0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов / Надежда - тема 11
« Отговор #440 -: Ноември 09, 2011, 10:14:06 am »
Някой може ли да ми каже колко дни болнични дават след диагностична хистероскопия и сътветно - след оперативна. И ако искам да се възползвам от болничен,но не мога да отъствам дълго от работа, може ли да ми напишат по-малко дни от обичайното или...
« Отговор #441 -: Ноември 09, 2011, 10:26:32 am »
Някой може ли да ми каже колко дни болнични дават след диагностична хистероскопия и сътветно - след оперативна. И ако искам да се възползвам от болничен,но не мога да отъствам дълго от работа, може ли да ми напишат по-малко дни от обичайното или...

Полага ти се един месец болничен . Може обаче да пишеш като подаваш молбата си колкото искаш дни. Няма никакъв проблем да е по-малко дни.
« Отговор #442 -: Ноември 09, 2011, 10:29:29 am »
Благодаря за отговора за болничните. Опитвам се се да си планирам ангажиментите в работата и хистерото, само дето датата на цикъла не мога да си планирам, та всичката подготовка за хистеро може да се окаже пак напразна, ама...ще видим.
« Отговор #443 -: Ноември 09, 2011, 11:34:06 am »
Ох, кога ли ще ми се обадят ембриолозите? Чакам, ама все по-трудно ми става. Нали те ще ми звъннат, а не трябва аз да се обаждам?  :oops:
*
« Отговор #444 -: Ноември 09, 2011, 11:41:55 am »
Те ще се обадят. Най-късно са ми звъняли към 12:30.
« Отговор #445 -: Ноември 09, 2011, 11:43:54 am »
pop4o, мерси. Зареждам се с още търпение и чакам. Дано да има добри новини  :?
*
« Отговор #446 -: Ноември 09, 2011, 12:41:03 pm »
pop4o, мерси. Зареждам се с още търпение и чакам. Дано да има добри новини  :?

Ще има,ще има!Ще чакаме и ние добрите новини :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #447 -: Ноември 09, 2011, 12:59:32 pm »
за кога се беше записала? на мен ми отказаха да ме запишат преди седмица за края на месеца
как ще се вредим с часове?
*
« Отговор #448 -: Ноември 09, 2011, 13:28:04 pm »
момичета, смятате ли че е нормално да чакам вече втора седмица обаждане след биопсия. вече не знам какво да правя, няколко пъти звънях на секретарките и те всеки път казват "ще ви се обадят". знам колко са натоварени, но си мисля че просто са ми завряли някъде досието и вече си мисля че никой няма да ми се обади  :(
*
« Отговор #449 -: Ноември 09, 2011, 13:33:23 pm »

Полага ти се един месец болничен . Може обаче да пишеш като подаваш молбата си колкото искаш дни. Няма никакъв проблем да е по-малко дни.

след диагностична хистероскопия е 10 дена болничния
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #450 -: Ноември 09, 2011, 14:26:29 pm »
Sib, пусни смс на лекаря, който ти е правил биопсията и го подсети. Или пак звънни на секретарките и кажи, че чакаш вече две седмици и никой не ти се обадил и ги помили тях пак да подсетят лекаря.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #451 -: Ноември 09, 2011, 15:08:07 pm »
Момичета, имам 8 оплодени яйцеклетчици. От 9 зрели, едната също се е оплодила, но не е нормално. Благодаря ви за куража! Стиснете сега по едни палци за утре! Дано да се развиват милите ми ембриончета.  :youwoman:
*
« Отговор #452 -: Ноември 09, 2011, 15:11:38 pm »
Момичета, имам 8 оплодени яйцеклетчици. От 9 зрели, едната също се е оплодила, но не е нормално. Благодаря ви за куража! Стиснете сега по едни палци за утре! Дано да се развиват милите ми ембриончета.  :youwoman:
:crossfingers:
*
« Отговор #453 -: Ноември 09, 2011, 15:17:06 pm »
мерси iva17, но нямам телефона на персенска. някой може ли да ми го прати на лични. накрая ще отида до там просто, ако трябва и час ще си запиша.
*
« Отговор #454 -: Ноември 09, 2011, 15:27:09 pm »
Sib - ако си от София - просто си запиши час. Може и утре да ти се обядат, може и след 3 седмици. Аз последния път си записах час и не сбърках - защото никой не ми се обади доста време -  а часа си го записах около 9-10-ти ден от цикъла - та ако не е добра биопсията - да го съчетая с някоя промивка евентуално. А ако е ок - просто да ми кажат с какво продължаваме. Явно наистина има периоди - в които са супер натоварени.
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

*
« Отговор #455 -: Ноември 09, 2011, 15:49:49 pm »
Благодаря момичета, ще пусна един sms първо пък утре и час ще си запиша.
mira_m66, успокои ме че не съм единствената забравена :)
успех на всички
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #456 -: Ноември 09, 2011, 15:51:01 pm »
Stelxen , ето и добрата новина :) Стискаме палци, всички ще се развиват добре, ще видиш ;)
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #457 -: Ноември 09, 2011, 16:38:54 pm »
Здравейте,момичета,моля помогнете!Аз съм пациентка от2-3 месеца на клиника"Малинов".Преди месец правих цветна снимка при д-р.Шефкетова.Тя ми изписа следните лекарства,тъй като имунологичните ми са леко завишени:                    Агапурин-1 на ден                                                                      Оксибор-1 на ден                                                                     Идеос-1 на ден                                                                       Омега 3 форте-1 на ден                                                               Въпросът ми е,до кога трябва да се пият тези лекарства?Тя нищо не каза.Трябваше да правя хистеро този месец и евентуално щях да я попитам,но цикълът ми дойде 4 дни по-рано,не можах да сменя часа(нямаше свободни часове),и останах за следващия месец.Сега не знам какво да правя,до кога да ги пия  :ask:Ако някоя от вас е наясно,моля да ми отговори.Благодаря!
« Отговор #458 -: Ноември 09, 2011, 16:57:42 pm »
sole, звънни на спешният телефон - 0884700704 и обясни положението. Лекарите ще ти дадът най-точни насоки. Можеш даже и сега да звъннеш. 
« Отговор #459 -: Ноември 09, 2011, 17:07:05 pm »
как така не записват часове за ЕЦ?миналия месец ходих обаче имах проблем и фоликлите не растяха Персенска ми изписа медикаменти и каза да си запиша час са този цикъл.чакам всеки момент дами дойде цикъла и щтесе обадя за час.как така ще отказват часове за ЕЦ.