0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов / Надежда - тема 11
« Отговор #180 -: Октомври 22, 2011, 07:34:13 am »
ЗДравейте, пак и  от мен! Успех на всички пожелавам, вярвайте в сбъдването на мечтите! В понеделник имам час за биопсия, към 17.00, но понеже съм от варна и ще пътувам, знам, че се взема и кръв заради 2 та хормона, но въпросът ми е, знае ли някой до колко работи лабораторията, да не вземат да ме оставят за др. ден, че ще си взема билетите от сега за връщане още съшата вечер. че все се случват непредвидени неща с тези пътувания, вече ме е страх да не си загубя работата..Благодаря предварително за отговорите, момичета! Прегръщам ви всички! :)
« Отговор #181 -: Октомври 22, 2011, 08:07:13 am »
До 17 ч. работи лабораторията. Не са необходими резултатите веднага, така че ако отидеш към 16,30 е достатъчно.

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
« Отговор #182 -: Октомври 22, 2011, 09:08:12 am »
Мерси Manga-Zunga, току що звъннах на регистратура, казаха, че до около 16.00 работи лабораторията и да съм отидела 2 часа по-рано, за да пусна хормоните. а знаете ли за колко време стават? иска ми се да са готови като влезна в 17.00 при д-р Шефкетова, за да коментираме и тях..
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #183 -: Октомври 22, 2011, 10:45:10 am »
Резултата от хормоните не е необходимо на биопсията да са готови, те служебно ги качват при лекарите, въпроса е в същия ден да е взета кръвта.
Доколкото си спомням, имаше един случай, момичето беше забравило, че се дава кръв за хормони, а биопсията и беше след 17., акушерките и бяха взели кръв вечерта и бяха сложили в хладилника епруветката, на следващия ден да се изследва, но да е взета същия ден.
Но ако можеш до 16.30. да дадеш, е добре.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #184 -: Октомври 22, 2011, 11:50:44 am »
Питах вчера секретарката кога клиниката ще са в отпуск, но отговорът беше - още не се знае, края на ноември ще се разбере, спрямо процедурите в него момент.
« Отговор #185 -: Октомври 22, 2011, 15:03:00 pm »
Питах вчера секретарката кога клиниката ще са в отпуск, но отговорът беше - още не се знае, края на ноември ще се разбере, спрямо процедурите в него момент.
Оффф дано ме почнат тогава и мен, а не остана за догодина ...Това направо си е надежда, благодаря ти Аничка!
« Последна редакция: Октомври 22, 2011, 15:05:05 pm от evita1717 »
« Отговор #186 -: Октомври 23, 2011, 15:47:09 pm »
Май бях питала за това дали може да се пие Дуфалак сироп след трансфер, но пак да го задам този въпрос?
*
« Отговор #187 -: Октомври 23, 2011, 16:06:12 pm »
Да, Трандолинка, може да пиеш Дуфалак. На мен ми го препоръча д-р Шефкетова

*

rumi 84

• 215
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #188 -: Октомври 23, 2011, 18:10:56 pm »
Здравей те момичета аз немога да се похваля теста ми е ------д-р Стаменов каза да си запиша час за преглед като ми доиде МЦ но не го разбрах като ми сварши ли да отида или по време на МЦ някои може ли да ми каже пожелавам успех на всички,
*
« Отговор #189 -: Октомври 23, 2011, 18:41:22 pm »
Руми много съжалявам, че не се е получило. Горе главата и само напред :bighug: :bighug: :bighug:

Аз записвах часове за 2-ри ден от цикъла

*

milokami

• 198
  • Това ще е нашата година!
« Отговор #190 -: Октомври 23, 2011, 19:12:33 pm »
rumi 84:bighug: :bighug: :bighug: Не се предавай, почини си малко, освободи се от емоциите и после с нови сили смело напред!
" Когато си на дъното на пъкъла,
когато си най-тъжен, най-злочест,
от парещите въглени на мъката
си направи сам стълба и излез..."
« Отговор #191 -: Октомври 23, 2011, 21:09:28 pm »
Миналата седмиця правих биопсия и дадох кръв в 16,35. Явно казват по-ранен час, за се застраховат /нас да застраховат :), да не закъснеем/.
Руми 84, съжалявам...

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #192 -: Октомври 23, 2011, 23:15:22 pm »
Руми, съжалявам  :bighug: :bighug: :bighug: Относно въпроса на кой ден да си запишеш преглед, зависи дали ще стартирате веднага нов опит или не. Ако ще коментирате и ще обсъждате бъдеща стратегия и действия, то според мен няма особено значение кой ден от цикъла ще си.
« Последна редакция: Октомври 23, 2011, 23:16:58 pm от iva17 »
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #193 -: Октомври 24, 2011, 08:42:38 am »
Момичета, трансферът ми беше в четвъртък. Знае ли някоя от вас дали може да се ходи на зъболекар, т.к. имам кариес? Или ако не - може ли без упойка?
*

milokami

• 198
  • Това ще е нашата година!
« Отговор #194 -: Октомври 24, 2011, 09:16:25 am »
Момичета, трансферът ми беше в четвъртък. Знае ли някоя от вас дали може да се ходи на зъболекар, т.к. имам кариес? Или ако не - може ли без упойка?
Ако е само кариес няма да има проблем. За него не ти трябва някакво лечение, само ти се почиства зъба и му слагат пломба, но ако е по сериозно ... Отиди при зъболекаря кажи му как стоят нещата и той ще ти каже.

Момичета, след оперативното хистеро трябва да отида на промивка, която най-вероятно ще презаписвам час :( Имам някакъв спомен, че д-р Шевкетова ми каза за две промивки- Колко време след първата се прави и втората?
Взех си само 10 дни болничен и трябва да мисля вариант за отсъствието си.
" Когато си на дъното на пъкъла,
когато си най-тъжен, най-злочест,
от парещите въглени на мъката
си направи сам стълба и излез..."
« Отговор #195 -: Октомври 24, 2011, 10:26:21 am »
Момичета, както си попълвах информационното съгласие и в един момент се сетих, че вчера и днес трябваше да пия по 10 капки витамин К. Пих 10, но за вчера няма как. Какво да парвя?!?! Да пия ли още 10 вечерта? Утре ще ми бъде пункцията.

« Отговор #196 -: Октомври 24, 2011, 11:03:25 am »
Здравейте момичета,

тази седмица ще започваме стимулация -това е първият ми опит. Малко ми е притеснено и искам да ви попитам , инжекциите всеки ден ли се поставят и по кое време, тоест може ли да ходя когато на мен ми е удобно -например към 19,00 часа? Аз ще бъда с лека стимулация. Неизвестността малко ме плаши и ако може някои да каже как протича стимулацията и процедурите после. Благодаря ви много!
« Отговор #197 -: Октомври 24, 2011, 11:28:15 am »
Руми, съжалявам, следващият опит ще е твоят ! :bighug:

Манга-зунга, най-добре се чуй с Док. и той да ти каже как да постъпиш!Скоро ще очакваме  :bfp: , нали знаеш?

Милоками, аз имах също две промивки след моето хистеро и м-у първата и втората имаше седем дни разлика.Попитай след първата, кога ще ти е следващата, но предполагам, че ще е по същият начин.

Марина, инжекциите се поставят всеки ден, но през ден имаш преглед, който ще е до обед, изследване на хормони и едва тогава дозите за същият ден и следващият.За дните, в които нямаш преглед, предполагам, че няма проблем да отиваш вечер за инжекциите, но за останалите, със сигурност ще трябва по час-два да си в клиниката сутрин/според часът ти/.Успешна процедура!
« Отговор #198 -: Октомври 24, 2011, 12:03:10 pm »
Евита, а ако в дните когато имам преглед и изследване на хормоните до обяд , дали ще мога да ходя пак надвечер за инжекцията, да не стоя да чакам там резултати и после да вляза да ми я бият. Питам понеже ще трябва да свършвам и друга работа и се опитвам да ги съчетая и да стоя колкото се може по-малко в клиниката.
« Отговор #199 -: Октомври 24, 2011, 12:23:51 pm »
Евита, а ако в дните когато имам преглед и изследване на хормоните до обяд , дали ще мога да ходя пак надвечер за инжекцията, да не стоя да чакам там резултати и после да вляза да ми я бият. Питам понеже ще трябва да свършвам и друга работа и се опитвам да ги съчетая и да стоя колкото се може по-малко в клиниката.
Да според мен няма проблем като минеш на прегледа и хормоните да си тръгваш и едва вечерта да ходиш за инжекциите!Все пак при започването, сподели с Док.какво си решила.Успех!!!