0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов / Надежда - тема 11
« Отговор #940 -: Януари 11, 2012, 10:50:19 am »
Ами кажи, че ти трябва час за стратиране на стимулаци и на кой ден доктора ти е казал да бъде. Ако другите лекари са в клиниката със сигурност няма да ти откажат час само защото я няма д-р Персенска. Не се тревожи за това. Просто се обади, когато ти дойде цикъла и ще разбереш каква организация е създадена и как ще протекат нещатата. Отлагали са ми прегледи заради отсъствие на лекар само, ако не е било наложително да станат на конкретен ден. Успех!
« Отговор #941 -: Януари 11, 2012, 10:58:47 am »
Много благодаря ,hope-love 
*
« Отговор #942 -: Януари 11, 2012, 11:09:09 am »
Здравейте. Днес съм на преглед при д-р Персенска след неуспешен първи опит. Записала съм си час още на 1 декември миналата година, а никой не ми се е обадил, че ми отменят часа. Много искам тя да ме види, защото нямам цикъл вече 42 дни. :(
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #943 -: Януари 11, 2012, 11:14:30 am »
Здравейте. Днес съм на преглед при д-р Персенска след неуспешен първи опит. Записала съм си час още на 1 декември миналата година, а никой не ми се е обадил, че ми отменят часа. Много искам тя да ме види, защото нямам цикъл вече 42 дни. :(
Д-р Персенска, вчера беше в клиниката както и др.Стаменов и др.Шефкетова, мисля, че и днес и другата седмица ще е там защото аз вчера като бях на преглед ми каза, че ще правим биопсия на 5 след оволацията което значава другата седмица! :ask:
« Отговор #944 -: Януари 11, 2012, 11:18:01 am »
Значи явно има разместване в графика а не че ще отсъства др Персенска
*
« Отговор #945 -: Януари 11, 2012, 11:26:00 am »
Благодаря за инфото, цял месец чакам този преглед.
« Отговор #946 -: Януари 11, 2012, 11:35:16 am »
Но защо пък са казали че ще отцъства незнам може би ще отцъства но кога?
*
« Отговор #947 -: Януари 11, 2012, 11:45:54 am »
pvg, ако си била по дълъг протокол цикъла се забавя заради блокиращата инжекция. При мен беше така. Но тя д-р Персенска ще ти обясни щом днес си на преглед.
*
« Отговор #948 -: Януари 11, 2012, 13:04:50 pm »
 Mimi6e, бях със стимулация и знам, че много се бави, ама 42 дни ми се виждат вече доста. Как беше при теб? На кой ден ти дойде или трябваше да вземеш лекарство?
*
« Отговор #949 -: Януари 11, 2012, 14:19:16 pm »
Но защо пък са казали че ще отцъства незнам може би ще отцъства но кога?

Доколкото аз разбрах доктор Персенска ще отсъства на 20.01
*
« Отговор #950 -: Януари 11, 2012, 16:58:02 pm »
Здравейте,момичета!Току що се връщам от клиниката.Сутринта ми мина хистероскопията.Сега леко ме понаболва корема,но хистерото  мина идеално.То страхът е голям,нали знаете :)Опериращ беше д-р Стаменов,и д-р Шефкетова присъстваше.Радвам се,че всичко приключи! :balk_48: Успех на всички желая,чао от мен за сега,отивам да лягам,че ме боли лекичко!
*
« Отговор #951 -: Януари 11, 2012, 17:44:42 pm »
pvg мисля ,че около 20на дни ми закъсня .
*
« Отговор #952 -: Януари 11, 2012, 18:00:59 pm »
pvg  спокойно!На мен след неуспешен опит ноември ми дойде три дена след отрицателния тест,продължи три дена и после през ден ,през два зацапване.Д-р Стаменов на прегледа ми обясни,че всичко което ми се длучва е нормално.И така днес след 40 дена без цикъл цъфнах и то както си трябва :).
Няма начин да няма начин!
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #953 -: Януари 11, 2012, 19:13:09 pm »
pvg  спокойно!На мен след неуспешен опит ноември ми дойде три дена след отрицателния тест,продължи три дена и после през ден ,през два зацапване.Д-р Стаменов на прегледа ми обясни,че всичко което ми се длучва е нормално.И така днес след 40 дена без цикъл цъфнах и то както си трябва :).
pvg, всичко което е написано е вярно и на мен ми закъсня, но в случай, че си била по дълъг протокол!
*
« Отговор #954 -: Януари 11, 2012, 19:28:54 pm »
pvg, какво ти казаха днес на прегледа, ако е удобно да споделиш?
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
« Отговор #955 -: Януари 11, 2012, 19:43:38 pm »
Mimi6e, бях със стимулация и знам, че много се бави, ама 42 дни ми се виждат вече доста. Как беше при теб? На кой ден ти дойде или трябваше да вземеш лекарство?

Хич и не е много. Аз го чаках близо 2 месеца и малко.
*
« Отговор #956 -: Януари 11, 2012, 19:54:11 pm »
На мен днес ми мина пункцията и успяхме да извадим яйцеклетка. Утре чакам ембриолозите да звъннат дали се е оплодила, че предният път не беше. Стискайте палци този път да стане, че искаме вече да правим трансфер през февруари. :D
« Отговор #957 -: Януари 11, 2012, 20:50:41 pm »
На мен днес ми мина пункцията и успяхме да извадим яйцеклетка. Утре чакам ембриолозите да звъннат дали се е оплодила, че предният път не беше. Стискайте палци този път да стане, че искаме вече да правим трансфер през февруари. :D

Стискам, успех и много късмет :D

Относно отсъствието на д-р Персенска, имах записан час за 20.01., обадиха се от клиниката да ми кажат, че на тази дата ще отсъства, ако държа на датата  д-р Шефкетова ще ме прегледа. Настоявах да съм при Персенска и ми презаписаха часа за следващият ден.

Само за този ден знам, че няма да я има, за другите дни нямам информация.
« Последна редакция: Януари 11, 2012, 21:57:58 pm от Felindra »
« Отговор #958 -: Януари 12, 2012, 00:13:10 am »
Bogi , февруари е любовен месец. Дано те свърже с най-прекрасното изживяване!
*
« Отговор #959 -: Януари 12, 2012, 10:15:33 am »

pvg, какво ти казаха днес на прегледа, ако е удобно да споделиш?
Здравейте, момичета. д-р Персенска ме погледна и каза, че до седмица цикъла ще ми дойде. Назначи ми имунологични изследвания и биопсия, което ми обясни, че е взимане на частица от лигавицата, за да видят дали няма там проблем. Аз при първия си опит бях със стимулация  - 11 оплодени, 3 върнати, "много лек трансфер и перфектна лигавица" според д-р Персенска и на 10 ден от ЕТ ми дойде цикъла. Ние сме с мъжки фактор, но това вече няма значение. Имам един въпрос към вас -  д-р Персенска ми каза като ми дойде цикъла да си запазя час за проследяване на 10 ден, но не разбрах кога да си запиша час за биопсията, в друга тема прочетох, че се прави пет дни след овулация, ама аз как да разбера кога е овулацията и дали ще има такава ? Моля, дайте съвет, че нещо се обърках ? Като си записвам час за проследяване трябва ли да си запиша час за биопсия или д-ра ще ме погледне и тогава ще ми каже със сигурност за кой ден?