0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов / Надежда - тема 11
« Отговор #200 -: Октомври 24, 2011, 12:36:20 pm »
Чух се със спешния тел :) - да не пия допълнително капки, нямало проблем. Евита, благодаря!
Ние изваждаме на ЕЦ и ще връщаме нз кога. За сега имам само едно Е. А си имам и ЕМ. Та рузалтата ще бъде в нейзнайно време.
На всички момичета в процедури - успех!!

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
« Отговор #201 -: Октомври 24, 2011, 13:29:48 pm »
Здравейте,
Руми 84 съжалявам за този неуспех, но се надявам следващия опит да бъде сполучлив ( а дори и двоен)
момичета МЦ ме изненада много и дойде на 22 дени(при цикъл 26-28). Обадих се да си запиша час за Цветна снимка и спермограма+СДИ и ми казаха на 10 денр т.е. 02.11.2011часа, но като погледнах календара видях че тогава ми се пада 11 ден , а това е около ову. Позвъних отново и ми дадоха все пак час за 01.11.2011 в 15.00часа. Надявам се да не е късно и тогава, но нямах голям избор на часове.
Тъй като отскоро сме в тази клиника, обясниха ми за свещичките и казаха с 3-тата свещичка направо там и на ІV етаж.
Можете ли да ми кажете там ли ще ми я поставят или са имали предвид че трябва да си я поставя преди самата снимка. И какво да търся на ІV-ти етаж, някой кабинет ли?
*
« Отговор #202 -: Октомври 24, 2011, 13:34:50 pm »
На четвъртия етаж отиваш в администрацията и казваш, че си за цветна снимка.Те ще извикат лекар и ти казват ти къде да отидеш да ти направят ЦС-то.За свещичките не знам, при мен направиха един страничен ефект и така и не ги използвах всичките.

« Отговор #203 -: Октомври 24, 2011, 13:49:58 pm »

Можете ли да ми кажете там ли ще ми я поставят или са имали предвид че трябва да си я поставя преди самата снимка. И какво да търся на ІV-ти етаж, някой кабинет ли?

3 свещички Профенид: 1 вечерта преди цветната снимка, 1 сутринта и 1 един час преди цветната снимка + Аулин на прахче него го изпиваш.
Ти сама си ги слагаш свещичките. Успех :D
« Отговор #204 -: Октомври 24, 2011, 14:02:16 pm »
Аз правих моята ЦС без обезболяващи или упойка - голяма грешка.
*

milokami

• 198
  • Това ще е нашата година!
« Отговор #205 -: Октомври 24, 2011, 14:45:49 pm »
Евита, благодаря ти за бързия отговор.
 Сега се чудя дали да се обадя на спешния и да питам дали да презаписвам часа. Нещо не иска да спира това зацапване- от капчици кръв, сега премина в розово течение. Малко съм се е изнервила, мъжо и той ми диша във врата как да си оправя смените  :( Направо ще лудна  8O
" Когато си на дъното на пъкъла,
когато си най-тъжен, най-злочест,
от парещите въглени на мъката
си направи сам стълба и излез..."
« Отговор #206 -: Октомври 24, 2011, 14:57:49 pm »
Евита, благодаря ти за бързия отговор.
 Сега се чудя дали да се обадя на спешния и да питам дали да презаписвам часа. Нещо не иска да спира това зацапване- от капчици кръв, сега премина в розово течение. Малко съм се е изнервила, мъжо и той ми диша във врата как да си оправя смените  :( Направо ще лудна  8O

Докато имаш зацапване/кървене, мисля че не трябва да се прави промивка, но все пак звънни и питай!
« Отговор #207 -: Октомври 24, 2011, 15:13:46 pm »
Magi_st, Felindra , Anicka Bs

Огромно благодаря!  :balk_173: :balk_103:
« Отговор #208 -: Октомври 24, 2011, 16:41:57 pm »
Milokammi аз направих грешка като отидох със зацапване за промивка, тъй като никой не ми беше обяснил, че не трябва да кървя, за да направят промивка, има риск да се инфектира коремната кухина. затова изчакйа напълно да спре. аз така пропътувах 1000 км напразно..
*

milokami

• 198
« Отговор #209 -: Октомври 24, 2011, 17:23:49 pm »
Преди малко звъннах на спешния, попитаха ме колко е силно течението и щом е розовеещо и ту го има, ту го няма, до сряда трябва да е спряло. Ще изчакам и утре да видя и тогава може да презапиша часа за в петък.
Много е гадно, когато незнаеш как ще се развие положението.
« Отговор #210 -: Октомври 24, 2011, 21:39:44 pm »
На мен що промивки ми направиха със зацапване...сега чувам , че не трябвало...
МилоКами - не ме смятай в такъв случай за много сигурна инстанция. Питай и каквото ти кажат докторите това направи.
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #211 -: Октомври 25, 2011, 09:46:00 am »
Добро утро!Вчера си получих заповедта и я занесох в клиниката.Другия месец ще чакаме цикъл,,ще следват промивки и биопсия.Дай Боже след лечението всичко да е наред и ние да стартираме.Ако ли не ще следва още лечение и биопсия.Но най-вероятно януари месец ще започна и аз.
Момичета,да ви попитам знаете ли някоя квартирка около клиниката на по-сносна ценичка,че...нали знаете как е с финансите.Ще ми трябва някъде за края на ноември месец.
« Отговор #212 -: Октомври 25, 2011, 12:50:41 pm »
Добро утро!Вчера си получих заповедта и я занесох в клиниката.Другия месец ще чакаме цикъл,,ще следват промивки и биопсия.Дай Боже след лечението всичко да е наред и ние да стартираме.Ако ли не ще следва още лечение и биопсия.Но най-вероятно януари месец ще започна и аз.
Момичета,да ви попитам знаете ли някоя квартирка около клиниката на по-сносна ценичка,че...нали знаете как е с финансите.Ще ми трябва някъде за края на ноември месец.

И аз все се услушвам за добра цена за нощуване и действително близо до Малинов, но единствено хостел Левитс и хотел Таити, като последният според моите разбирания си е далечччч  :lol:
*

milokami

• 198
« Отговор #213 -: Октомври 25, 2011, 17:20:54 pm »
Презаписах си часа за петък. Дано до тогава да спре и най-накрая да мине тази промивка.
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #214 -: Октомври 25, 2011, 20:00:43 pm »
Здравейте момичета, дали някой знае има ли разлика в цената на контролната биопсия или всяка е по 2ОО лв. Аз днес бях в клиниката, но беше страшна лудница, чаках много и като влязох забравих да попитам.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #215 -: Октомври 25, 2011, 20:08:33 pm »
Аз правих моята ЦС без обезболяващи или упойка - голяма грешка.

Аз  съм  правила  2 ЦС  (1-та  преди  1-то  инсе,  2-та  след  спонтанния  аборт  след  1-то  ИКСИ), и  при  двете  без  каквото  и  да  е  обезболяващи  и  не  ме  е  боляло. Но  аз  и  пункциите  на  ЕЦ  правя  без  упойка.  :)  Може  би  все  пак  си  е  строго  индивидуално.
*
« Отговор #216 -: Октомври 25, 2011, 20:15:51 pm »
Здравейте момичета, дали някой знае има ли разлика в цената на контролната биопсия или всяка е по 2ОО лв. Аз днес бях в клиниката, но беше страшна лудница, чаках много и като влязох забравих да попитам.
[/quote 
Може  и  да  сме  се  засекли  днес  - и  аз  повисях  близо  2ч.  на  4-тия  етаж. А  за  цената  на  биопсията  - защо  не  звъннеш  на  регистратурата  или  на  секретарките,  те  със  сигурност знаят.
*
« Отговор #217 -: Октомври 25, 2011, 20:18:23 pm »

Иве, всяка е по 200 лв.
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #218 -: Октомври 25, 2011, 20:36:11 pm »
Bogi, и аз два часа повисях на 4 етаж, межу 13 и 15 ч. Бях с черни дънки и червена блуза и съм меко казано едричка :) Ако си била по същото време може да сме се засекли.

Тара, благодаря за бързия отговор :)
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #219 -: Октомври 25, 2011, 20:56:54 pm »
Bogi, и аз два часа повисях на 4 етаж, межу 13 и 15 ч. Бях с черни дънки и червена блуза и съм меко казано едричка :) Ако си била по същото време може да сме се засекли.
Аз си тръгнах малко  по-рано.
Ей,  Тара,  как  си  момиче?