0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
Re: Пациентки на клиника Малинов / Надежда - тема 11
« Отговор #500 -: Ноември 10, 2011, 22:38:51 pm »
Правят и в неделя. Клиниката няма почивни дни, само август и част от декември излизат в отпуска.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #501 -: Ноември 11, 2011, 08:05:40 am »
Момичета, споделете нещо за биопсията!  osi_1
Следващия цикъл ще правим ИЕЦ + замръзяване + биопсия.
Как протича биопсията, за какво се прави, какви отговори ще даде на лекарите и не на последно място колко струва?
« Отговор #502 -: Ноември 11, 2011, 08:09:58 am »
Цената е 200 лв.
Виж в темата за биопсиите, има доста писано - http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=37238.900

Успех!!
« Последна редакция: Ноември 11, 2011, 08:57:25 am от manga-zunga »

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #503 -: Ноември 11, 2011, 08:40:20 am »
Момичета имате ли представа ако се обадя в клиниката на спешният към 19,30 ще мога да се разбера с някой от докторите как да продължа на ЕЦ, доктора който ще ме преглежда тук в града от който съм неможе по рано и сега незнам дали няма да стане много късно!!!???
*
« Отговор #504 -: Ноември 11, 2011, 09:12:06 am »
anajens не ти разбрах въпроса.Ако е дали към 19.30 ще ти вдигнат на спешния, аз предполагам, че да ще ти вдигнат.Доколкото знам спешния е цяла нощ в един от докторите и вдигат на всички.

*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #505 -: Ноември 11, 2011, 09:41:30 am »
anajens не ти разбрах въпроса.Ако е дали към 19.30 ще ти вдигнат на спешния, аз предполагам, че да ще ти вдигнат.Доколкото знам спешния е цяла нощ в един от докторите и вдигат на всички.
Да Маги точно това ми беше въпроса дали ще мога да говоряс някой след 19,30!Благодаря ти! :youwoman:
*
« Отговор #506 -: Ноември 11, 2011, 09:49:16 am »
Аз да ви питам; - по колко единици овитрел ви назначават, че нещо си мисля едни работи тук.

Току що направиха две минутен репортаж по BTV за еректилната дисфункция при мъжете.
Въпроса на Ани Салич към д-р Кацаров - Какви мъже търсят помощ, освен двойките със стерилитет :x , сами ли идват?
доктора и отговори, че двойките с репродуктивни проблеми жените им ги водят :lol:
а,  другата част, демек за същността на репортажа идвали сами в 90%
Но кой разбрал, разбрал, важното е, че си направиха репортажа чрез пример с мъжкия стерилитет :) пък и  на народа това му е първата асоциация, така, че им затвърждават убежденията :lol:
*
« Отговор #507 -: Ноември 11, 2011, 09:52:37 am »
Тара, като отидохме при Кацаров, идва време за прегледа ни и аз си седя отвън на диванчето и казвам на мъжа влизай и сестрата ми вика, "А не сам, двамата, че те мъжете забравят да питат и да си записват, а жените сте по-информирани."Стана ми смешно и тъжно, но е така.Моя беше като препариран и добре, че влязох с него.

« Отговор #508 -: Ноември 11, 2011, 11:01:07 am »
В тая връзка моичкия сам си записа час при Кацаров,сам си задава въпросите и да ви кажа хич не беше шашардисан.Направо си ми е злато мъжлето. :lol:
*
« Отговор #509 -: Ноември 11, 2011, 12:18:07 pm »
здр на всички момичета чакам дами почне мц. към края на месеца и почваме процедури
но неси записах чаз като бях там как е по правилно от сегали даси записа чаз или да чакам дами доде мц.
« Отговор #510 -: Ноември 11, 2011, 12:46:39 pm »
Seni,на кой ден ще започваш?Ако знаеш дали ще ти съвпадне деня,не виждам защо да не се обадиш и сега.
*
« Отговор #511 -: Ноември 11, 2011, 13:02:04 pm »
на фтория ден от цикала ,но незнам по някога идва по рано
« Отговор #512 -: Ноември 11, 2011, 13:22:21 pm »
Ами тогава явно ще е по-добре да изчакаш да ти дойде и тогава да се обадиш.Иначе ако се обадиш сега и почнеш да увърташ ама днес ще ми е втори ден,утре ще ми е втори...Нежзнам ,но според мен изчакай.Стискам ти палци за успех на финала.
*
« Отговор #513 -: Ноември 11, 2011, 13:30:06 pm »
благодаря ти много успех на всички момичета  всички се борим за едно
« Отговор #514 -: Ноември 11, 2011, 16:43:30 pm »
момичета някой пил ли е дуфастон?след колко дена ви идва цикъла след като го спрете ас го спях на 03.11 и вече 7 ден и нищо!!!
Веднъж и при мен така се получи,но все пак ми дойде.Ако се притесняваш се обади на доки :)
щте изчакам благодаря ви за отговора
« Отговор #515 -: Ноември 11, 2011, 16:56:52 pm »
jujanka4444,нямам листовка на дуфастон,но ти ако я пазиш я прочети.Би трябвало да пише след колко дни идва цикъла.Но не чакай прекалено много.
« Отговор #516 -: Ноември 11, 2011, 22:13:19 pm »
Здравейте момичета,
Може ли някоя от вас да ми каже как протича една процедура при дълъг протокол на стимулация в клиника Надежда? След блокиращата инжекция на 21 ден от МЦ - какво следва? Запизах си час за 18.11, когато ще ми е 21 ден, но разбрах, че лекарите излизат в отпуск от 15.12. Много се притеснявам - ако започна процедурата този месец - дали ще успея до 15.12, тъй като на мен цикълът ми е по-дълъг (около 32-35 дни). Дали ще има дежурни лекари, които да правят пункции и трансфери след 15.12?

Предварително ви благодаря и желая успех на всички!
« Отговор #517 -: Ноември 12, 2011, 08:37:13 am »
Добре дошла Олив76!След блокиращата инжекция на 21 ден се чака следващ цикъл.Най- добре е да не се тревожиш излишно и на 18.11 да обсъдите нещата в клиниката.
Успех ти желая!

Бъдещето принадлежи на тези,които вярват в красотата на мечтите си!

« Отговор #518 -: Ноември 12, 2011, 12:59:10 pm »
Момичета, миналия месец имах час за проследяване на ЕЦ, но ми го отмениха.
В момента записват ли часове за проследяване...ние имаме и заповед от фонда, но замразяваме от няколко месеца, а трябваше да започнем и стимулация...месеците минават бързо!
« Отговор #519 -: Ноември 12, 2011, 15:05:10 pm »
Момичета, миналия месец имах час за проследяване на ЕЦ, но ми го отмениха.
В момента записват ли часове за проследяване...ние имаме и заповед от фонда, но замразяваме от няколко месеца, а трябваше да започнем и стимулация...месеците минават бързо!
Опитай да си запишеш час за ЕЦ, защото според мен и там е малко избирателно предвид натовареността.Дано имаш късмет този път и не те отложат за след Нова година.