0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов / Надежда - тема 11
« Отговор #360 -: Ноември 03, 2011, 15:50:40 pm »
Здравейте момичета вчера бях на преглед при д-р Стаменов след неоспешния опит и говорих ме да направим генетични изследвания защото може в тях нещо да е защото всичко друго е нормално но забравих да питам колко струват някои можели да ми каже пожелавам успех на всички,

300 лв за двама ви , ако не се лъжа .
« Последна редакция: Ноември 03, 2011, 16:59:16 pm от Дидомира »
« Отговор #361 -: Ноември 03, 2011, 16:35:38 pm »
здравейте,
Искам да питам дали някой е попадал в ситуация като моята и ако може да ми даде съвет.
на 13.10 ми беше трансфера. на 29.10 ми казаха да си направя кр. тест - чхг  ми излезе 90., но от 27 ми до сега имам кафеникаво зацапване което не спира. Доктора не беше развълнуван от резултата защото му се стори доста нисък а и аз вече съм напълно отчаяна защото това кафеникаво течение не спира. На някой от вас случвало ли се е такова нещо.
« Отговор #362 -: Ноември 03, 2011, 17:03:20 pm »
здравейте,
Искам да питам дали някой е попадал в ситуация като моята и ако може да ми даде съвет.
на 13.10 ми беше трансфера. на 29.10 ми казаха да си направя кр. тест - чхг  ми излезе 90., но от 27 ми до сега имам кафеникаво зацапване което не спира. Доктора не беше развълнуван от резултата защото му се стори доста нисък а и аз вече съм напълно отчаяна защото това кафеникаво течение не спира. На някой от вас случвало ли се е такова нещо.

Добре де , не си ли пускала после ЧХГ? Аз 9 дни след положителния си резултата имах  нон-стоп течение /кафеникаво/ , че даже и съсиреци излизаха от мен .На прегледа се видяха 3 плодни сакчета обаче . Това течение ми продължи близо 2 седмици и док . каза да спра клексана .Спрях ги и от тогава нямам . Успех ти желая и от лекарите знам ,че това понякога е нормално , но ти все пак се консултирай .
« Отговор #363 -: Ноември 03, 2011, 17:12:12 pm »
Да ви споделя какво се случи при мен:
хормони (щитовидна жлеза и други)- отлични
имунология- отлична
обаче цветна снимка - запушена дясна тръба, която мира не ми дава. Д-р Персенска каза това да не ме притеснява, защото така или иначе ще правя ин витро.
Горед-долу и при съпруга ми спермограмата ще свърши работа.
Сега с нетърпение очаквам цикъла си и на 2-ри ден започвам стимулация.
Често казано дори не знам по какъв протокол съм и защо няма блокираща инжекция или др.
« Отговор #364 -: Ноември 03, 2011, 17:13:12 pm »
имунология- отлична
обаче цветна снимка - запушена дясна тръба, която мира не ми дава. Д-р Персенска каза това да не ме притеснява, защото така или иначе ще правя ин витро.
Често казано дори не знам по какъв протокол съм и защо няма блокираща инжекция или др.

Защото ще си по къс протокол и там няма блокаж .
« Отговор #365 -: Ноември 03, 2011, 17:15:14 pm »
здравей, Благодаря за бързия отговор. Доки не ми каза да пускам повторно кръвен тест а ме извика утре на преглед, но от както почнах да кървя не съм спирала да рева понеже ми е и първи опит инвитро. Даже не ми се ходи на преглед от страх да не чуя "няма бременност".
*
« Отговор #366 -: Ноември 03, 2011, 17:29:31 pm »
здравей, Благодаря за бързия отговор. Доки не ми каза да пускам повторно кръвен тест а ме извика утре на преглед, но от както почнах да кървя не съм спирала да рева понеже ми е и първи опит инвитро. Даже не ми се ходи на преглед от страх да не чуя "няма бременност".
Успокой се и мисли позитивно!Дано да чуеш''има бременност''И да видиш сакчето!

Дидомирка,какво става с теб,мина ли редукцията?
« Отговор #367 -: Ноември 03, 2011, 17:29:55 pm »

Миличка , успокой се ! Аз като прокървих цяла вечер ревах и пуших на тересата. Едва осъмнах . Убедена бях , че всичко свърши .Трябвало е да си пуснеш ЧХГ до сега  , за да се успокоиш и видиш за какво иде реч. Искрено ти желая случая ти да е като моя и ще чакам да пишеш !
« Отговор #368 -: Ноември 03, 2011, 17:32:42 pm »

pimi, мина . Днес бях при лекаря ,който ми пуска болничен и видяхме двете сакчета вече . В понеделник съм при док. Стаменов  .Доста големички и свити едно към друго са  :D. Поне така ми се видяха . Няма такова усещане . На всички ви пожелавам да го изживейте . Само за това човек си заслужава да се бори и живее.
« Отговор #369 -: Ноември 03, 2011, 17:38:21 pm »
имунология- отлична

Благодаря ти Дидомира за бързия отговор. Наистина не съм наясно с този вид протокол- можеш ли да мим дадеш инфо за време на стимулация, кога се прилага...и общо взето всичко което знаеш
ПС. Пожелавам си твоя резултат :)
« Отговор #370 -: Ноември 03, 2011, 17:51:26 pm »
имунология- отлична

Благодаря ти Дидомира за бързия отговор. Наистина не съм наясно с този вид протокол- можеш ли да мим дадеш инфо за време на стимулация, кога се прилага...и общо взето всичко което знаеш
ПС. Пожелавам си твоя резултат :)

Аз също ти пожелавам моя резултат , но поне двоен , че това редукцията е отврат . При трите ми стимулирани опити съм била по къс протокол.Прилагат късия протокол до колкото знам според продължителността на цикъла  Продължава около10-12 дни , в зависимост от това колко бързо реагират яйчниците .При последния ми опит стимулацията ми почна на втори ден от цикъла , като на 6-я ми сложиха блокираща инжекция. Междувременно ти слагат инжекции като там вече е различно . Лекарят ги определя .След блокиращата  инжекция почиваш един ден и на следващият ти е пункцията .. , като трансфера е на 2,3,4 или 5 ден . Това лекарят го определя .  По време на стимулация пускаш през ден хормони и са ти прегледите . Следят три вида хормона и наблюдават как растат фоликулчетата . Това е мисля .Ако имаш въпроси винаги можеш да ми пишеш на лични.
« Отговор #371 -: Ноември 03, 2011, 17:52:58 pm »
Благодаря ви момичета какво щях да правя без вас.
*
« Отговор #372 -: Ноември 03, 2011, 18:27:14 pm »

pimi, мина . Днес бях при лекаря ,който ми пуска болничен и видяхме двете сакчета вече . В понеделник съм при док. Стаменов  .Доста големички и свити едно към друго са  :D. Поне така ми се видяха . Няма такова усещане . На всички ви пожелавам да го изживейте . Само за това човек си заслужава да се бори и живее.

Много се радвам,че всичко е минало добре.Сега спокойствие и най-леката и безпроблемна бременност!
« Отговор #373 -: Ноември 03, 2011, 18:33:38 pm »
Утре имаме нац.съвещание във фирмата, което започва в 11ч.Офиса е на около 15 мин.път с кола от клиниката.Обаче аз имам час за 10.40ч.Естествено не вярвам да влезна на време.Направо съм в чуденка как да постъпя като трябва що годе да не закъснея твърде много ... После трябва да се връщам към Търново и ако ме замотат в офиса, като нищо да изтърва д-р Стаменов и да не го срещна нито в клиниката, нито в Търново  :wink:
Има ли някой утре на преглед около 10ч., който да ме пусне да мина преди неговият час, т.е. като му е ред, защото закъснения така или иначе ще има ?Гарантирам, че съм много бърза! :lol:
« Последна редакция: Ноември 03, 2011, 18:48:33 pm от evita1717 »
« Отговор #374 -: Ноември 03, 2011, 19:07:42 pm »
МОЛЯ ЗА СЪВЕТ!!! СЛЕД ПРЕГЛЕД ПРИ Д-Р ПЕРСЕНСКА НА 9 ДЕН ОТ ЦИКЪЛА МИ ОТКРИ ПОЛИП И МИ КАЗА ЧЕ ТРЯБВА ДА МИ НАПРАВИ ОПЕРАТИВНА ХИСТЕРОСКОПИЯ ЗА ПРЕМАХВАНЕТО МУ.ХИСТЕРОСКОПИЯТА ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ В МОЯ СЛУЧАЙ ОТ 7 ДО 10 ДЕН ОТ ЦИКЪЛА
ВЪПРОСА МИ Е СЛЕДНИЯ- ЦИКЪЛА МИ Е НЕРЕДОВЕН ,ОТ СЕГА НЕМОГА ДА ПРЕЦЕНЯ КОГА ТОЧНО ЩЕ СЕ ПАДНАТ 7 ДО 10 ДЕН - КОГА ТРЯБВА ДА СИ ЗАПАЗЯ ЧАС?СЕГА ИЛИ ДА ИЗЧАКАМ ДА МИ ДОЙДЕ
« Отговор #375 -: Ноември 03, 2011, 19:51:06 pm »
Хриси73 - приемането на дуфастон е вариант. Той регулира цикъла и всичко се изчислява точно до ден и дата. Попитай докторката и поискай да ти го изпише. Моят цикъл също е нередовен. На мен от септември 2010 до арпил 2011г ми направиха 4 хистероскопии и доста изследвания, аз реагирах като теб и попитах д-р СТаменов какво да правя, ако чакам да улуча...ще минат 100години. Той ме посъветва да пия дуфастона без притеснение, няма натрупване на вредни вещества и е идеален вариант за пригаждане на организма към реда на работа в клиниката. На по-късен етап бях питала и д-р Шефкетова, че ме притесняваше - тя каза същото като д-р Стаменов.
Забелязала съм когато на преглед се уточняваме за някоя процедура с доктора и като кажа "Аз съм на дуфастон, ще запиша час за ..(еди кога си) " и той ми отговаря облекчено - "ааа...добре, действай"
« Последна редакция: Ноември 03, 2011, 20:21:32 pm от New Love »
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
*
« Отговор #376 -: Ноември 03, 2011, 20:27:02 pm »
Диди, пиша трия, пак пиша :) - разбрах, две са ембриончетата?

:lol:Еви,  :lol: :lol: не на един, на два, а на три стана искаш да тъчеш :lol:
« Последна редакция: Ноември 03, 2011, 20:29:42 pm от Тара »
« Отговор #377 -: Ноември 03, 2011, 20:31:24 pm »

Тара,разсмя ме. :lol:
Да,вече са две!
« Отговор #378 -: Ноември 03, 2011, 20:35:32 pm »

Тарче, един път в годината има такова сериозно съвещание и затова е важно да присъствам  :P Направо не знам как ще се справя  8O Честно казано предният път докато чаках минаха 3 момичета без час и всички в чакалнята се намусиха здраво, ако и аз опитам да направя същото може и да ме взривят  osi_7
« Отговор #379 -: Ноември 03, 2011, 21:25:29 pm »

:lol:Еви,  :lol: :lol: не на един, на два, а на три стана искаш да тъчеш :lol:

Тарче, един път в годината има такова сериозно съвещание и затова е важно да присъствам  :P Направо не знам как ще се справя  8O Честно казано предният път докато чаках минаха 3 момичета без час и всички в чакалнята се намусиха здраво, ако и аз опитам да направя същото може и да ме взривят  osi_7

Evita 1717, аз мисля че е най добре да се качиш на 4 етаж да обясниш на секретарките за какво става въпрос и те ще направят всичко възможно да ти свършат работа, т.е. да те вмъкнат малко по напред - поне колкото е възможно.
Успех!