффффффф така се оматах и вас омотах сигурно,моля ви какво мислите вие ?
При моят опит по Дълъг протокол съм сигурна, че от блокиращата инжекция до следващият преглед и новите инжекции, периода ми беше над 20 дни /21-23/.Не мисля, че ти си в грешка, но ако искаш за твое успокоение се чуй с Док. и уточнете разминаването!Успех на стимулацията!
« Отговор #154 -: Октомври 20, 2011, 15:24:29 pm »
Здравейте, момичета.Да питам - нали след ЕТ се броят 17 дни по принцип и тогава се прави тест?Защото,като чета много момичета го правят на по-ранен ден...Да не би да има някаква промяна...или аз нещо съм пропуснала...
« Отговор #155 -: Октомври 20, 2011, 15:28:44 pm »
Аз го направих по-рано, защото нямах търпение, но ако ти си със здрави нерви и можеш да устискаш си го направи между 15 и 17 ден. Все ще покаже. Много късмет ти желая и :bfp:
Няма значение колко бавно вървиш, стига да не се отказваш от пътя си!

« Отговор #156 -: Октомври 20, 2011, 15:44:08 pm »
Благодаря за пожеланието Милетка. Не, че ми са кой знае колко по-здрави нервите, ама съм решила да остискам до другия четвъртък-петък...пък дано да е наред всичко.   
*
« Отговор #157 -: Октомври 20, 2011, 16:04:42 pm »
Kedar,Evita1717  благодаря ви много!На лисчето което ми даде док пише 27.10 преглед,Е2 изследвания спин,васерман и т.н и информативно съгласие,така,че грешката не е в моя компютър :)Сега вече дишам спокойно!Благодаря ви!
« Отговор #158 -: Октомври 20, 2011, 16:53:18 pm »
Момичета, вчера мина и моят преглед при д-р Персенска. Всичко изглеждаше много добре при хормоните на щитовидната жлеза (които си мисля, че са по-важни). Назначи ми имунологични изследвания и след като ми дойде цикълът да запиша час за цветна снимка, разширена спермограма на мъжо и преглед. Въпросът ми е дали спермограмата и цветната снимка ще са готови веднага, за да може същия ден да ги коментираме и живот и здраве да се почваме?
А и малко ме притеснява цветната снимка. Какво мога да взема за обезболяване и каква е цената?
*
« Отговор #159 -: Октомври 20, 2011, 18:45:18 pm »
Impuls123 аз моята цветна снимка я правих без упойка,док. ми изписа едни свещички  едната сложих вечерта преди снимката,едната сутринта преди да тръгна към клиниката и след самата снимка пих аулин и то не защото ме болеше ами просто ейтака от шубе да не ме заболи :wink:Цената беше мисля 80лв но това беше преди 4 години.Иначе ЦС ми беше сутринта в 9.00 а след това в 18.00ч. имах час за преглед но така или иначе док. ми каза още долу в ренгена,че всичко е ок.Пожелавам ти успех!