0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов / Надежда - тема 11
« Отговор #720 -: Декември 04, 2011, 09:46:57 am »
MIROZLATKA-  ние с мъжо бяхме последната двойка за 2011г, която минахме с безплатни генетични на 6 етаж в Майчин дом. Така ни каза докторката, която ни взе кръв. Спомена нещо от сорта - "студентите приключват..."
Предполагам, че след нова година, когато започне новия семестър ще има отново безплатни генетични. От беглите обяснения на докторките там разбрах, че имат програма за обучение на студентите, която обезпечава генетичните изследвания и за нас двойките със стерилитет излиза безплатно. Но...разпитват, кой и защо те изпраща и съответно трябва да обясниш, че имаш 1 опит ин витро с неуспешна имплантация и д-р ... ти е препоръчал ген. изследвания преди следващ опит.
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #721 -: Декември 05, 2011, 10:52:54 am »
Да питам нещо.За кога точно ще ми трябват генетичните.Преди стимулация или..и за колко дни излизат резултатите?
*
« Отговор #722 -: Декември 05, 2011, 11:17:10 am »
daninka80, видях, че си писала  и във форум генетични, че са ти отказали безплатни, Ню Лов е обяснила по-горе защо са спрели.

Преди две години пак имаше кампания безплатни и аз от моткане не се вредих, сега пак бяха пуснали, кога точно ще пуснат отново трябва да се проверява.

Генетичните с изключение на частните лаборатории отнемат около месец,  не се променят във времето и е хубаво според финансовите възможности на всеки да се направят по-рано.
« Отговор #723 -: Декември 05, 2011, 11:18:37 am »
Много благодаря!
*
« Отговор #724 -: Декември 05, 2011, 14:18:13 pm »
 :D :D :D Силве, натиснала си enter в грешна тема
*
« Отговор #725 -: Декември 05, 2011, 15:36:43 pm »
Днес ми отмениха хистероскопията-сутринта докато пътувах да пускам изследванията ми се обадиха от клиниката.Взели решение на оперативката.Попитах само мен ли отлагат-не уж и други момичета отменили.Незнам,започва да ми писва с това отменяне на часове.Записаха ме за 9 януари,но незнам кой ден от цикъла ще съм тогава,по мои сметки около 12-13,а тогава май вече е късничко.
Някой ще ми припомни ли как се пиеше Дуфастона,че да мога да си регулирам цикъла?
!
« Отговор #726 -: Декември 05, 2011, 15:41:10 pm »
Съжалявам за отлагането.Сигурно е много неприятно.
В повечето случаи съм пила Дуфастон от 16 ден на МЦ 2х2т. за 10 дни.Също съм го и пила 2х3 за 5 дни.Цикъл след около 1-2 дни.С изключение на последния път,когато дойде на 7 ден.Но преди да го почнеш е добре консултация с лекар.Аз поне така съм по-сигурна.
Успех!
« Отговор #727 -: Декември 05, 2011, 16:14:42 pm »
И аз пиех Дуфастона по схема от 16-ти ден 2х2. Цикъла ми идваше на 2-рия ден след спирането на хапчетата. Беше много точен. Даже, за да започна стимулацията преди ваканцията им си го бях изместила, бях почнала по-рано с Дуфастона.
« Отговор #728 -: Декември 05, 2011, 16:29:28 pm »
Д-р Стаменов ми  е предписвал ДУФАСТОН сутрин и вечер по 1 таблетка от 16-тия ден! Това е точно 1 опаковка с 1 блистер вътре!
Това е доза, която не се натрупва в организма и не вреди по никакъв начин - питала съм изрично и него и д-р Шефкетова.
Момичета ,как 2х2, това е ужасно много....
Моята любов!

Дневникът на New Love
« Отговор #729 -: Декември 05, 2011, 16:43:02 pm »
Малиии,писала съм глупости.2*1 таблетка за 10 дни.А варианта 3*2 е 3*1  таблетка за 5 дни.Мнооого се извинявам  :oops:
« Отговор #730 -: Декември 05, 2011, 17:19:01 pm »
Сгрешила съм. 2 пъти по 1 таблетка. Извинявам се много!
« Отговор #731 -: Декември 05, 2011, 18:17:29 pm »
Ей, успокоих се, хвърлих се в съмнение и проверка на рецептите...то верно , че главата ми е избръмчала , ама чак толкоз...
Важното е , че оправихме грешката!
Моята любов!

Дневникът на New Love
« Отговор #732 -: Декември 05, 2011, 19:21:07 pm »
Девойки,няма начин да не ви се похваля.Преди малко д-р Персенска ми се обади.Резултата от 2-та биопсия ми е много добър.Дай Боже следващия цикъл да започнем. :D
« Отговор #733 -: Декември 05, 2011, 19:23:21 pm »
Аз направо се чудя на себе си как съм съчинила такава глупост при положение, че пиех Дуфастона повече от година. От лапарото март 2010 до стимулацията юли 2011.

Момичета, вече записват ли часове за януари? Че след следмица ми е прегледа и не знам дали ще мога да си взема нов за януари.
*
« Отговор #734 -: Декември 05, 2011, 19:36:20 pm »
Благодаря,момичета!И аз имаш някакъв спомен за 2х1 но не бях сигурна.Ще пробвам тези дни да се свържа с доктор Стаменов да се консултирам за всеки случай.Ако не почвам от 16 ден и каквото стане.Все си мисля че на 12-13 ден няма как да ми направят хистеро,ама ме записаха,един вид да ми замажат очите.Гадно,но нищо не мога да направя.

daninka80,радвам се за добрия резултат от биопсията!
« Отговор #735 -: Декември 05, 2011, 19:39:47 pm »
Леле...момичета ,толкова хубаво ми стана, направо подскочих от кеф... Гледах репортаж по новините на БТВ. Репортерката, няма да споменавам името и, беше юни с нас на стимулация...резултата е повече от положителен ...страхотно коремче! Да е жива и здрава! Много се зарадвах.. :)
Моята любов!

Дневникът на New Love
*
« Отговор #736 -: Декември 05, 2011, 19:52:34 pm »
Виле, и аз я сочех на мъжа ми тези дни :)
« Отговор #737 -: Декември 05, 2011, 21:33:48 pm »
daninka80 , радвам се за резултата ти :) Дано нямате повече трудности занапред :)

А за репортерката - чудесно е, че още някой е успял да осъществи мечтата си за дете!
« Отговор #738 -: Декември 06, 2011, 08:51:23 am »
Добро утро!Както вече писах следващия цикъл ще стартираме,но сега като се замисля не са ми казали какви точно изследвания да пусна.Страхувам се,че когато отида тогава ще кажат и пак ще отложим  :(.Според вас как трябва да процедирам?Какви точно изследвания и кога да ги пусна.Спомням си,че хормоналните са на определен ден от цикъла.Помагайте,момичета,че се шашардисах.
*
« Отговор #739 -: Декември 06, 2011, 11:56:07 am »
Хм, поста на Силвето е изхвърлен от темата  osi_15 и пуснат пак в тази форум  - но тук ние не можем да и помогнем по обясними причини.

Силве, ако четеш тук, копирай си питането в педиатричния форум - там ще има кой да ти отговори.